- 23 Mart 2016
- 29.789
- 90.195
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #400.901
Hım anladım canım kayınvalidenin o kadar yaşlı olduğunuda tahmin etmemiştim sen ondan elini eteğini çektin dmek burdan bakıma muhtaçtır haliyle çok geçmiş olsun yaş ilerleyince daha bir takıntılı olabiliyorlar benim ananemde öyle 1 kamyon ilaçla geziyor ama kan değerleri hepimizden iyiCherry Mom Kayınvalide beynine emboli attı ve kurtuldu Ama şimdi tekrar her şeyine yeniden baktırmak istiyor Yaşı 85 her yıl kendisi kontrolden geçirir Torun doktor olunca daha çok istiyor Bu işlere anne babasının doktor işlerine eşim bakar şimdide torunla eşim ilgileniyor Kırmayallım diye ne derse yapıyorlar Aslında hiç bir şey yok şu anda ama dinlemiyor Şimdi onunla ilgileniyoruz
Tabiki düzenli olmazsa anlamı yokYok kaptanım maalesef
İnşaAllah düzene oturturum ya sıkılasmamda lazm çünkü
Ahh spor ahhTabiki düzenli olmazsa anlamı yok
Kas kütlesi kazanmalıyız ki ileride kilo korurken onlar kolayca kiloların geri gelmemesini sağlasın
Uyu sen uyuAhh spor ahh
Bana gene bir depresyon geldiuykumda geldi gidim azck uyuyim bebemde uyuyoken
İlk defa bu kadar versin canım bende şoktayım hala bide reglim son 2 falan kaldıMaşallah canım çok güzel
Vuu ortim patron çıldırdı olmuş tam
Harikasın ya o nasıl eksi.
Maşallah canım çok güzel
Oyyyyhay maşallah yaaa
Bu kiloda bu eksi muhteşem canım
Canım bu düzensizliğin içinde eksiyi görmek bile çok güzelhaftaya daha iyi olur inşallah
Kız sen tam sopalıksın hee
Depresyonlar kraliçesitebrik ediyorum kuzum çok güzel
Teşekkürler kaptancığım
Evet yaa. İnşallah yarışalım demez
@Mathilda03
Bence çok güzel canım. Az olsun bizim olsun. Önemli olan istikrar
Ooo canım Hergün yanında olan insan bile söylüyorsa gerçekten incelmişsindir.
Hahaaa yaa canım bende senin gibi çok tartılıyorum ama sıkıntı yapmıyorum kendime. O gün neler yaptığımı düşünüyorum. Sana tavsiyem her tartıda da gördüğüne aldanma bak ne güzel eksi geldin yineValla kaptanımın dediği gibi yumurta kapıya dayanınca bana azim geliyor
Sen bu hafta değişik ne yaptın kuzumİlk defa bu kadar versin canım bende şoktayım hala bide reglim son 2 falan kaldı
Hahaaa yaa canım bende senin gibi çok tartılıyorum ama sıkıntı yapmıyorum kendime. O gün neler yaptığımı düşünüyorum. Sana tavsiyem her tartıda da gördüğüne aldanma bak ne güzel eksi geldin yine
CanımCherry Mom canım benim mezuniyet kilom kaç olmalıydı 72küsur diye hatırlıyorum ama emin değilim
Sen bu hafta değişik ne yaptın kuzum
Simit aklımda kalan:))))
Yaa son 600 gr mı kalmış mezuniyeteCanım
ummhnisa( 83,8/83,5/0,3/%0,358 )yeni üye başlangıç tarihi 05.11.20, başlangıç kg 85,hedef kg 72,3
Cidden he hep öyle oluyo vallaHahaaa yaa canım bende senin gibi çok tartılıyorum ama sıkıntı yapmıyorum kendime. O gün neler yaptığımı düşünüyorum. Sana tavsiyem her tartıda da gördüğüne aldanma bak ne güzel eksi geldin yine
100 de 100 ü için evet ama yüzde 90 ı için tamamlamışsın mezun olma hakkın var ama bırakmıyoruz tabi hızımızı almışkenYaa son 600 gr mı kalmış mezuniyete
Ya çok ilginçValla buraya ne yazdıysam o canım simit ten ziyade cumartesi de Bi hamburger vardıbide şunu farkettim canım ben suyu az içersem daha çok eksi görüyorum. Mesela bu hafta ortalama 1 litre içmeye çalıştım ve harika sonuç gördüm
Yok canım sen artı gelmezsin harika ilerliyorsunCidden he hep öyle oluyo vallatakmiym bakim bu hafta
Bide artı geliyomuşm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?