Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet 2 gün kvdemde kaldım kaptanım hafta içide çok dikkat edemedim
Pişmanlık yaşıyorum umarım bana ders olur bu hafta dikkat ederim

20 dk dans workout yapıldı
2 mil leslie başlandı
Tabi kızım durursa mızırdanmaya başladı
Yumurta kapıya dayanan bir Begonya2 bırakmışlar buraya son 2 gündür spor yapıyor

Ah pazardan falan başlamış olsaydınn dediğin gibi bu hafta bize ders olsun bak çok zor oluyor böylesi

birsevgi yine bir düzen oturtamadık
KumsalveDeniz kayınvalide gelecek demiştin ama bu durum en azından menü yazmana engel olmamalı bir misafirde durum böyle ise çok daha mühim özel günlerde listede olduğunda sana güvenenilecek miyiz canım aksi bir durum var ise bilemiyorum tabi umarım iyisindir dönersen sevinirim

Kızlar menü listesi bu hafta fiyasko haberiniz olsun hasta olanların çok üstüne gitmedim ama istikrarlı yazmayanları artık geri almaksızın Reyyandan çıkrtmasını isteyeceğim lütfen takıma biraz saygı menüde yazmayacaksak ne yapacağız ki.

At at suskuncum bana öyle eğitimler lazım.

Hedef60kgolmak ben bu 100 gün şeysinden vazgeçtim. Ben ne zaman bişeylere karar versem bişeyler oluyor 30 hard da da bişey olmuştu şimdi de çocuklar hasta
Canım çok sıkıyosun kendini olmaz böyle :) 100 günde değişim sloganım zaten 100 gün şekersiz ekmeksiz değil ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…