Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya kızlar cok kötüyüm şu an.. sorun ne derseniz direkt bişi yok.. 2 gündür aramız limoniydi.. ben bi gerginim ya reglolamadm diye, işte arkadaşımın düğünü olduğu gün cok keyifliydin, benle hep bi mutsuzsun bilmemne fln diye hep bi laf sokma cabası içerisindeydi dün akşam.. nese bende cok umursamadım ama üstüme gelmeye dewam edince bende sinirlendim beni eve bırak dedim saat on civarı, arkadasının düğünündeydik işte, bi yere gitmiyosun düğün bitince gidicez fln dedi işte düğübnden sonra biyere oturmaya gidilcekmiş fln bende dedim işe gidicem yrn saat 2lere 3lere kadar kalamam falan sonra işte kalıcaksın ben nerdeysem orda olcaksın snde dedi, öyle emrivaki konusunca sinirlendim iice bende aldım cantamı cıktım taksiyle döndüm eve..

Bundan dolayı dün gece saat2ye kdr tartıştık, zaten son zamanlarda cok dolmuştum, böyle hep gidere gider, hiç alttan alma huyu yok, ben bişiye trip atsam alttan alcagna trip attıgım için o bana daha cok trip atar fln iice bunalmıştım.. döktüm her şeyi.. agladım fln sora uyumuşum öyle..

İşte bgnde aradı beni bgn, hala bi ters fln bende terstim, bgn bile işten fırsat buldukça kavga ettik telefonda, alakasız konuları açtık fln, detaylara girmek istemiyorum, işte telefonu kapattık, msj atmış cok sinirliyim simdi konuscak durumda değilim diye, ben de cok kırıldım, cok üzüldüm, cok yoruldum.. hep sevgi kırıntılarıyla idare etmeye çalışmaktan.. sevdiğini biliyorum hissediyorum ama göstermiyoo işte benim için hiçbişi yapmıyo.. yıldönümümüzde bile bana bi cicek koparıp getirmemişti, sarılıp öptüm ya neyine yetmiyo demişti.. ben onun parasında pulunda değilim ama hala o bile içimde uhde benim.. istiyorum ki bazen ben ona naz yapıyım, cocukluk yapım o böle gönlümü alsın benim, ama yok yok yokkk aksine ben naz yaptıgımda o bana bildiğin trip yapıyo, hep bi kısasa kısas, cok bunaldım..

Hiç bi zaman, alttan alma huyu yok, ben desem ki sen bana bunu yaptın cok üzüldüm diye, sen buna nasıl üzülürsün sende bana bunu yaptın ben bişi dedimmi bilmem ne, direkt kısasa kısas.. yalwardım bile zamanında dedim azcık ılımlı ol yaa hani bi kere de beni idare et sinirim üzüntüm geçene kadar ama yok yok yok.. :14::14:

yazdıklarını okurken kocişim geldi aklıma
bu yazdıklarının hepsinin altına imzamı atabilirim
çok zorluk çektim çokkk
naz yapmak istesem bile üste çıkardı hemen bi tripler falan
ya bu kızın bi derdi vardır bide ben dinleyim demezdi
biliyodum sevdiğini ama bunu göstermezdi hiç
bilmek yetmiyor ki insan duymakta istiyor
hatasını anlasada gelip ben hatalıyım demezdi büyüttükçe büyütür benim gidip onunla konuşmamı beklerdi
sabahlara kadar az aglamadım onun yüzünden
doğum günümde bile ben dedim ya bari bi pasta al diye
ama ne var biliyomusun
ben onu seviyorum
eger bu sevdadan vazgeçemiyceksem demekki onu böyle kabul edicem
yada üzerine bi çizgi çekicem
ben onu böyle kabul ettim
sabırla eğitmeye çalıştım her defasında ben gidip yanına keşke sen gelseydin konuşmaya dedim
keşke şöyle olsaydı keşke böyle yapsaydın
böyle daha mutlu olurum
düzeldi biliyomusun başardım 2 senemi aldı ama
şimdi karşımda tamda istediğim erkek var
inan sevgi emek istiyor
başta hep sen veriyosun hep sen veriyosun yoruluyosun bunalıyosun
ama onu dogru yetiştirirsen sen kazanıyosun

