Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam canim, hey masallah nasil bir eksi o oyle , harikasin

kız seni yeni gelin etmedik mi azcık evine alışsaydın hemen annenin evine mi döndün
ama hoşgeldin
demek ki neymiiş hedef kilonun da altına inene kadar ayrılmamak gerekiyormuş tüm genç kızlara duyurulur

hey maşşallah kuzum spor ayrı şahane menü ayrı

hayiiiiiir ben daha evlenmediiiiiigmmmm hala citir bir bekarim Haftaya hafta sonuna nikah canim
evet kesinlikle yeme payi birakmalisiniz

Masallah canim cok saglikli, dengeli ve duzenli yemissin sporun zaten bur harika

22 mart
1 bardak limonlu su
1 bardak yeşilçay
2 yumurta peynirle salata

Öğle
Yoğurt
2 muz

Akşam
Lahana yemeği
Yoğurt

9400 adım
Detoks suyu içilecek
Adimlarin super. Menun de gayet guzel sadece belki muz 1 tane olabilirdi. Canim lahana yemegini nasil yapiyirsun? Evde lahana var dolapta durup duruyor

Sporun bir harika . Ve menun masallah hem lif hem protein dolu, cok begendim canim. Gayet saglikli ve ayarinda olmus

çok sağol canım benim bu kahveyi de ilk defa denicem seher akgül kanalında gördüm de bi de leslie yi dinlenme günlerinde yapayım diyorum cnm,faydasız olmaya başladı çünkü hafif geliyor artık :) aslında 60lara düşünce farkettim ama üşendim başka spora
senin de çok güzel olmuş cnm 10 bin adımı kesince mi daha az verdin sence? yani o kadar faydalı mıydı acaba
3 öğün et çoktu cnm iyi yapmışsın fresh bitirmişsin günü
canım çok hafif bir menü afiyet olsun spor da var

Menün de sporunda harika hemen koşubandına koşuyorum
sporun gözlerimi kamaştırdı. Masallah. Kendimi tembel hissettim

Senin de çok iyi canım menün sporun
DeryaOnDiet tatlım senin de menün ve sporun çok iyi olmuş aunen böyle devam

Defalarca başlayıp 1 haftayı bile tamamlayamadığım diyet
Gerçekten incelmeyi sağlıyo mu yoksa sadece kas kaybı mı diye hep merak ederim
Sonucunu hep beraber gorucez canim
Harikasın didemcim hiç takılmıyorum artına motivasonun yeter cuma günü Güzel olacak
Ya insallah cuma 69.9 görürsem benden mutlusu olmicak sanirim
İnşallah güzel bir sonuç alırsın canım. İsveç diyeti zor valla. Allah kolaylık versin
Cok tesekkur ettim canim aminn

Bence mezun değilde izne ayrıl canm
Liste psikolojisi gibi sıkı tutulmuyor alt listede olunca
İzne ayrılırsam hepten kaçar canım. Direk listeden devam edicem zaten Bi deniycem biraz sağlık sorunum var ona göre devam edip etmiyeceğime bakıcam artık
ummhnisa 1.lik sırrını yazdın mı canım
Yazmadığında takım ceza alıyor aman diyim unutmayalım
Amanıııın ben onu unutmuştum.
Bide benim Bi sırrım yok ki ne yazıcam oraya gideyim de biraz bakayım neler yazılmış

Fit olmaya yeminliler
belmayne Namaria hawar @olvidos
Kizlrrr ben geldimmm birzdan spora baslicam
Bugunkü ögle yemegim ve aksam yemegimin fotosunu paylasiyim sabah 1 sekerli turk kahvesi ictim midem bulanarak normalde sade icerim cunku
Ogleden sonra 1 bardak yesil cay ictim sadece belki yatmasan spordan sonra soda icebilirim 2 lt su icildi bile

Salatalar yagsiz cok az tuzlu limonlu
Öglen ispanak yerine salata yaptim ıspanak yarin alicam diger ogunlerde tuketeblirsem tuketicem

Eklentiler

• 20210322_191325.webp
    33,6 KB · Görüntüleme: 28
  • 20210322_150329.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 21
Kızlar ya benim üst bacak bölgemde kendiliğinden oluşan morluklar oluyor
Çarpma sonucu değil kendi kendine oluyo biri geçiyor biri çıkıyor
Ama bu 5 6 senedir var
Vitamin eksikliğinden
Kan hastalıkları (Allah muhafaza) ama olsaydı öyle bişe başka bi belirtisi de olmazmydı?

Sürekli olmuyor 5 senedir arada bi oluyo
B12 eksikliğinden de olurmuş acaba ara ara düşüp yükseliyor mu bilemedim
Yarın kan vericem inşaAllah tüm herşeye baktrcm

Aranızda böyle bişe yaşayan varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…