- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #401.581
Ben şokkkk şuan 2006vyılından 2009 yılına kadar bende polonyada yaşadım warşovada kabaty de oturdum ilk önce ve daha sonra merkez olan o meşhur saat kulesi varya yanındada alışveriş merkezi var hemen onun sokağındaki apartmanda oturdum 1 yıl kadar benim büyük kız 3 yıl orda okudu hala çok özlüyorum polonyayı seni çok kıskandım şimdi orda olmayı okadar istiyorumki, sen neredesin evlenipmi gittin yoksan eşinin işinden dolayımı benim eşim büyük elçilik varya canım orda çalışıyordu, büyük elçinin yakın korumasıydıPolonyadayim canim. Ks biraz sert geciyor burda
@Mehfam menü yazarken ismini hatırlamaya çalışıyorm
Merhum muydu
Meftun muydusonra deneye deneye mehfam çıktı profil fotodan buldum
Yürekten tebrik ederimMerhaba canim ismim Almıla 120 kilo ile basladim asirlardir yarismadayimben tasinma evresindeyken gelmissin canim ismen biliyorum insallah saglicakla ideal kilolarimiza erisiriz
Dur aklıma geldi benim adım neydi ya önceden sıcak browni, diyet sayfasında yım herkes canımız çekti bu, nasıl ad derdi karabiber yaptım ne alakaysa esmerde değilim birde@Mehfam menü yazarken ismini hatırlamaya çalışıyorm
Merhum muydu
Meftun muydusonra deneye deneye mehfam çıktı profil fotodan buldum
Ben hiç anlamıyorum canım ödemden falanGece yatarken kilom 79.3 tü
Şimdi kilom 79.2
Uyurken kalkıp yemekmi yedim naptım ben niye böyle oldu en az 500 gr yakıyodm ben uyurken
Dün çok yoruldum ödem mi olduki
Aç gezdim yani bide dün tatlı bile yemedim
Çok büyük depresyona girmek üzereyim biri bana bunu açıklasın ödem iner o desinCherry Mom kaptanım nerdesn ödem o de ilk defa 100 gr gitti uyurken
Çok geçmiş olsun bu arada çok iyi fikir verdinÇok kötüilaç kullanmadan geçmicek galiba gece uyuyamıyorum ağrılardan
Mehmet/fatma diye kodladım ben. :
Evet canım şınav da tüm vucut ağırlığın kullanıyor .Mesela dambıl 2şer den 4 kilo ile yapıyorsan , Şınav da 70 kiloluk ağırlığı kaldırarak yapıyorsun. Ondan çok çok daha etkili oluyor .Aa super canim plank falan cok yaptim ama şınav da cok mantikli zorlaniyordum biraz deneyim insallah cok sağol
Canım m kaptanımız bilir tabiki ama sen muhabbetlere dal ben gündüz giremezsen gece yatmadan nereden kaldıysam okumaya başlarım ve mutlaka yorum yapacak birşeyler olur kaçmakta yapsan Menünü düzenli yaz, daha sorumlu hissedersin ve ben en uzun 2007 yılında diyet sayfalarında yazılarak kilo verdim o dönemlerde çok güzeldi daha sonra bir kaç kez girdim sayfalara ama yapamadım ve bu sayfa gerçekten harika bu sayfadan yüzüm gülerek mutlu çıkıyorum düzen okadar güzel kurulmuşkiEmnis bir yanlış anlaşılma oldu ve çok üzgünüm . Bunu da direk olarak ifade edip mahçup olmam bence dürüst olamayı tercih eden biri olduğumun göstergesi. Ayrıca takımınızın enerjisi çok güzel ve ben bu kadar pozitif , bu kadar güzel enerjili insanları bir arada gördüğüm için bu takım da olmayı çok istedimPsikolojik olarak çok zor bir süreç yaşadım ve yaşamaktayım ve biraz ondan kaynaklı bir durum oldu aslında keşke olmasa idi ama zamanı geti almak mümkün değil. Başka takımda ki bir yazışma için bana ön yargılı davranmak yerine beni bir süre kendiniz gözlemleğip tanımanızı rica ediyorum sizden zaten beni hemen takıma almak durumda değilsiniz çünkü burası hem psikolojime , hem de kilo vermeme iyi gelecek bunu histettim. Lütfen şans verin ve bir kaç hafta takıma almadan gözlemleyin isterseniz.
Bacım ben dün 35 dk kardiyo yaptım15-21 mart tablo spor listesi :)
UYE 15 mart 17 mart 20 mart sonuç hawar 1+6 1+2+6 1+6 belmayne 1+5 1+5 ------ Amor-a ------- 1 ------ balpamuk 7 -------- ------- S Suskunhanim 1+5 1+5 ------- DeryaOnDiet ------ ------ 6 ummhnisa 1+7 5+7 7 azaydidem 7 7 7 Anka ------ ------ ------- Hedef60kgolmak 2 2+6 1+2 Kendinin en iyi hali ol 1 1+6 ------ @L O L ------ 2+5+7 ------- Mathilda03 ------ 1 ------- muhursuzpusula 4 ------- ------- birsevgi ------ ------- 1 @whitetea ------- 1+5 1+5 @olvidos 1 1 ------ Deniz ve Kum 1 ------ ------ KumsalveDeniz ------ ------ ----- @Just a perfect day ------ 2 1 M monarosaa ------ ------- ------ Mathildablue ------ 1+7 ------- Namaria 1 1 6
@yarimuhendis seni de haftaya eklicem canım
@Cagrihilal1 seni de ekliyo muyuz canım? menü yazacak mısın :)
Aminn inşallahYürekten tebrik ederimAzminize hayran kaldım Çok büyük bir başarı bence ve ideal kilonuza gelip ,ömür boyuda bir daha almayın inşlh.