ooooofff canım ne desem bılemedımmm:59: ama dur bakayım öyle kesip atılacak bi sey değil bu, şimdi ikinizde sinirlisiniz, bırbırnızı gereksız kırma potansiyeliniz var, sen bi de üstelik tam regl gerginliğindesin oyuzden saglıklı düşünmeniz ve adam akıllı karsılıklı konusmanız lazımm :26:
üzülmeni hiç istemem:70: sen demiştin bıraz daha ağır abi olduğunu sevgılının, herkesın değişik huyları alışkanlıkları vardır tamam da ilişkiyi yurutmek tabıkı de fedakarlık ister:44: bence şimdi kırmayın bırbırnızı, zamana bırak bırazcıkkk, karsılıklı konusur halledersınız sakin kafayla ama tamam, kıyamammmmmm sana :69:

ievett sinirliyiz hemde cok, bana dedi ki sana kılıbık seni sımartcak biri lazım ben mutlu edemiyorum seni dedi, bende dedim sen bna, sevdiğin insana nasıl böyle cümle kurarsın sewdiğin insanı nasıl bir başkasıyla diye başlayan cümle kurarsın dedim ben sana nasıl güveniyim seni nasıl koluma takıyım sevdiğim adam diye dedim, o da takma beni koluna begenmiyosan zaten herşeyimi eleştiriyosun dedi, bende bi kerecik olsun anlamıyosun beni yeter artık bıktım sıkıldım bunaldım dedim, o okdr sıkıldın ben yokum o zmn mutlu ol rahat nefes al dedi o öyle diyince kapadım suratına telefonu :14::14:
yok işte bi idare edicilik bi alttan alma yok, bi müsade et ben bi içimi döküyiim rahatlıyım ondan sonra ne diceksen de demi, bıktım yaaaaaaaa istemiyorum zaten artıkk :14:

cerenim çok üzüldüm birtanem ama emin ol her ilişkide olan sıradan üzen olaylar bunlar şimdi sinirlisiniz ikinizde oturup adam akıllı konuştuğunuzda sen hoşnut olmadığın şeyleri söylersen oda söylerse çözülemeyecek bişey yok emin ol asla üzülmeni istemem senin regl olamayışın belki onun sinirli bir anı tetiklemiiş ama aşacağınıza eminim ... inatlaşma kıssasa kısas çok kötü ilk fırsatta sinirleriniz yatışıp karşılıklı konuşmaya geçtiğinizde bu durumun yanlış olduğunu konuşursun ve çözersiniz inşallah canım lütfen üzülme canım arkadaşım :29:

ya işte bişi değişmiyo ki pınarcımm yaa sakinken bile konuşamıyoruuz çünkü ne zmn ben bişi desem, sen de böylesin yok böyle yok şöyle diyee beynimi yiyo benim, bir fırsat wermiyo ki kendimi anlatıyım, içimi döküyiiim, bazen böyleee tartıstıgımızda kendi agzımla diyorum ya gel gönlümü al diye dediğim halde bile yapmıyoo yaa bıktım usandım artık

cerenim erkeler malsf biraz değişme özrlü yaratklar,o yüzdn onları oldukları gbi kabullenmk gerekio,onu olduğu gbi de sevemiosan zaten uğraş verick bişi yoktr

bu kısasa kısas seni çok yorar bebişim.herkesin karşındakini olduğu gibi kabul etmesi ve ona göre davranması gerekir.ama klasik erkek tripleri işte.siz birbirinizi seviyorsunuz ve böyle bitmez bu ilişki.telefonda fln halledilcek bi olayda değil.oturup konuşmanız lazım.içinden ne geliyosa söyle ağlamadan sakin sakin.son kararını öyle ver derim.yazık etmeyin birbirinize.
:59:

