Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Simdi esin hangi ulkede gorevli canim? Ya da dondunuz mu memlekete.

Kilolarimiz cok yakinmis canim. Beraber su 60lari gorelim insallah

Evet kilomuz da hedefimiz de aynı sayılır
inşlh birlikte varalım hedefe
Geçen yıl bu ay da ben 60.00 idim çok pişmanım kendime bunu yaptığıma ama bu son olsun inşlh. Artık önce verip sonra hep koruyalım

Canim yanlis anlasilma degil durum aslinda dün 9. takimda daha once baska bir takimda yaristigini ama bu uyelik ile olmadigini yazmissin Cherry Mom in demek istediği baska gruba yazman degil önyargı da degil onceden herhangi baska bir nickle hesapla yarismaya katilip katilmadigin önemli cunku nick degisiklikleri bildirilmek zorunda ona gore hangi kiloyla ayrildin mezun oldun listelre oyle aliniyorsun.
Kaptanimiz gelince daha net açıklama yapar canim

canım bebişe üzüldüm yaa gerçekten o kadar çok grup besin çıkarttın ki içtiğin sudan mı diceeem oranın suları bile burdan kat be kat iyidir hımm kırmızı et olabilir mi? ya da karabuğday yerine yulaf mı olsa

Yaaa bakarmısın yaaa nereden nereye, oradayken bende öğrenmeye çalıştım ama zordu benim için az birşey aklımda var cindobri, şapraşam, nie, tak, pomidor, ben eşin Türk sanıyordum youtubede bir aile var bayan polonya lı türkiyeye okumaya gelmiş eşiyle tanışmış sonra adam yanına polonyaya gidiyor derken evleniyorlar bayan türkiyede vanda yaşıyor eşi öğretmen youtubede videoları var,

Canım eşim polis memuru ve polisler sınava girerek yurt dışı sınavını kazanıyor 3 yıllığına hangi ülkeyi yazarsan ve hangisi çıkarsa o ülkeye gidiyorsun büyük elçilikte çalışıyorsun ordaki polisler sınavla geliyor bizim zamanımızdan kimse kalmadı bir tek azerbeycanlı bir bayan kalmış olabilir eşi polonyalıydı, daha sonra mecburi döndük ve adanadayız ama şimdide doğu görevi geldi mayısta belli olacak gidip gitmeyeceğimiz
Simdi esin hangi ulkede gorevli canim? Ya da dondunuz mu memlekete

Eline saglik askkusum

Evet haklısınız ve orda yanlış anlaşılma derken aslında evet yanlış anlaşılma değil benim kendimi yanlış tanıtmam oldu. Ön yargı derken tek bu msj dan gübenilir olup olmadığımı düşünmemesini yani benim grup için uyumu , sorumluluk sahibi olduğumu, hırslı ve takım uyumuna önem veren takda iyi bir üye olabileceğimi malesef sırf bu yüzden bilemeyip , düşünmemesini istememesi için belirttim yani yoksa burda ki hata tabi ki benim zaten onu o grupda da yazıp ve bundan mahçup histetdiğim için orada kalmak istemeyen de bendim ve bunu kendi kendime açıklama isteği hissedip belirtende bendim . Zaten orda ki ankette de burda ki ankette de ve tanışma msjlarimda da tüm bilgilerim direk olarak aynıdır tek bir farklı yazdğm bir şey yok yani net bir insanım aslında ama kendimi farklı tanıasına neden olamama üzüldüm hesap daha 2günlük bir hesap canım yani başka nice yok başka hesap zaten yok tek amacım pandami +boşanma sürecimde aldığım ve kendime bide bunun üzüntüsünü eklediğim şu 15 kiloyu biran önce uyumlu ve mutlu olacağım kişiler ile beraber verip psikolojimi artık daha iyi duruma getirmek.

Ben bir şeyi merak ediyorum ve bu listeleri tutan beniiiii taaaaa 12 yıl önce yarışmaya davet eden püsküüttü şimdi oda değiştirmiş nickini diyet sayfalarının sorumlusu olan kişi, ben izne ayrıldığım da 2 seneye yakın geçmiş adımı söylediğimde kaç kiloyla ayrıldığımı nasıl buluyor, 68le ayrılmıştım mesela ben hatırlamıyorum deftere yazıldıysa tek tek bakmak zordur kim yapıyorsa Allah razı olsun onlardan ve sizlerde nde

Hayırr oranın suyunu çeşmeden kesinlikle içemezsin ve Sodalı suları var onu içiyorlar niewoda mı nedemek zorundasın su isterken biz birkez demedik alırken bize gazlı su vermişlerdi birde bir koli aldık içemedik attık

Grip konusunda ck haklisin canim. O yuzden grip asisi her sene yenilenir yeni viruslere uygn olarak. Yillardir duznli grip asisi olan biriyimcok faydasini gordum.
Ben de hep mevsimsel grip aşımı olurdum gecen sene kibristaydik olmadim denk düşmedi, bu sene de pandemi fln karisti en son temmuzda sanirim saglik ocagina gittim bir kere. Sonra hiç hastane fln gitmedim, korktum. Benim ciğerler hassas zaten, gecis döneminde çok sık hasta olurum.

Insallah canim. Oyle kilo vermekten dahazor korumak

Canım namarianın dediği gibi diğer takımda olanlardan dolayı önyargılı değilim sadece senden beklediğim evet orada bir hata olmuş ve kabul etmişsin aynı hatayı neden 10 dakika sonra gelip aynı şekilde bizim takımda yaptın bunu anlamadım
Bizim takıma gelip ben eski üyeydim şifre unuttuysan şifre unuttum deseydin 2.üyelik ise onu deseydin.. yeni üyeyim diye tekrar bizde yazmışsın ben bundan dolayı güvenemem diyorum açıkcası.

Yanlış anlaşılma olmaması için daha önce 14.takımda pınar Bartu kaptan takıma giremediği de ona destek olan fit blonde değil misin canım sen ? Doğum tarihleriniz bile aynı beni de tanıyor olmalısın ama sanki hiç tanımıyor gibi davranıyorsun vallahi bilemedim ben çok karışığım seninle ilgili hiç gerek yoktu böyle şeylere
Aa kuzummm püssküüttt şimdi seabahar hâlâ başımızda yine o yürütüyor işleri baş kaptanımız

Haklisin canim.
Artik birsey denemek istemiyorumcanim. Kan alip baksinlar neye alerjisi varsa yemem. Biktim deneye deneye, hayirbi gelisme de yok.

Kader istecanim. Esim de burali olunca dili ogrenmekdahakolay oldu. Ama gercekten zorbir dil

Anladim canim. Zormus o da 3 yilda bir yerdegistirmek. Insallah sevip mutlu olacaginiz biryer ciksin

Tabi dikkat etmek enguzeli canim. Pandemi zamani grip asilari tukendi zaten burda da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…