Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canim menun cok hafif sporda harika yarina eksi cıkıcagın simdiden kesin
Canim menunde pek bisey yok insanin cani istemeyince yiyemiyo insallah acikmazsin gec saatlerde sporda yapilmis süper

Hoş geldin kuzu
Bitti mi işleriniz. Nasılsın
Canım evet baya az olmuş. İyi misin. Hasta filan değilsin inşallah
Hadi bakalım csnım. Güzel bir eksi gelecek inşallah
Geçmiş olsun canım. İnşallah önemli bir şey değildir. Aman ihmal etme.

Canim menun cok hafif sporda harika yarina eksi cıkıcagın simdiden kesin

Canim menunde pek bisey yok insanin cani istemeyince yiyemiyo insallah acikmazsin gec saatlerde sporda yapilmis süper
İnşallah canım
Ama cumaya kadar tartılmayı düşünmüyorum. Cuma 63 ü ucundan da olsa görsem çok mutlu olacağım

Çok. Geçmiş olsun canım inşallah ciddi birşey değildir

Ayy insallah
İnşallah canım
Ama cumaya kadar tartılmayı düşünmüyorum. Cuma 63 ü ucundan da olsa görsem çok mutlu olacağım
Bence bole gidersen goruceksin canim hadi bakalim bu cuma bizim olsun sen en az 63.9 bende en az 69.9 gorelim insallah

Canim benim ben de cok ozledim inan insallah cok cok mutlu olursun guzel haberlerini aliriz

Canim ilk okurken senin dedigin gibi aklima kotu seyler geldi ama 5 6 senelik diyince vitaminlerle alakali olablir evet yinede bi dktora kesinlikle gorun gecmis olsun❤

Canim ilk okurken senin dedigin gibi aklima kotu seyler geldi ama 5 6 senelik diyince vitaminlerle alakali olablir evet yinede bi dktora kesinlikle gorun gecmis olsun❤
İnşaAllah canım
Başka bişe olsa Allah muhafaza 5 6 senede başka şeyler de çıkardı demi?

Hoş buldum canım benim ❤Yani büyük kısmı tamamlandı diyebiliriz canım, beklenen günü bekliyoruz birkaç ufak eksikle

Sen nasılsın canım?
Çok güzel canım. Oh şimdi geriye tatlı bekleyiş kaldı
Ben de iyiyim canım. Aynı tas aynı hamam senin karikatürü anıyoruz arada. Küçük hesaplara devam

Çok güzel canım. Oh şimdi geriye tatlı bekleyiş kaldı
Ben de iyiyim canım. Aynı tas aynı hamam senin karikatürü anıyoruz arada. Küçük hesaplara devam
Ahahhaha öyle işte yanii küçük hesap yapa yapa bir yerlere geliyoruz bende şuan o moddayım 2 güne kdr şu kdr versem 10 güne kdr bu kdr versem diyorum umut fakirin karbonhidratı

canım diş eti kanaman ,burun kanaman filan da oluyor mu? bebeğin kan grubu uyumsuzluğu filan oldu mu? pıhtılaşma ve ordaki morluğun dağılması bayağı karmaşık bir olay ve bayağı faktör giriyor canım test yaptırmakla iyi bir adım atmış olursun

Yok canım diş etim fırçalarken arada kanıyor ama sık değil burnum kanamıyor
Eşimle uyuşmazlığımz var ama iğnelerimi oldum
Bakalım bi tahlil verim vitaminler ne alemde

Evde olunca 10000 adimi bitirnekte cok zorlaniyorum canim ya. Ama sporsuz gecmiyorum hic hele ki bu tabata ucuncuden sonra artik dizlerim titriyor inan surunerek gidiyorum banyoya. Gel sen de katil bize lesliyi ben de senin dedigin gibi dinlenme gunume persembeye alacagim. Bu tabata cok iyi bir kerede pek birsey hissedilmitir ama uc kere gercekten yoruyir. Bence bu hafta guzel eksi getirecegim

Yok canim ya hic bilmiyorum ki. Insallah onemli birsey degildir sadece vitamin eksikligi filandur. Iyi yaparsin canim kan ver. Birsey cikmazsa ekstra tahlil sor. Ne oldugunu buldunlar cunku bu normal degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…