ben onu cook seviyorum, ailemle aramın bozulmasını bile göze aldım ama bu şekilde yaşayamıyorum artık, hiç bi derdimiz problemimiz çözüme ulaşmadığı için hepsi üstü kapatılarak kalıyo öyle birikiyo birikiyoo ve patlıcak duruma geliyoo.. bide bu adamla evlensem yıllarca nası dayanırım bilemiyorum.. adamla kavga ediyorumm telefonda, bi bakıyorummm ben laf sayarken uyumuşş yaaaaaa ömür billah bilmmiyorum ugrasabilirmiyim böyle cok doluyum işte olmasam ağlıcam :14::14:

cerenim erkeler malsf biraz değişme özrlü yaratklar,o yüzdn onları oldukları gbi kabullenmk gerekio,onu olduğu gbi de sevemiosan zaten uğraş verick bişi yoktr

yaaa ben onu coook seviyorum ama bu huyuyla yasayamam ya değişcek yada beni gözden cıkarcak.. ben kuduruyorum ya bi sorun çözülmediğinde, benimkinin tek derdi ise olayların üstünü kapatıp olmamış gibi yapmak

çok zorluk çektim çokkk
hatasını anlasada gelip ben hatalıyım demezdi büyüttükçe büyütür benim gidip onunla konuşmamı beklerdi
ama ne var biliyomusun
ben onu seviyorum
sabırla eğitmeye çalıştım her defasında ben gidip yanına keşke sen gelseydin konuşmaya dedim
böyle daha mutlu olurum
inan sevgi emek istiyor

aynıı işte böyyylee, 1 sene oldu biz beraber olalı, önceden arkadaşlarımızın yanında beni yanaktan bile öpmezdi, seni sewiyorum demesi bile 5 ay mı ne aldı.. ama tek değişim bu, başka hiç bi değişiklik yok, benim baltam kırılır ama ben yontamam bile benimkini..
değişmiyo işte, hep ben böyleyim beni böyle sewceksen sew diyo, hiç bi çabası yokk :14::14:

ben önceden onun agzının içine bakardım, resmen sewgimden aşkımdan ölürdüm, şimdi eskiye nazaran sogudum biraz, gene cok sewiyorum ama okdr üstüne düşmüyorum.. bana diyo ki beni eskisi gibi sewmiyosun.. dedim sewdimde nolduu ne deiştii, benim sana verdiklerime yaptklarıma karşlık sen ne kdr önemsediğni hissettirdin bana.. o zmn da bana kızıyo sen hisstmiyosan ben napıyım diyee :14:

yaaa ben onu coook seviyorum ama bu huyuyla yasayamam ya değişcek yada beni gözden cıkarcak.. ben kuduruyorum ya bi sorun çözülmediğinde, benimkinin tek derdi ise olayların üstünü kapatıp olmamış gibi yapmak

yani ortada bi sorun,üzerine kavga edilen bi konu varken oturup düzgnce onu konuşmaya çözmeye uğraşmıyo öylemi?

eğer öyleyse konuşurken senin tavrından halinden,söylediğin sözlerden rahatsz oluyo olabilir, bi sorun üzerine tartışılırken sen de yeterince sakin konuşup davranabiliomsn?

bzm temel sorunumuz buydu mesela

yani ortada bi sorun,üzerine kavga edilen bi konu varken oturup düzgnce onu konuşmaya çözmeye uğraşmıyo öylemi?

eğer öyleyse konuşurken senin tavrından halinden,söylediğin sözlerden rahatsz oluyo olabilir, bi sorun üzerine tartışılırken sen de yeterince sakin konuşup davranabiliomsn?

bzm temel sorunumuz buydu mesela

yok mesela bi konu war onu tartısıyoruz ya mesela ben diyorum sen siyaha beyaz dedin, amanda başlıyo işte sen dönde kendine bak sen de sarıya pembe demiştin, sen bunları derken iiydi de ben diince mi hata oluyo, sen yaparken anlamıyosun ben dedim diye agırına gidiyo da sen yaparken iiydi de ben de yapıcam aynını görürsün o zmn ne hissettiiğmi bilmem ne.. :53::53:
tawır bu yani, sac bas yolcam artık, dönüpte bi siyah bana beyaz göründü bu nedenle öyle dedim diyemiyo hemen beni öne sürüp sen de böyle yapmıştın, ben sana daha beterini yapıım de anla beni bilmem ne,
yemin ederim oyle durumlarda saç bas yolasım geliyo artık yaaaaaa :36::36::36:

