Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Cherry Mom Orjinal hesabım ile geri geldim ama benim son durumum bu hesapta ne idi bilmiyorum.Mezuniyet sonrasın da ben Kilo almaya başlar iken tekrar takıma girip sonra da izne ayrıldım 62.5 ile izne ayrılmışım ben galiba tam emin değilim... ne olucak şimdi ?

Allah huzurunu bozmasın deryacım ne güzel cesur kızsın sen demekki bana çok uzak geliyor böyle şeyler o kadar stresli ve kaygılı bir insanımki mahalle bile değiştirmek zor
Sagol canim. Insallah hicbirimizin huzuru bozulmasin. Simdi alistim tabiki dogru sifirdan bir hayata basladim tekavantajim yalniz degildim. Eminimsenin de asik oldugun insan baska mahallede/sehirde/ulkede olsa giderdin ne mutlu ki sana aski uzaklarda degil yakininda bulmussun.

Cherry Mom en son mayıs sonuna doğru girmişim 62.5 bildirimim var. Sonra beni izmemi ayırmışlar ne olmuş bulamadım sonrasını ama 10ay olmuş girmeyeli oraya kadar buldum canım . İzin kilomun 13 kilo fazlasi olduğum için sanırım yeni kilo ile giriş yapıyorum diye hatırlıyorum doğru dimi kilo alma yüzdem çok yüksek çünkü.

Son düzenleme:

676.etap canım
fit blonde (62.5///)bildirimsiz izine ayrıldı

Yüzde 5 üstü kg aldığın için ekstrem kuraldan sokabiliriz listeye alırken evet eski kilona dönmeni beklemeyeceğiz yani

Son birkac gundur degisik bir tarz diyet deniyorum. Aralikli oruc tarzi. Sabahtan 14-15e kadar canimin istedigi ve listemde olan gidalardan kendimi cok sIkmadan cok da abartmadan yiyorum. Sonra sadece su veya bitki cayi. Ustune bir de tabata ekliyorum. Insallah ise yarar da yarin en kotu sabit gelirsem veya 100gr filan eksi olursam ise yariyordur. Kendimi baya iyi hissediyorum bu yeme tarziyla. Bakalim yarin baskulne diyecek

Akşam yemeği yemiyorsun yani öyle mi?
Böyle çok iyi kilo verenler var ama ben bir türlü yapamadım baya geç yatıyorm çünkü uyumam gece 1 2 yi buluyor. Ama yapabilenlere çok özeniyorum öyle olunca insan canının istediğinide gün içinde yiyebiliyor

676.etap canım
fit blonde (62.5///)bildirimsiz izine ayrıldı

Yüzde 5 üstü kg aldığın için ekstrem kuraldan sokabiliriz listeye alırken evet eski kilona dönmeni beklemeyeceğiz yani
Peki acaba benim hedef kilom kaç imiş
Yeni hedef belirliycekmiyim ? Yoksa ozaman ki belirlediğim hedef mi geçerli olacak ?

Yok canim aksam yemegi yemiyorum. Sporumu da son ogunden 2 saat sonra yapiyorym yani 16-17 gibi. Ben de cok ozenirdim gunu erken kapatanlara. Biliyorsun bir turlu duzgun kilo veremedim belki boyle veririm, birkac hafta da biyle deneyeyim. Gece emzirmeye kalkinca biraz aclik oluyor ama alisirim zamanla. Mayis ayi yaklasti tatilden once hic degilse 70i geride biraksam super olur.

@whitetea sen ne alemdesin canım bu hafta sporları aksatmıyoruz değil mi
Dünkü menü ve spor çok iyi geçen haftaki yaptığımız hataya düşmeyelim mümkünse sabahtan bitirelim sporları
Bugün ev temizliği yaptık biraz inşaat pisliği çok zorladı spor yapamadım daha
Az önce de tostçuya geldik nişanlımdan biraz bölüp yedim ayrı menü söylemedim
Bu ara beni çok zorluyo her şey bir arada ama başarmak zorundayım
Bu hafta yine hata yaptık cuma günü o kadar çok yedim ki. 3 gün boyunca 1 günde aldığım kaloriyi vermeye çalışıyorum sonuç olarak hedefime ulaşamıyorum. Şu rahatlama olayım olmasa keşke. Hep böyle 15 kilo kadar verince ay nasılsa veriyorum diye bıraktım. Ama şimdi devam ediyorum ilk kez

Vücudu şaşırtmakta iyş olur canım dene bakalım inşallah istediğin sonucu alırsın

Rahatlama olmasın canım beni bir ablan olarak gör her ne kadar kayınvaliden kilo konusunda ye ye diye sana baskı yapıyormuş zayıf olduğunu söylüyormuş vs ama işin doğrusu bu değil yinede ince düşünceli olması güzel şanslısın 94 kiloda rahatlamayalım daha gidecek yolumuz var
Evlilik sonrası korunma yöntemleri,yeni evliliğin verdiği gezme tozma dışarıda fazla yeme vs çok olunca zaten her yeni evli kızcağız kilo alıyor
O yüzden bunları düşün sımsıkı sarıl hedefine

Kolay gelsin canım daha işi çok mu evin.
İnşaat olayı zor oluyor tabi.
Bak canım bende ilk zamanlar senin gibi cumaları özellikle abanıyordum ve pazartesi Artılar dan artı beğeniyordum.
2 günde gelen fazlalıkları için haftaiçi daha çok çalışmamız gerekiyor

Çok yorucu oluyor öyle ya tüm hafta enerji ona gidiyor
2 haftada bir ödül vermek bence daha güzel yada işte ölçüyü kaçırmamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…