Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Cook haklisin canim. Gercekten aslinda ac olan gozumuz, benim de ayni tabiki.
Misal miden tıka basa ama gozum daha ne yedik ki diyor
Spor yapınca agrım artıyor canım ama çok üst bedenime yüklenmeyen sporlar yapmaya çalışıyorum. Dün engin kırbaç yaptım baya terletti ama çok zorlamadan yaptım bugünde yapıcam inşAllah
Engin kırbaç
Ben ve depresyonum geldik
Bu hafta çok az gidecek 1 haftam çöp oldu resmen çok kötü hissediyorum
Nerde kaldılar demiştim ben de
Hayırlı olsun kaptanım

Valla bilmiyorm sabahtan beri gelen giden çok az takım firarda
İyi saatte olsunlar
At at suskuncum bana öyle eğitimler lazım.
Tamamdır balım
ben de irade terbiyesi diye kitap sipariş ettim bakalım inşallah faydası olur

S Suskunhanim burda senin mesajının alıntısı olması lazımdı
Okudum canım, Cemil Meric'in kitap hakkındaki bı yorumunu görünce o da güzel sürekli el altında tutmak lazım ama belli şeyleri iturtana kadar

@SanSebastianCheesecake ben bu 100 gün şeysinden vazgeçtim. Ben ne zaman bişeylere karar versem bişeyler oluyor 30 hard da da bişey olmuştu şimdi de çocuklar hasta
Ay Allah'ım anka hard hurd apa Mapa gitme nolur hamuru tatlıyı kes birazda spor yap gidecek o kilolar vücut seni görünce gardını alıyordur kesin millet koruyun kendinizi anka bu hafta hard la geliyor bize

Aynen oyle canim
Bugun ekmek yapacagim karabugday unubdan. Sabahki yumurtasiz krep cok fenaydi hiic sevmedim.

Haklisin kaptancim. Insallah haftaya o bir carpim da olmayacak. Emege saygimiz sonsuz.

Allah razı olsun canim benim
Hedef 67 insallah gorecegim o gunleri de hepimiz ideal kilolarimizi göreceğiz insallah
Waaw baskangic kilona baktim da cok guzel kilolar vermissin masallah canim sana insallah yakinda hedef kilonu da goreceksin

Aaaa çok iyi oldu söylediğin benim şu anki tek sorum her gün düzenli yürüyüşe çıkmak 10 bin adımı gün içinde oradan oraya yürüme şeklinde değilde spor olarak parka gidip tempolu yürüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…