aynıı işte böyyylee, 1 sene oldu biz beraber olalı, önceden arkadaşlarımızın yanında beni yanaktan bile öpmezdi, seni sewiyorum demesi bile 5 ay mı ne aldı.. ama tek değişim bu, başka hiç bi değişiklik yok, benim baltam kırılır ama ben yontamam bile benimkini..
değişmiyo işte, hep ben böyleyim beni böyle sewceksen sew diyo, hiç bi çabası yokk :14::14:

ben önceden onun agzının içine bakardım, resmen sewgimden aşkımdan ölürdüm, şimdi eskiye nazaran sogudum biraz, gene cok sewiyorum ama okdr üstüne düşmüyorum.. bana diyo ki beni eskisi gibi sewmiyosun.. dedim sewdimde nolduu ne deiştii, benim sana verdiklerime yaptklarıma karşlık sen ne kdr önemsediğni hissettirdin bana.. o zmn da bana kızıyo sen hisstmiyosan ben napıyım diyee :14:

cnm erkeklere işte böyle beni sevdiğini söylemiosn,işte bana heddiye almıyosun,yok giydiklerimi yorum yapmıosn vs hitaplar sökmüyo aksine ters tepiıo.
bi erkeğe bişi yaptrmak istiosan önce sen yapcksn onu,o da zamaanla düşnüyo e bu kız benm için uğraşıo bunları bunları yapıo edio bende bişiler yapiim artık en azından ayıp oluo die düşünüo yani.
ama direk bişi söylersen sen ne yapıosnki die cvbı alıp oturuosn işte,snra kavga gürültü başını alıo gdio malesef

çok zorluk çektim çokkk
ama ne var biliyomusun
ben onu seviyorum
böyle daha mutlu olurum
inan sevgi emek istiyor

kvrcık bende diyordum ki sadece benim nişanlımmı böyle benmi tek taraflı onu eğitmeye çabalıyorum herşeyi biliyorda niye benim gönlümü alma kısmına gelince geri kalıyor herşeyi biliyorda niye özel günümüzde benim için sürprizler yapma telaşına giremiyor diye ama yalnız değilmişim sabırla 3 yıldır eğitmeye çabalıyorum sevgililer günümü önemsemeyen adam şimdi çok şükür istediğim kıvama girmeye başladı demekki bilmediklerini ve öğrenmeye açıklarsa eğer eğitmek gerektiğini bilmek lazım eğer seviyorsa insan başarabilir sanırım bunu ...:69:

ievett sinirliyiz hemde cok, bana dedi ki sana kılıbık seni sımartcak biri lazım ben mutlu edemiyorum seni dedi, bende dedim sen bna, sevdiğin insana nasıl böyle cümle kurarsın sewdiğin insanı nasıl bir başkasıyla diye başlayan cümle kurarsın dedim ben sana nasıl güveniyim seni nasıl koluma takıyım sevdiğim adam diye dedim, o da takma beni koluna begenmiyosan zaten herşeyimi eleştiriyosun dedi, bende bi kerecik olsun anlamıyosun beni yeter artık bıktım sıkıldım bunaldım dedim, o okdr sıkıldın ben yokum o zmn mutlu ol rahat nefes al dedi o öyle diyince kapadım suratına telefonu :14::14:
yok işte bi idare edicilik bi alttan alma yok, bi müsade et ben bi içimi döküyiim rahatlıyım ondan sonra ne diceksen de demi, bıktım yaaaaaaaa istemiyorum zaten artıkk :14:

