Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Emnis bir arkadaş bunu geçen yıl yaptığünda hiç anlam veremeyen hem şaşırıp hem eleştiren ama özelden bana yazınca yine de kıyamayıp takıma katılmasını sağlamıştım ve tarih bu şekil tekerrür edip tam da aynı şeyi ben yaptım evet bende o arkadaş gibi 15 kilo birden geri aldığım için çok utndm ve kimse tanımasin istedim ama bununla beraber gerçekten nike ve şifremi unuttum ve gerçekten yaklaşık 1yıldır hesabı kullanmıyorm. Getekirse yarışmam ve birda sadece sizle motive olurum diye düşündüm masumca okadar evet eski üye olmam dışında herşey doğru yine yani ama ben madem kendi hesabıma giremeyorum yeni hesap açtm ozaman hiç kendimi açıklamıyayım dedim kimse ile bu kadar kilo nasl aldın ettin diyoloğu yaşamıyım kimse beni tanımasın istedim böyle bir psikoloji yüzünden tanınmadan kilo verme isteği idi evet özur dilerim ben takım kapanmasın diye gönüllü takım yardmcılığı yapıp sonra kendimize başka grup ve takımalar açarak devam ettip spor kaptanmıklari ,spor grupları yapıp devamlı spor teşviki ve grupmotivasyonu için uğraşan çok aktif biriydim yani uzun süreli bir üye ve hedef kilosuna ulaşan bir mezunum artık açıklamak zorunda kaldım ve eski hesabımı nasıl geri alıcam onu denedim yapamadım

Sen ne zaman istersen canim donucem dedin diye biz de dusunduk gruplarq eklesek mi eklemesek mi diye ama eklemesek belki istersin katilmak diye ekledik
Katilmayi isterim yarislari falan cok severim ben 8 ay evde olmayinca ev malum bide 14 saat yolculuk hala yorgunlugu atamadim aktif katilim saglayamam arkadaslari kotu etkilemek istemem. Evi temizleyip yorgunlugu atinca buralardayim artik.

Ah fit blonde ah ne olmuş +15 bende izinden +17 ile yüzümü kızartıp dönmüştüm inan öylesi daha iyi o pişmanlığı hiç unutmadım bir daha kendime asla bunu yapmam dedim o aldığım kiloları verip mezun olana kadar canım çıktı ama verdim mezunda oldum nasıl korktuysam o korku bana yetti hâlâ koruyorum + - biraz değişiyor ama koruyorum diyelim

14.takımda yaptığın fedakarlıklar için takımımızda kalabilirsin ben senin enerjini hep beğenmiştim umarım karşılıklı bir daha güven sorunu yaşamayız her türlü şeyi biz burada paylaşıyoruz o yüzden sende hiç çekinme lütfen böylesi daha çıkmaza sokuyor bizi.

Menü yazmaya başlayabilir ve diğer takım aktivitelerine dahil olabilirsin ben kızlarıda etiketliyeyim
Birbirimizden tam olarak emin olduğumuzdada listeye alırız inşallah
hayırlısı olsun hoşgeldin aramıza

Namaria ortaklık - takım turnuvaları listeleri
Mehfam menü uyum listesi takibi
Hedef60kgolmak spor uyum listesi takibi
muhursuzpusula hedef listesi

Katilmayi isterim yarislari falan cok severim ben 8 ay evde olmayinca ev malum bide 14 saat yolculuk hala yorgunlugu atamadim aktif katilim saglayamam arkadaslari kotu etkilemek istemem. Evi temizleyip yorgunlugu atinca buralardayim artik.
Canım o bizimde aklımıza gelmişti o yüzden seni +1 6 kişilik takıma alalım dedik ama uyum sağlayamam diyorsan öyle olsun
Nasılsın evini özlemiş misinn :))

