- 22 Mart 2019
- 10.426
- 21.671
- 398
- 27
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #400.621
Evet 2 gün kvdemde kaldım kaptanım hafta içide çok dikkat edemedimBende nerde kaldı bizim kız diyordum
Canım bu hafta hafta sonu kaçamak vardı
Hafta içinde de 2 gün kayınvalidede kaldın galiba bunlar düzeni bozar biraz eksi bile gelmen iyi birşey üzülme haftaya üstüne koyarsın
Ah ahhh yine ziyan olacak güzelim kilo ya alamayacağım listeye bu haftakileri depo etsen haftaya gönderiversen yaaaGünaydıınllaarrrr :)
Ben hedefimi tutturup geçiyorum sizler nerdesiniizz
İnşallah canım yarın inşallah herkes hedefini tuttursun adım adım büyük hedefimize gidiyoruztünaydın arkadaşlar hadi bakalım yarına inşallah çok güzel olur sonuçlarben de tartılmadım bakalım 79 ları görmek istiyorum
Yumurta kapıya dayanan bir20 dk dans workout yapıldı
2 mil leslie başlandı
Tabi kızım durursa mızırdanmaya başladı
Yumurta kapıya dayanan birBegonya2 bırakmışlar buraya son 2 gündür spor yapıyor
Ah pazardan falan başlamış olsaydınn dediğin gibi bu hafta bize ders olsun bak çok zor oluyor böylesi
Valla sabah beri bakıyorum kimse gelmedi kaptanım ce yapıp gidenler olduResmen seni nöbetçi bırakmışlar burayaBegonya2 :))) sayfalar ilerlememiş hayret tartı öncesi korkmalı mıyız
Ben değil onlar hazırlı olsun o haldeValla sabah beri bakıyorum kimse gelmedi kaptanım ce yapıp gidenler oldu
Fırtına öncesi sessizlik olabilir yarına hazırlıklı ol
Bende 6da kapattım inşaAllah en az 500 gr eksi gelir de azck sevinirimValla ben kapattım yeme olayını beş buçukta . Sporumu da yaptım. Top tartıda artık
Valla ben kapattım yeme olayını beş buçukta . Sporumu da yaptım. Top tartıda artık
Niye azıcık seviniyorsun ya çok sevinBende 6da kapattım inşaAllah en az 500 gr eksi gelir de azck sevinirim
İnşallah canım. 500 gr sevinilmeyecek bir eksi değilBende 6da kapattım inşaAllah en az 500 gr eksi gelir de azck sevinirim
Öyle kaptanım. Ben elimden geleni yapıyorum. Gerisi vücuda güvenmekDualarımızı gönderelim bari bu saatten sonra başka yapılacak birşey kalmamış
At at suskuncum bana öyle eğitimler lazım.Ay seninki geldiyse benimki nerde kaldıbirlikte oluyorduk diye hatırlıyorum iki günü iyi değerlendirirsek eksiye geçersin Allah'ın izniyle bakayım da ben de yapayım ananaslı yarın .Bugün çiğköfte yapacağız komşuda. O yüzden kahvaltı yapmasam tek öğün mu olsa diye düşünüyorum ya bakalim
Hah işte busüreci uzattikca bıkkınlık oluşuyor.Sinan Canan'in irade ile ilgili bı videosunu izledim dün,dur bulursam atayim
Canım çok sıkıyosun kendini olmaz böyle :) 100 günde değişim sloganım zaten 100 gün şekersiz ekmeksiz değil kiHedef60kgolmak ben bu 100 gün şeysinden vazgeçtim. Ben ne zaman bişeylere karar versem bişeyler oluyor 30 hard da da bişey olmuştu şimdi de çocuklar hasta
Niye azıcık seviniyorsun ya çok sevin
Son 2 3 gün rejim spor yaptın -500 öp başına koy
500 beni kesmiyorİnşallah canım. 500 gr sevinilmeyecek bir eksi değil
Öyle kaptanım. Ben elimden geleni yapıyorum. Gerisi vücuda güvenmek
Kaçamaklı 500 candır500 beni kesmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?