canım telefonda konusmak kolaydır, rahatca kırıp dökebilirsin karsındakini hele de sinirliysenn, telefonu bı kenara bırak, karşılıklı oturup konusun canım ama önce bı sakinleşinnn :45: Ama bak yukarıda arkadasta yazmış, erkekler değişiyolar ama bu konuda ugrasmak lazımm, bazen cok sabırlı olmak lazımm :44:
sana kılıbık senı sımartıcak bırı lazım demiş ya; bı bayanı sadece kılıbık bı erkek sımartır mı zannedıyo; ama bak gecenlerde piknik fılan ayarlamıstı haftasonu, o kadar da kaba saba biri değil demekki belkı o da şuan sinirle ne dedğini bilmiyodur :44:

yetiştiği çevre senden farklı ise, bı bayanın ruhuna bıraz hıtap etmeyı, bıraz daha ınce ruhlu olmayı erkeklıge yakıstıramıyo da olabılır, ama bu durum değişmeyecek bişi değil, gercekten oyle davranmayı zamanla ogrenıyolar cunku erkekler ilişkilerinde huzur ıstıyolar, kadınların dırdırından cekınıyolar,o huzurunda kadına daha düşünceli davranmaktan gectıgını algıladıklarında davranslarına bıraz daha cekidüzen verıyolar :26:

ama işte bunlar emek ve zaman isteyen şeyler, ama senin sevgılınle evlilik meselesine ailenin bakışından da bıraz söz etmiştin oyuzden benım cekincem o yönde daha çok ; verecegın emege ve harcayacagın zamana bu anlamda degecek mii :44: bu ilişki evliliğe gıdıyorsa denemeye deger derım ama aksi bı duruma sen karar verebılırsın ancak :44:
şimdi sakin ve mantıklı düşünmen gerekiyo, artıları eksileri ayrı kefelere koy, karsılıklı konus açık ol, ilişkiyi yasayan sensın dolayısyla en dogr kararı da sen verırsın, bız sadece nacızane dısardan bı göz olarak yorum yapabılıyoruz ama hıcbırımız senin uzulmenı ıstemıyoruzz:70:

Son düzenleme:
kvrcık bende diyordum ki sadece benim nişanlımmı böyle benmi tek taraflı onu eğitmeye çabalıyorum herşeyi biliyorda niye benim gönlümü alma kısmına gelince geri kalıyor herşeyi biliyorda niye özel günümüzde benim için sürprizler yapma telaşına giremiyor diye ama yalnız değilmişim sabırla 3 yıldır eğitmeye çabalıyorum sevgililer günümü önemsemeyen adam şimdi çok şükür istediğim kıvama girmeye başladı demekki bilmediklerini ve öğrenmeye açıklarsa eğer eğitmek gerektiğini bilmek lazım eğer seviyorsa insan başarabilir sanırım bunu ...:69:

bence de cnm katılıyorum size,tek ihtiyaç sabır..
sabırlı davranınca oturup adamakıllı düşünüce herşey çözülüyo

ya işte bişi değişmiyo ki pınarcımm yaa sakinken bile konuşamıyoruuz çünkü ne zmn ben bişi desem, sen de böylesin yok böyle yok şöyle diyee beynimi yiyo benim, bir fırsat wermiyo ki kendimi anlatıyım, içimi döküyiiim, bazen böyleee tartıstıgımızda kendi agzımla diyorum ya gel gönlümü al diye dediğim halde bile yapmıyoo yaa bıktım usandım artık

cerenim bak az önce kıvırcık ne yazmış onun yazdıklarındada ben nişanlımı gördüm bende senin gibiydim derdimi anlatamazdım sonra bişey buldum bir yol yazdım ona facebookta belki 1000 i aşkın mesajlaşmamız vardır her kızdığımda her kırıldığımda sayfalarca satır satır yazdım derdimi bir okudu anlamadı iki okudu anlamadı üçüncüde beni kaybetmek istemiyorsa anlayıp benimle konuşması gerektiğini anladı şimdi konuşuyor bazen yapısı öyle olduğu için yine sende şöylesin böylesin diye beni suçladığı oluyor sonra sakinleşip beni arayıp aslında işin özü şuydu keşke böyle davranmasaydık diyebiliyor yani diyeceğim şu ki eğer konuşamıyorsan seni anlaması için onu suçlamadan yaz okuyabileceği şekilde o zaman anlayacaktır yazı silinemeyeceği için tekrar tekrar okur ve anlar emin ol canım .

