Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Polonyadayim canim. Ks biraz sert geciyor burda
Ben şokkkk şuan 2006vyılından 2009 yılına kadar bende polonyada yaşadım warşovada kabaty de oturdum ilk önce ve daha sonra merkez olan o meşhur saat kulesi varya yanındada alışveriş merkezi var hemen onun sokağındaki apartmanda oturdum 1 yıl kadar benim büyük kız 3 yıl orda okudu hala çok özlüyorum polonyayı seni çok kıskandım şimdi orda olmayı okadar istiyorumki, sen neredesin evlenipmi gittin yoksan eşinin işinden dolayımı benim eşim büyük elçilik varya canım orda çalışıyordu, büyük elçinin yakın korumasıydı

@Mehfam menü yazarken ismini hatırlamaya çalışıyorm
Merhum muydu
Meftun muydu sonra deneye deneye mehfam çıktı profil fotodan buldum
bende suskunhanım yazacağıma suskunpusula yazmışım bir türlü bulamıyorum baktım ki suskunhanımmış
4ncü grubun adını kağıda yazdım kim bizden unutuyorum

Merhaba canim ismim Almıla 120 kilo ile basladim asirlardir yarismadayim ben tasinma evresindeyken gelmissin canim ismen biliyorum insallah saglicakla ideal kilolarimiza erisiriz
Yürekten tebrik ederim Azminize hayran kaldım Çok büyük bir başarı bence ve ideal kilonuza gelip ,ömür boyuda bir daha almayın inşlh.

@Mehfam menü yazarken ismini hatırlamaya çalışıyorm
Merhum muydu
Meftun muydu sonra deneye deneye mehfam çıktı profil fotodan buldum
Dur aklıma geldi benim adım neydi ya önceden sıcak browni, diyet sayfasında yım herkes canımız çekti bu, nasıl ad derdi karabiber yaptım ne alakaysa esmerde değilim birde

Son düzenleme:
Ben hiç anlamıyorum canım ödemden falan

Son düzenleme:
Aa super canim plank falan cok yaptim ama şınav da cok mantikli zorlaniyordum biraz deneyim insallah cok sağol
Evet canım şınav da tüm vucut ağırlığın kullanıyor .Mesela dambıl 2şer den 4 kilo ile yapıyorsan , Şınav da 70 kiloluk ağırlığı kaldırarak yapıyorsun. Ondan çok çok daha etkili oluyor .

Canım m kaptanımız bilir tabiki ama sen muhabbetlere dal ben gündüz giremezsen gece yatmadan nereden kaldıysam okumaya başlarım ve mutlaka yorum yapacak birşeyler olur kaçmakta yapsan Menünü düzenli yaz, daha sorumlu hissedersin ve ben en uzun 2007 yılında diyet sayfalarında yazılarak kilo verdim o dönemlerde çok güzeldi daha sonra bir kaç kez girdim sayfalara ama yapamadım ve bu sayfa gerçekten harika bu sayfadan yüzüm gülerek mutlu çıkıyorum düzen okadar güzel kurulmuşki

Bacım ben dün 35 dk kardiyo yaptım seni etiketlemeyi unutmuşum

Harikasın canım bende yorumları okuduktan sonra başlıyorum spora şimdi hemen geçeceğim akşama kalırsa olmuyor
Aslında ben akşam çok seviyorum uyumadan hemen önce kendime ayırdığım 40 dakika sabaha direk tartıda eksi görüyorum ama dün bir deneyim dedim gündüz sporunu :) çünkü eşim kızıyor belini sakatladın yapma diye dün ondan gizli yaptım. Bugün klasik aksam yaparım galiba çünkü aşırı derecede kas agrısı yaşıyorum

Evet bunu dün direk olarak ben de hissettim ❤
bu kadar güzel bir enerji bir daha başka yerde yakalayamam ve öyle olunce bende de yapamam sizin gibi biliyorum bu kadar güzel insanı bir arada bulmuşken ve burada zayıflayacağıma bu kadar inanmış iken bende kalmayı çok istiyorum inşlh karabiberciğim hepimiz ideal kilomuza hep beraber kavuşalım burda.

Düzeltmeli :))

15-21 mart tablo spor listesi :)
UYE15 mart17 mart20 martsonuç
hawar 1+61+2+61+6
belmayne 1+51+5------
Amor-a ------- 1------
balpamuk 7---------------
S Suskunhanim 1+51+5-------
DeryaOnDiet ------------6
ummhnisa 1+75+7 7
azaydidem 777
Anka -------------------
Hedef60kgolmak 22+61+2
Kendinin en iyi hali ol 11+6 6
@L O L------2+5+7-------
Mathilda03 ------ 1-------
muhursuzpusula 4--------------
birsevgi -------------1
@whitetea-------1+51+5
@olvidos 1 1------
Deniz ve Kum 1------------
KumsalveDeniz ------------ 1
@Just a perfect day------ 21
M monarosaa -------------------
Mathildablue ------1+7-------
Namaria 116

3 gün de spor yapan hawar ,ummhnisa ,azaydidem , kendinin en iyi hali ol, kendim , namaria tebrikler canlar

Aaa canim saka gibi. Ben de varsovadayasiyorum buyukelcilikte haftaya isim var, bebisimi turk vatandasi yapacagim. yerini degistirdiler buyukelciligin simdi binasi ve yeri dahaiyi.
Ben universitede okurken tanistim esim polonyali. Sonra benim okulum bitince cv gondedim birkac yere sans esimjn yanina 2 haftaligina tatilegittigimde aradilar isgorusmesine. Oldu is. Sonraburda yasamaya basladim.1 yil kadar sonra evlendik derken kaldim burda. Ilk baslarda hep bir donme dusuncem vardi, benim eski sirketin Istanbulda subesi var hatta bos pozisyon oldu filan amacalisma saatleri uzun orda, is etigi farkli. Bir de ben alistim artik dilini biliyorum, vatandasligimvar. Esim zorluk cekmesin diye kaldim yine. Amacok sukur cok memnunum. Turk sayisi cok az sen de bilirsin. O yuzden turk akadasim pek yok. Ama yillardir iyi dostluklar kurdugum Polonyali arkadaslarim, komsularim var. insan alisiyor heryere. Hele ki burasi senin de bildigin gbi cok sorunsuz sakin huzurlu bir ulke.

Ayy kizgin surat ne kotuymus oyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…