- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #400.641
Aynen kaptanimmm insallah ben iftar oncesi guzel bir rakam gördüm bugünİnşallah canım yarın inşallah herkes hedefini tuttursun adım adım büyük hedefimize gidiyoruz
Yaa Almılacım senin niyet edipte göremediğin birşey var mı maşallahAynen kaptanimmm insallah ben iftar oncesi guzel bir rakam gördüm bugüninsallah sabaha da görürüm
Misal miden tıka basa ama gozum daha ne yedik ki diyorCook haklisin canim. Gercekten aslinda ac olan gozumuz, benim de ayni tabiki.
Engin kırbaçSpor yapınca agrım artıyor canım ama çok üst bedenime yüklenmeyen sporlar yapmaya çalışıyorum. Dün engin kırbaç yaptım baya terletti ama çok zorlamadan yaptım bugünde yapıcam inşAllah
Nerde kaldılar demiştim ben deBen ve depresyonum geldik
Bu hafta çok az gidecek 1 haftam çöp oldu resmen çok kötü hissediyorum
İyi saatte olsunlarHayırlı olsun kaptanım
Valla bilmiyorm sabahtan beri gelen giden çok az takım firarda
Tamamdır balımAt at suskuncum bana öyle eğitimler lazım.
Okudum canım, Cemil Meric'in kitap hakkındaki bı yorumunu görünceben de irade terbiyesi diye kitap sipariş ettim bakalım inşallah faydası olur
S Suskunhanim burda senin mesajının alıntısı olması lazımdı
Ay Allah'ım anka hard hurd apa Mapa gitme nolur@SanSebastianCheesecake ben bu 100 gün şeysinden vazgeçtim. Ben ne zaman bişeylere karar versem bişeyler oluyor 30 hard da da bişey olmuştu şimdi de çocuklar hasta
Aynen oyle canimMisal miden tıka basa ama gozum daha ne yedik ki diyor
Engin kırbaç
Nerde kaldılar demiştim ben de
İyi saatte olsunlar
Tamamdır balım
Okudum canım, Cemil Meric'in kitap hakkındaki bı yorumunu görünceo da güzel sürekli el altında tutmak lazım ama belli şeyleri iturtana kadar
Bukadar özlediğinizi bilseydim daha erken gelirdikNerde kaldılar demiştim ben de
Sen yarin yine guzel bir eksi getirirsin canimEvet 2 gün kvdemde kaldım kaptanım hafta içide çok dikkat edemedim
Pişmanlık yaşıyorum umarım bana ders olur bu hafta dikkat ederim
Kucuk bir eksiye de raziyim. Pazartesi neden arti geldigime anlam veremedim umarim uykusuzluktan filandir. Off yaa rabbim duy sesimizi sabah gister eksilerimiziBende 6da kapattım inşaAllah en az 500 gr eksi gelir de azck sevinirim
Yanii katiliyorum kaptancim, hic kacamak filan yok ben 500 gorsem havalara ucarimNiye azıcık seviniyorsun ya çok sevin
Son 2 3 gün rejim spor yaptın -500 öp başına koy
Haklisin kaptancim. Insallah haftaya o bir carpim da olmayacak. Emege saygimiz sonsuz.@birsevgi yine bir düzen oturtamadık
@KumsalveDeniz kayınvalide gelecek demiştin ama bu durum en azından menü yazmana engel olmamalı bir misafirde durum böyle ise çok daha mühim özel günlerde listede olduğunda sana güvenenilecek miyiz canımaksi bir durum var ise bilemiyorum tabi umarım iyisindir dönersen sevinirim
Kızlar menü listesi bu hafta fiyasko haberiniz olsun hasta olanların çok üstüne gitmedim ama istikrarlı yazmayanları artık geri almaksızın Reyyandan çıkrtmasını isteyeceğim lütfen takıma biraz saygı menüde yazmayacaksak ne yapacağız ki.
Allah razı olsun canim benimYaa Almılacım senin niyet edipte göremediğin birşey var mı maşallahharikasın
Yok canım ya valla bi ihtimal -500 gelirsemSen yarin yine guzel bir eksi getirirsin canim
AmiiinnnnnnKucuk bir eksiye de raziyim. Pazartesi neden arti geldigime anlam veremedim umarim uykusuzluktan filandir. Off yaa rabbim duy sesimizi sabah gister eksilerimizi
Benimde hedef 68Allah razı olsun canim benim
Hedef 67 insallah gorecegim o gunleri dehepimiz ideal kilolarimizi göreceğiz insallah
eksi ya canim superYok canım ya valla bi ihtimal -500 gelirsem
Sanırm anca - 300 gr gelir
Amiiinnnnnn
Waaw baskangic kilona baktim da cok guzel kilolar vermissin masallah canim sanaAllah razı olsun canim benim
Hedef 67 insallah gorecegim o gunleri dehepimiz ideal kilolarimizi göreceğiz insallah
Aaaa çok iyi oldu söylediğin benim şu anki tek sorum her gün düzenli yürüyüşe çıkmak 10 bin adımı gün içinde oradan oraya yürüme şeklinde değilde spor olarak parka gidip tempolu yürüyorumSüper menü orticim
Etiketle ilgili bişey daha söyleyeyim hemeeen :) Pazartesi çarşamba zorunlu, cumartesi serbest katılım spor günleri ya. Onları not edebilmesi için spor listesindeki spordan birini yaptıysan (mesela 10000 adım spor 1di yanlış hatırlamıyorsam). @SanSebastianCheesecake ide etiketlemeyi unutma
hadi canım benim ha gayret az kaldı inşallaahBenimde hedef 68ayyy inşaAllah göreceğiz
Allah razı olsun canım inşallah hepimiz göreceğizWaaw baskangic kilona baktim da cok guzel kilolar vermissin masallah canim sanainsallah yakinda hedef kilonu da goreceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?