cerenim anlattıklarını çok yaşamış ve bir kısmını ( beni mutlu edebilecek umut etmemi sağlıyabilecek bir kısmını ) aşmış biri olarak eğer sabrın ve takatin varsa yapabilirsin tabi birde onu yontmak istiyorsan sen anlatıyorsun bende aynı şeyleri yaşadım diye geçiriyorum kafamdan ben konuşurdum saatlerce telefonun ucunda derdimi anlatıcam diye o homurdanırdı bir bakmışım uyumuş , ama sonra artık pes etmek üzereydim ki umut ışığını gördüm ve hala yontmaya devam ediyorum belki ömür boyu sürecek ama seviyorum .

önce sakinleş seni aradığındaysa ki arayacaktır , kararlı bir şekilde hoşlanmadığın şeyleri güzel bir dille onu suçlamadan anlat değişim varsa kaybetmek istemiyorsa uğraşacaktır .

cerenim anlattıklarını çok yaşamış ve bir kısmını ( beni mutlu edebilecek umut etmemi sağlıyabilecek bir kısmını ) aşmış biri olarak eğer sabrın ve takatin varsa yapabilirsin tabi birde onu yontmak istiyorsan sen anlatıyorsun bende aynı şeyleri yaşadım diye geçiriyorum kafamdan ben konuşurdum saatlerce telefonun ucunda derdimi anlatıcam diye o homurdanırdı bir bakmışım uyumuş , ama sonra artık pes etmek üzereydim ki umut ışığını gördüm ve hala yontmaya devam ediyorum belki ömür boyu sürecek ama seviyorum .

önce sakinleş seni aradığındaysa ki arayacaktır , kararlı bir şekilde hoşlanmadığın şeyleri güzel bir dille onu suçlamadan anlat değişim varsa kaybetmek istemiyorsa uğraşacaktır .

işte cnm benim eleştiri anlamında söylediğim ne warsa o onu suçlamak olarak algılıyo we başlıyo bana sen de söylesin böyylesin diye, benim su an hiç gücüm we sabrım kalmadıı doldum ve tükendim bilmiyorum nolucak böyle. azcık bi ilerleme görsem dicem ki tmm cabalıyo ama tek dediği ben böyleyim ve hep böyle olcam.. :14:

canım telefonda konusmak kolaydır, rahatca kırıp dökebilirsin karsındakini hele de sinirliysenn, telefonu bı kenara bırak, karşılıklı oturup konusun canım ama önce bı sakinleşinnn :45: Ama bak yukarıda arkadasta yazmış, erkekler değişiyolar ama bu konuda ugrasmak lazımm, bazen cok sabırlı olmak lazımm :44:
sana kılıbık senı sımartıcak bırı lazım demiş ya; bı bayanı sadece kılıbık bı erkek sımartır mı zannedıyo; ama bak gecenlerde piknik fılan ayarlamıstı haftasonu, o kadar da kaba saba biri değil demekki belkı o da şuan sinirle ne dedğini bilmiyodur :44:

yetiştiği çevre senden farklı ise, bı bayanın ruhuna bıraz hıtap etmeyı, bıraz daha ınce ruhlu olmayı erkeklıge yakıstıramıyo da olabılır, ama bu durum değişmeyecek bişi değil, gercekten oyle davranmayı zamanla ogrenıyolar cunku erkekler ilişkilerinde huzur ıstıyolar, kadınların dırdırından cekınıyolar,o huzurunda kadına daha düşünceli davranmaktan gectıgını algıladıklarında davranslarına bıraz daha cekidüzen verıyolar :26:

ama işte bunlar emek ve zaman isteyen şeyler, ama senin sevgılınle evlilik meselesine ailenin bakışından da bıraz söz etmiştin oyuzden benım cekincem o yönde daha çok ; verecegın emege ve harcayacagın zamana bu anlamda degecek mii :44: bu ilişki evliliğe gıdıyorsa denemeye deger derım ama aksi bı duruma sen karar verebılırsın ancak :44:
şimdi sakin ve mantıklı düşünmen gerekiyo, artıları eksileri ayrı kefelere koy, karsılıklı konus açık ol, ilişkiyi yasayan sensın dolayısyla en dogr kararı da sen verırsın, bız sadece nacızane dısardan bı göz olarak yorum yapabılıyoruz ama hıcbırımız senin uzulmenı ıstemıyoruzz:70:

