Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

blonde ambition kendisine sordugumda gozlem yapip bu hafta dahil olmayacagini belirtmisti fikri degismis demek ki eklerim canim
Evet canım durumum biraz karışıktı ozman malum nick olayları vs. Ne olacağı belli değil gibi bir durum da olunca ondan hemen girmeyeyim kazen le bir görüşeyim herşey otursun diye düşünmüştüm. Sonra kısa sürede herşey yoluma girdi hesabıma geri ulaştım vs. Arkasından da gruba çok hızlı adepte olunca ondan artık girebilirim uygun olur diye istedim şimdi Teşekkür ederim canım. ❤

Hoşgeldin aramıza

Haklısın canım bu son

selam kizlarrrrr ben geldim
2 gundur diyetteyim dun normal diyet yaptim sabah -1900 gordum. Bugun de hurma detoksu yaptim. Bakalim sabaha nasil bir sonuc alicam.

Baya odem tutmus vucudum mezun odugum kiloya donmek icin 2 kg kaldi ama veriyorum insallahh

regl olsam hemen rahatliycam bi o siskinlik var karnimda, yani kendimi hafif ama sis hissediyorum

Namaria Bisey itiraf edeyim mi? Senin burda az otede olman bile bana yetiyormus, orda var oldugunu bilmek bile beni motive ediyormus. Cok ozledim seni

Cherry Mom kaptanim iznin olursa gunluk menulerimi paylasmak isterim hazir eksi 1900 gelmisken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…