Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hım anladım canım kayınvalidenin o kadar yaşlı olduğunuda tahmin etmemiştim sen ondan elini eteğini çektin dmek burdan bakıma muhtaçtır haliyle çok geçmiş olsun yaş ilerleyince daha bir takıntılı olabiliyorlar benim ananemde öyle 1 kamyon ilaçla geziyor ama kan değerleri hepimizden iyi

Tabiki düzenli olmazsa anlamı yok
Kas kütlesi kazanmalıyız ki ileride kilo korurken onlar kolayca kiloların geri gelmemesini sağlasın
Ahh spor ahh
Bana gene bir depresyon geldi uykumda geldi gidim azck uyuyim bebemde uyuyoken

İlk defa bu kadar versin canım bende şoktayım hala bide reglim son 2 falan kaldı
Valla kaptanımın dediği gibi yumurta kapıya dayanınca bana azim geliyor
Hahaaa yaa canım bende senin gibi çok tartılıyorum ama sıkıntı yapmıyorum kendime. O gün neler yaptığımı düşünüyorum. Sana tavsiyem her tartıda da gördüğüne aldanma bak ne güzel eksi geldin yine

Sen bu hafta değişik ne yaptın kuzum
Simit aklımda kalan :))))

Valla buraya ne yazdıysam o canım simit ten ziyade cumartesi de Bi hamburger vardı bide şunu farkettim canım ben suyu az içersem daha çok eksi görüyorum. Mesela bu hafta ortalama 1 litre içmeye çalıştım ve harika sonuç gördüm
Sen bu hafta değişik ne yaptın kuzum
Simit aklımda kalan :))))

Cidden he hep öyle oluyo valla takmiym bakim bu hafta
Bide artı geliyomuşm

Ya çok ilginç Begonya2 da onu diyor ama nasıl gidiyor ödem vs 1 lt 72 kg için az yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…