işte aynen dediğin gibi o benim gönlümü hoş etmeyi kılıbıklık olarak görüyo, bana az ilgi göstercek olsa sımarıcagmı zannediyo heralde.. zaten öyle kaba birisi değil hiç, agzından küfür bile duymadım bu güne kdr ama cok icine kapanık ve hiç beni hoş edicek şeyler yapmıyo, özen göstermiyo, benim için dünyaları yıkar biliyorum ama ben ufacık bi özen bi sevgi belirtisi istiyorum..
ben hep dırdır yaparım ona, bana sen konustukca hiçbişi deişmicek aksine ben aynı ben olmaya daha cok dewam edicem diyo , o anda küfretsem bile ona umrunda olmuyo duymuyo istediğin kadar konuş ben dinlemiyorum seni diyo, hep inatlaşma hep zıtlaşma hep kısasa kısas bilemiyorum 2mizde akrep burcuyuz ondanmı..

ailem onla evlenmemi istemiyo ama zaten ben ille evlencem demiyorum, bu nedenlerden dolayı ben bile kendimi çözüp de bi karara warmış deilim..

ben sadece sewdiğim ve sewildiğim bir ilişkiyi doya doya yaşamak istiyodum okdr :14::14:

cnm erkeklere işte böyle beni sevdiğini söylemiosn,işte bana heddiye almıyosun,yok giydiklerimi yorum yapmıosn vs hitaplar sökmüyo aksine ters tepiıo.
bi erkeğe bişi yaptrmak istiosan önce sen yapcksn onu,o da zamaanla düşnüyo e bu kız benm için uğraşıo bunları bunları yapıo edio bende bişiler yapiim artık en azından ayıp oluo die düşünüo yani.
ama direk bişi söylersen sen ne yapıosnki die cvbı alıp oturuosn işte,snra kavga gürültü başını alıo gdio malesef

ya ona öyle seyler de demem fazla ama işte bişiden rahatsız oldumu da sölemeden duramam.. o zmnda istedigin kdr konus ben böyleyim beni hiç deiştirmicek bu dediklerin fln diye zıtlaşıyo hep.. ben cok idare ettim onu neler neler yaptım onun için ama baktım ki dedim ben enayi miyim benim için hiç bi çabası özeni yok ben niye yapıorum diye sogudum ister istemez, smdi bide onu cıkarmıs koz gibi bana diyoki eskisi gibi sewmiyon beni diye..

cerenim bak az önce kıvırcık ne yazmış onun yazdıklarındada ben nişanlımı gördüm bende senin gibiydim derdimi anlatamazdım sonra bişey buldum bir yol yazdım ona facebookta belki 1000 i aşkın mesajlaşmamız vardır her kızdığımda her kırıldığımda sayfalarca satır satır yazdım derdimi bir okudu anlamadı iki okudu anlamadı üçüncüde beni kaybetmek istemiyorsa anlayıp benimle konuşması gerektiğini anladı şimdi konuşuyor bazen yapısı öyle olduğu için yine sende şöylesin böylesin diye beni suçladığı oluyor sonra sakinleşip beni arayıp aslında işin özü şuydu keşke böyle davranmasaydık diyebiliyor yani diyeceğim şu ki eğer konuşamıyorsan seni anlaması için onu suçlamadan yaz okuyabileceği şekilde o zaman anlayacaktır yazı silinemeyeceği için tekrar tekrar okur ve anlar emin ol canım .

ben de mektup yazıp çantasına fln atıodum:1:
hala saklıyo,arada da açıp okuyo hatta.
geçenlerde ben de okumak istedm bakalım nelerden kavga ediomşz biz bekarkene die,vermedi,benm onlar sevgilim yazdı bana özel sen okuma dio:1:

Back
X