- 25 Ekim 2008
- 52.629
- 114.829
- 1.223
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #400.941
Ben de baya hastayım aslında da açılırsam bi bakayım bakalım. Özel ders te alasım var zaten bi denemiş olurum :Yaaa aslinda super olurdu ama ben katilmaya kalksam kontenjan dolar girememde bendeki sans sfırbide bgun cok isim var aksama yatmadan anca spor yapablirsem yaparim yoksa yarn
Ama sen musayitsen katil kesinlikle
Olsun eksi eksidir
Ücretsiz mi cnm? Katıl bence de niye şanssız olasınBen de baya hastayım aslında da açılırsam bi bakayım bakalım. Özel ders te alasım var zaten bi denemiş olurum :bende de yok şans ya ben de dışarda kalırım galiba
Ah bacımm gel sarılalım -300 de bendenGecen hafta 68.8
Bu hafta 68.6
Fark 200gr
%0.29
O zaman hemen tarifini isterizzHerkese selaaaammmm.....
Bugün kilom: 68.9Cherry Mom Cherry Mom [IMG alt="azaydidem"]https://www.kadinlarkulubu.com/data/avatars/s/679/679926.jpg?1612741325[/IMG] azaydidem SSuskunhanim benim kilomu ancak detoks oynattı resmen yağdan gittiğini hissediyorum karın kısmında biriken yağım azaldı gözle görüyorum
Peki neden spor ve menü başlığına yazdım ben de bilmiyorum yine bir leylalık var üzerimde
Ya o şimdi benim bildirime bakmaya gelir niye bildirimin altına hatırlatıyorsun69 istemiyom artık yıllardır 69 olcam dedikçe olamadım istemiyom artık küstüm ben 69 a
Maşallah kuzumİlk bildirim benden olsun o zaman
Geçen hafta 55.85
Güncel 54.65
Fark1.2 (ben sok)
Yüzde 2.15
Cherry Mom hedefi küçük tutunca tutturuyorum galiba haftaya hedefim 54.4
HarikaaGeçen hafta 75.2
Güncel 72.9
Fark 2.3
Yüzde 3.37
Arkadaşkar doğru hesapladımmı kontrol edebilirmisiniz
Gunaydin arkadaşlar huzurlu cumalar
Cumartesi 80.5
Cuma 79.9
Fark 0.6
Hedefim 79.2Eki Görüntüle 2804480
Dun 79.6 görmüştüm iftardan sonra
Cherry Mom
Kilo bildirimi
Geçen cuma: 65.0
Bu cuma: 64.4
Fark: - 0.6
Yüzde:0,923
Hedef: 64.0
Cherry Mom @ummhnisa
Oh maşallahHerkese günaydınlaarr :)
Geçen hafta: 87,05
Bu hafta: 85,20
Fark: 1,85
Yüzde: %2,125
Haftaya hedef: 84
Eki Görüntüle 2804528
Olsun kuzum hormonların yüzündendir üzülmeGunaydin kizlar
Gecen haftaki kilom:75,40
Bugun:74,35
Fark: 0,05
Yuzde: 0,06
Haftaya hedef:73,75
Cherry Mom @Mathilda03
Maşallah kuzumGeçen hafta: 75
Bu hafta: 72.9
Fark: 2.1
Yüzde: 2.8
Haftaya hedef: 72.5
Cherry Mom @belmayne Eki Görüntüle 2804563
Maşallah canım
Günaydın hayırlı cumalar
Geçen hafta 95
Bugün 90.3
Fark 4.7
Yüzde 4.94
Harika canım
Maşallah canım çok hızlı veriyorsun kiloları ne yapıyorsun ayrıntılı yaz bi ara banaGünaydın ve hayırlı cumalar kızlarr. Herkes cok güzel eksilerle baslamıs güne tebrik ediyorum herkesi
Pazartesi: 62.2
Bugün : 59.7
Fark: 2.5
Haftaya hedef : 58
Eki Görüntüle 2804587
MızmızımBeeeennn geldimmmmmbiraz wc biraz dans workout biraz mezdeke hedefe ulaştımmmm
Geçen hafta 79.0
Bu hafta 78.0
Fark -1
Yüzde %1,265
Gelecek hafta hedef 77,5
Cherry Mom @whitetea
Eki Görüntüle 2804597
Çok güzel gitmiş canımGeçen hafta: 65,6
Bu hafta: 64,8
Fark: -800
Yüzde: 1,235
Haftaya hedef: 64,3
Sagol canım :) aslında özel bisey yapmadım yeni basladım ya sağlıklı beslenmeye ilk basta fazla kilo gidiyor ödemle birlikte. Haftaya gerçek kilo kaybı belli olurMaşallah kuzum
Harikaa
Çok güzel canım
Çok iyi canım kilolarımız çok yakın
Leblebici kız harikasın
Oh maşallah
Olsun kuzum hormonların yüzündendir üzülme
Maşallah kuzum
Maşallah canım
Çok çok maşallah canım
Harika canım
Maşallah canım çok hızlı veriyorsun kiloları ne yapıyorsun ayrıntılı yaz bi ara bana
Mızmızımyine vermişsin 1 kilo
Aman kaptanım ben silmiştimVallahi bu saate kadar durdum bekledim senin bildirimi, baktım senin geleceğin yok ben geldim
Cherry Mom kaptanım hatırlatmasa hatırlamayacaktım
Bu hafta hiç umudum yoktu ama yine kazanmışım
Canım youtube bilmem ama ben nike spor uygulaması kullanıyorum harika spor çeşitleri var açıp koyuyorsun karşına o hareketi sana gösteriyor saniye sayıyor. Beni çok inceltti. Mutlaka bak. Birde engin kırbaç var ona yeni başladım kızlar çok memnun amaSelam arkadaşlar, nasıl geçiyor gününüz? Bu ara havalar bozuk malum yürüyüse cıkmak zor oluyor,benim bildigim tek spor yürüyüsbana youtube dan spor videosu önerebilecek var mı faydasını görmüş olan?
Tebrikler canım
Sen vki ne baktıkça içim yeşil yeşil huzurla doluyorSagol canım :) aslında özel bisey yapmadım yeni basladım ya sağlıklı beslenmeye ilk basta fazla kilo gidiyor ödemle birlikte. Haftaya gerçek kilo kaybı belli olurfaydasını gördüğüm bisey olursa paylasırım
Canım kaptanım en azından kilo almıyorum o bile beni mutlu ediyor :) bugün şimdiden 7000 adım attım. Çok güzel destek oluyorsunTebrikler canım
Önümüzdeki hafta dahada iyi olsun inşallah
Ah canım olacağız tabikiCanım kaptanım en azından kilo almıyorum o bile beni mutlu ediyor :) bugün şimdiden 7000 adım attım. Çok güzel destek oluyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?