- 11 Şubat 2021
- 1.484
- 5.651
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #401.921
Ha tmm o halde iyice artı çık a ihtimali varsa tartılma bunalım olmasınKaptanım bugün tartılmayı unuttum ben bi aç uyandım kahvaltı falan ettim sonra aklıma geldiama regl günüm bugün olamadım gerim gerim geriliyim
Namaria tatlım
blonde ambition yi fit ve özgür grubuna eklesek ne dersin o da fit ve özgürmüş sonuçta
@muhursuzpusula
S Suskunhanim
@Mathildablue
yarimuhendis
Hedef60kgolmak
Cumadan sonra başka şoku atlatamayabilirdim kaptanımHa tmm o halde iyice artı çık a ihtimali varsa tartılma bunalım olmasın
Evet canım durumum biraz karışıktı ozmanblonde ambition kendisine sordugumda gozlem yapip bu hafta dahil olmayacagini belirtmisti fikri degismis demek ki eklerim canim
Bekarsın yani hımmaaayyy bayıldım... eveettt eveeettt ben fit ve özgür
Evet çok şükürBekarsın yani hımm
Hoşgeldin aramızaEvet canım durumum biraz karışıktı ozmanmalum nick olayları vs. Ne olacağı belli değil gibi bir durum da olunca ondan hemen girmeyeyim kazen le bir görüşeyim herşey otursun diye düşünmüştüm. Sonra kısa sürede herşey yoluma girdi hesabıma geri ulaştım vs. Arkasından da gruba çok hızlı adepte olunca ondan artık girebilirim uygun olur diye istedim şimdi Teşekkür ederim canım. ❤
Tamam o zmn cnm hoşgeldin grubumuzaEvet çok şükürartık öyleyim.
Evet canımAynen cnm artık artırcam ben deleslie fayda etmio artık
Biz de senii
Hoşgeldin cnmeski üye miydin
Haklısın canım bu sonİnşallah canım
Kilo bir şekilde veriliyor bu sefer başlarken kafanda sadece kilo vermek olmasın... "onu zaten halledeceğim, kilomu uzun süre koruyacağım bir daha kilo almayacağım" deben son diyetine böyle başladım bir dahada kilo alırsan sana diyet miyet yok dedim bu son .. ya otur kilonu koru mutlu ol yada şişman olmayı kabullen.
Canım bugün yanlış hatırlamıyorsam 79.4 tümelita09 güncel kg ne canım tartıldın mı bugün
Ne yaptın öyle kuzum çabuk kendimize ceza verelim eksiksiz sporr
Ahh doğru diyorsun canım spor yapamadım işim bitmiyorki bende bişey yemedim spor yapıcam aklımda fırsatını bulunca..Ne yaptın öyle kuzum çabuk kendimize ceza verelim eksiksiz sporr
Asla kaçamak yok aldım ben dersimiİnşaAllah canm ya
Cumaya kadar 0 kaçamak yoksa zor gider
Kaybetmek yok kaybetmeyeceğizz asla kaçamak yok birdaha düşmeyeceğim bu hataya hatta sporla destekleyeceğim inşallahama aşırı fazla dünde menünü yazmamışsın cumaya kada sakın bozmaa ne olur yoksa kaybedeceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?