Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Oyle canimya, cok sagol.

Bitti bulaşıklar şükür, ağrı kesici içtim duramadım ağrıdan resmen, duşumu aldm namazımı kıldım uyicam şimdi inşaAllah
Cok yoruldun, dinlen bugun canim.

Mehfam farsça bi kelime canım. Ben farsça tutkunuyum da biraz
Anlamı da; ayın ışıkları, ışıltılar demek...
Vay güzel isim, guzel anlam.
Gunaydin ortim
Insallah gecer canim, donemseldir, içini ferah tut.
Polonyadayim canim. Ks biraz sert geciyor burda
Görmek istiyorum oraları, Polonya deyince acıların ülkesi geliyor aklıma, hep işgal, hep arada kalmış. Alman, Rus... bir de Auschwitz var tabi
Spor da menu de ck iyi canim. Su sadece en azindan 2,5 lt filan olsa daha iyi olurmus.
Evet su isini bir türlü toparlayamadım, hafta içi de hafta sonu da evde olmadığım zamanlar disarida wc kullanmamak için az iciyorum zaten, evde de unutuyorum.
Merhaba canim ismim Almıla 120 kilo ile basladim asirlardir yarismadayim ben tasinma evresindeyken gelmissin canim ismen biliyorum insallah saglicakla ideal kilolarimiza erisiriz
Merhaba tekrardan, ne guzel ismin var, profil resminde de ejderhalarin annesi var, cok severdim kendisini 40 kg mu verdin, aman tanrım, büyük azim, tebrikler
Benim kizm da ayni canim 2 haftadir agiz burun akiyor, oksuruk. Simdi daha kotusu 2 gundur bebise de gecti o da hasta. Grip olabilir ama galba baya kotu bir grip. Dikkat et ilaclarini al canim, salgin var.
Virüsler güçleniyor, ilaçlar uyarlaniyor, bünye adapte oluyor, hop virüs mutasyon geçiriyor. Hep aynı döngü, eski hastalıklar yok artik cüzzam, çiçek vs. Basit bir gribin bile bilmem kaç varyasyonu var.

Tesekkür ederim canım İçinde arpa şehriye, havuç,soğan,zeytinyağı, maydonoz , yeşil soğan var

Aslında yapacaktım dün sonra misafir geldi yapamadım :d Pattisin miktarı gizli ya her zaman yemiyorum zaten öyle ödül mahiyetinde

Allah yardımcın olsun canım

Merhaba canim ismim Almıla 120 kilo ile basladim asirlardir yarismadayim ben tasinma evresindeyken gelmissin canim ismen biliyorum insallah saglicakla ideal kilolarimiza erisiriz
Helal olsun sana cok iyi kilo vermişsin nasıl diyeti sürdürülebilir yapıyosun merak ettim. Cünkü bende bi döngü var yani kıramıyorum. Kısım kilo al yazın ver :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…