Çok teşekkür ederim ben bide şimdi seninkine göre 2kat utanç yaşadım alma+ saklamaya kalkma bu utançda inşlh bana bir ömür yetsin bir daha yaşamayız canım bu özel sebeplerden ve yüksek stresden kaynaklı özel bir durum oldu ondan bir daha güven sorunu olmaz için rahat olsun zaten beni az çok tanıyorsunuz aranıza kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederim ❤ bende senin enerjini seviyorum ve enerjimin bu grupla uyumlu olduğunu hissettiğim için burda olmak bana çok daha iyi gelecek ve eski enerjimi yakalamamı sağlıycak eminim hatta bugünden çok enerjik spora başladım bile

olvidos canim grup turnuvalarina gectik cumadan beri etiket yapiyoruz seni katilacak misin görüyor musun etiketleri merak ettim online olmuşsun ama geridonus alamadik senden?
Canım gördüm dün yoğunluğum vardı yazamadım biraz bahseder misin nasıl grup turnuvası tabiki varım herşeye

Canım gördüm dün yoğunluğum vardı yazamadım biraz bahseder misin nasıl grup turnuvası tabiki varım herşeye
Canım daha sıkk gel ekibe
Takımı 5 er kişilik 4 ekibe ayırdık
4 ayrı grup kendine isim verdi ortaklık sistemimiz gibi birbirlerinin menülerini takip edecek, sporlarda destek verecek motive edecek ve diğer takımları cuma günü kilo verme yüzdesi olarak geçmeye çalışacaklar

Yani işin temelinde hem ortaklık var hem rakiplik hemde eğlence

Tüm bunların takibini Namaria yapıyor sağolsun bizim için

Harikasın canım önemli olan başlamak hızlıca gidecektir onlar inanıyorum

Menülerimizi ve sporlarımızı aşağıdaki linkten paylaşıyoruz akşam beklriz

Thread '5.Takım Menü ve Spor Listeleri' 5.Takım Menü ve Spor Listeleri

inşl şu 7yi benimseyemedim hala tartıya herçiktiğım da 64 - 65 vs. Diye okuyorum tartıyı sonra aaaaa 60değil ki o 70diyorum düşün yani gördüğümü bile beyin kabul edemedi 70i gorüyor olmayı canim giç de benimsemeyeyim zaten hemen 69 u görüp 7li haneden acil kurtulmak istiyorum bir kaç haftada 69-68 lerde olma hedefim var. Bir de kazen e özel den msj attım ama henüz dönüş yapmadı eski hasabım için görünce yardımcı olacaktır. Düzenli menü ve spor da paylaşacağım

Allah huzurunu bozmasın deryacım ne güzel cesur kızsın sen demekki bana çok uzak geliyor böyle şeyler o kadar stresli ve kaygılı bir insanımki mahalle bile değiştirmek zor

Eski hesabın kapanmış dün açıktı bakmıştım onu kapatmış sanırım
Son aldığın kilolar hızlıca gidecektir bencede beynin bile alışkın değil vücudunda alışkın olmayınca hızlıca gider

Zor valla misafir ağırlamak he diyetteysen
Guzel kuzum şişman ve öfkeli de komik

Dur aklıma geldi benim adım neydi ya önceden sıcak browni, diyet sayfasında yım herkes canımız çekti bu, nasıl ad derdi karabiber yaptım ne alakaysa esmerde değilim birde
A ben bakmıştım eda01 li birşey görmüştüm eski nickini yanlış mı hatırlıyorum
Herkesin GBT yi araştıra araştırra ama sen bayaaa bu yarışmanın demirbaşısın canım

Ödem o

Begonya2 yaa mıncırmak istiyorum seni kendine eziyetin nedir böyle dün yattığımda 3 e geliyordu ne kadar az uyudun farkında mısın birde senin bünyem bizim gibi olmaz emzirdiğin için göğsün süt dolar / dolmaz aradaki farka yansır basküle yapma kuzum cuma günü yine boşa dert etmişiiz diyeceğiz ama bu hafta dikkatli gidelim pişmanlık olmasın lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…