Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın güzelim Allah iç huzur versin dua edeceğim

belmayne hawar azaydidem @olvidos kuzular nasilsiniz benim biraz mide agrim vardi sabahtan beri anca duzeliyor simdi biraz yürüyüşe cikacagim
Geçmiş olsun canım
Cok guzel bir spor canm. Bayiliyorum ben de body projecte motive edici konusmlari da cabasi
seninle Ortakken sen 44 dk olanımı göndermiştin ya canım onu ararken bunu yapayım dedim sen bu iii çözmüşsün güzel videolar buluyorsun
Bende ses yok yani bilgisayarın kulaklığını çıkarmak zor geliyor sadece bakarak hareketleri yapıyorum bir yanmanda tv açık oluyor tv ye bakıyorum öyle işte
Canım sporun muhteşem. Ay kıskandım resmen
Tatlıyı ölçülü ve erken Yemen iyi olmuş. Yarından itibaren cıssız devam edelim olur mu
Bu günden itibaren toparlıyorum tekrar
Alerji gibi birşey demek ki
Geçmiş olsun tekrar
Evet canım kötü bir alışkanlık ama ben hala hafta sonları kaçamaklarım oluyor
Yok askim haslamada bisey olmuyo bol kimyon dokerim baharat falan ama zaten genel yumurtayi cok aramam bi sene yemesem aklima gelmez de saglikli tok tutuyor falan diye arada yapiyorum
Benim büyük kızım yemezdi bende çorbalara pastalara falan koyardım sonra alerjisi çıktı yumurtanın beyazına Dr çocuk ısrarla bir şeyi yemiyorsa vücutta tepki veriyor olabilir çok zorlamamak lazım demişti
Benim kizm da ayni canim 2 haftadir agiz burun akiyor, oksuruk. Simdi daha kotusu 2 gundur bebise de gecti o da hasta. Grip olabilir ama galba baya kotu bir grip. Dikkat et ilaclarini al canim, salgin var.
Geçmiş olsun canım
Çocuklar hasta olmasın ya kıyamıyorum
Birde annelerde iki katı yoruluyor çocuklar hasta olunca
Selamlarrr
Bakalım dün kim ne sporlar yapmışşşş haftanın sonucu neymiiş
Canım ben dün seni etiketlemedim ama 1 ve 6 yapıldı

Gercekten yasanasi ve gorulesi bir ulke canim. Sakin, herkes kendi halinde. En onemlisi gayet guvenli ve cok hizli gelisen bir ulke. Belcikaya gezmeye gitmistim ogrencilik zamanimda en cok heryerde herkesin ingilizce konusmasu hosuma gitmisti. Kucuk ama cok dilli bir ulke

Grip konusunda ck haklisin canim. O yuzden grip asisi her sene yenilenir yeni viruslere uygn olarak. Yillardir duznli grip asisi olan biriyimcok faydasini gordum.

Sessiz olsun yap da canim.hem tv acikken spor daha cabuk biter belki Bu grubun videolari cok iyi ve eglenceli
Oyle canim ya hele bebisin hastaligi cok fena.
SIkildim artik bir de onu yeme sunu yeme, yarin cocuk alerji uzmanina goturecegim kizimi. Yapsinlar test bulsunlar neye alerjisi var. hayir bir de o kadar gidayi kestim haftalarca hala ishal cocuk.

Menün gayet güzel canım şu yulaflı tostu merak ediyorum metrede gördüm bir ara deneyeceğim
Menüde sporda çok iyi canım
Bende yavaştan bölgesel çalışmaya başlasam iyi olacak göbek çok bende
Bana da az geldi yediklerin ama daha önceden dikkat etmediğim için bilmiyorum canım hep mi böyle besleniyorsun
Spor çok iyi zumba da hangi videoyu yapıyorsun
Bizimle paylaşırmışım canım

etiket yoksa da bakıyorum canım biraz daha bekleyim paylaşıcam

Helal olsun sana cok iyi kilo vermişsin nasıl diyeti sürdürülebilir yapıyosun merak ettim. Cünkü bende bi döngü var yani kıramıyorum. Kısım kilo al yazın ver :/
Sagolasin canim surdurulebilir olmasi icin herseyi denedik canim diyetisyenlerle bi hafta 0 laktoz bi hafta 0 hayvansal gida bi hafta hepsi oldu hicbiseye vucudu alistirmadim diyebilirim ozetle ne iyi geliyo gelmiyo onlari tespit ettik

Evet evet haftaya olsun. Nasil panik oldum nasil stres yaptim anlatamam bir gece de 5 kilo odem tuttum resmen
Sen ne zaman istersen canim donucem dedin diye biz de dusunduk gruplarq eklesek mi eklemesek mi diye ama eklemesek belki istersin katilmak diye ekledik

Sagol canim artik sadece haslarim gerisini yapmam

15-21 mart tablo spor listesi :)
UYE15 mart17 mart20 martsonuç
hawar 1+61+2+61+6
belmayne 1+51+5------
Amor-a ------- 1------
balpamuk 7---------------
S Suskunhanim 1+51+5-------
DeryaOnDiet ------------6
ummhnisa 1+75+7 7
azaydidem 777
Anka -------------------
Hedef60kgolmak 22+61+2
Kendinin en iyi hali ol 11+6------
@L O L------2+5+7-------
Mathilda03 ------ 1-------
muhursuzpusula 4--------------
birsevgi -------------1
@whitetea-------1+51+5
@olvidos 1 1------
@karabiber01 1------------
KumsalveDeniz -----------------
@Just a perfect day------ 21
M monarosaa -------------------
Mathildablue ------1+7-------
Namaria 116

yarimuhendis seni de haftaya eklicem canım
C Cagrihilal1 seni de ekliyo muyuz canım? menü yazacak mısın :)

Son düzenleme:

Eline sağlık canım tablo böyle özet gibi harika oldu yaa

Tüm haftayı firesiz geçiren hawar ummhnisa Hedef60kgolmak azaydidem Namaria harikasınız kızlar

Bu nikinikin yaptığı tablo dimi canım pazartesi çarşamba cumartesi sporları yani

Emnis bir yanlış anlaşılma oldu ve çok üzgünüm . Bunu da direk olarak ifade edip mahçup olmam bence dürüst olamayı tercih eden biri olduğumun göstergesi. Ayrıca takımınızın enerjisi çok güzel ve ben bu kadar pozitif , bu kadar güzel enerjili insanları bir arada gördüğüm için bu takım da olmayı çok istedim Psikolojik olarak çok zor bir süreç yaşadım ve yaşamaktayım ve biraz ondan kaynaklı bir durum oldu aslında keşke olmasa idi ama zamanı geti almak mümkün değil. Başka takımda ki bir yazışma için bana ön yargılı davranmak yerine beni bir süre kendiniz gözlemleğip tanımanızı rica ediyorum sizden zaten beni hemen takıma almak durumda değilsiniz çünkü burası hem psikolojime , hem de kilo vermeme iyi gelecek bunu histettim. Lütfen şans verin ve bir kaç hafta takıma almadan gözlemleyin isterseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…