Harikasın canım bende yorumları okuduktan sonra başlıyorum spora şimdi hemen geçeceğim akşama kalırsa olmuyorBacım ben dün 35 dk kardiyo yaptımseni etiketlemeyi unutmuşum
Test yaptırdınmıGriptir geçer 2-3 güne demiştim canım, 10 gün olacak nerdeyse her gün daha kötü oluyorum
ay ben onu yürüyüş diye okudum tamam cnmBacım ben dün 35 dk kardiyo yaptımseni etiketlemeyi unutmuşum
Aslında ben akşam çok seviyorum uyumadan hemen önce kendime ayırdığım 40 dakika sabaha direk tartıda eksi görüyorum ama dün bir deneyim dedim gündüz sporunu :) çünkü eşim kızıyor belini sakatladın yapma diye dün ondan gizli yaptım. Bugün klasik aksam yaparım galiba çünkü aşırı derecede kas agrısı yaşıyorumHarikasın canım bende yorumları okuduktan sonra başlıyorum spora şimdi hemen geçeceğim akşama kalırsa olmuyor
Evet bunu dün direk olarak ben de hissettim ❤Canım m kaptanımız bilir tabiki ama sen muhabbetlere dal ben gündüz giremezsen gece yatmadan nereden kaldıysam okumaya başlarım ve mutlaka yorum yapacak birşeyler olur kaçmakta yapsan Menünü düzenli yaz, daha sorumlu hissedersin ve ben en uzun 2007 yılında diyet sayfalarında yazılarak kilo verdim o dönemlerde çok güzeldi daha sonra bir kaç kez girdim sayfalara ama yapamadım ve bu sayfa gerçekten harika bu sayfadan yüzüm gülerek mutlu çıkıyorum düzen okadar güzel kurulmuşki
UYE | 15 mart | 17 mart | 20 mart | sonuç |
| 1+6 | 1+2+6 | 1+6 | |
| 1+5 | 1+5 | ------ | |
| ------- | 1 | ------ | |
| 7 | -------- | ------- | |
S Suskunhanim | 1+5 | 1+5 | ------- | |
| ------ | ------ | 6 | |
| 1+7 | 5+7 | 7 | |
| 7 | 7 | 7 | |
| ------ | ------ | ------- | |
| 2 | 2+6 | 1+2 | |
| 1 | 1+6 | 6 | |
@L O L | ------ | 2+5+7 | ------- | |
| ------ | 1 | ------- | |
| 4 | ------- | ------- | |
| ------ | ------- | 1 | |
@whitetea | ------- | 1+5 | 1+5 | |
@olvidos | 1 | 1 | ------ | |
| 1 | ------ | ------ | |
| ------ | ------ | 1 | |
@Just a perfect day | ------ | 2 | 1 | |
M monarosaa | ------ | ------- | ------ | |
| ------ | 1+7 | ------- | |
| 1 | 1 | 6 |
Aaa canim saka gibi. Ben de varsovadayasiyorumBen şokkkk şuan 2006vyılından 2009 yılına kadar bende polonyada yaşadım warşovada kabaty de oturdum ilk önce ve daha sonra merkez olan o meşhur saat kulesi varya yanındada alışveriş merkezi var hemen onun sokağındaki apartmanda oturdum 1 yıl kadar benim büyük kız 3 yıl orda okudu hala çok özlüyorum polonyayı seni çok kıskandım şimdi orda olmayı okadar istiyorumki, sen neredesin evlenipmi gittin yoksan eşinin işinden dolayımı benim eşim büyük elçilik varya canım orda çalışıyordu, büyük elçinin yakın korumasıydı
Ayy kizgin surat ne kotuymus oyleDüzeltmeli :))
15-21 mart tablo spor listesi :)
UYE 15 mart 17 mart 20 mart sonuç hawar 1+6 1+2+6 1+6 belmayne 1+5 1+5 ------ Amor-a ------- 1 ------ balpamuk 7 -------- ------- S Suskunhanim 1+5 1+5 ------- DeryaOnDiet ------ ------ 6 ummhnisa 1+7 5+7 7 azaydidem 7 7 7 Anka ------ ------ ------- Hedef60kgolmak 2 2+6 1+2 Kendinin en iyi hali ol 1 1+6 6 @L O L ------ 2+5+7 ------- Mathilda03 ------ 1 ------- muhursuzpusula 4 ------- ------- birsevgi ------ ------- 1 @whitetea ------- 1+5 1+5 @olvidos 1 1 ------ Deniz ve Kum 1 ------ ------ KumsalveDeniz ------ ------ 1 @Just a perfect day ------ 2 1 M monarosaa ------ ------- ------ Mathildablue ------ 1+7 ------- Namaria 1 1 6
3 gün de spor yapan hawar ,ummhnisa ,azaydidem , kendinin en iyi hali ol, kendim , namaria tebrikler canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?