Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Allah'ım aynısından istiyorum,lütfen
Kizlaaar ve ozellikle sevgili rakibim S Suskunhanim tabata zamaniii canim kollarim 2-3 kat battaniye oldugu halde aciyor, senin nasil oldu dirseklerin?
Ama aci yoook dumduz bir karin ve selulitsiz bacaklar vaar
Bugün daha iyi,iyice kabuk bağladı bı görsenevde kısa kolluyla dolaşırım hep, komşular falan soruyor goruncece
O zaman erken kalk balım,spora bahane olmasss
S Suskunhanim canim yarin da bir aksilik olmazsa yapacagim tabata ana persembe gununu off vermeyi dusunuyorum. Duruma gore ya hic spor yapmayacagim ya da hafif birsey lesli boosted filan tarzi.
Bugün tenefuslerde 3 yaptımbirazdan bı tane daha yapayım demiştim ama yavrular uyumadı.ben de kalkmam artık yataktan.Yine gecemedim seni
Ben 2 tane üstünde yaptım 2. De bacaklarım titredi squat lı zıplamalı harekette , bende bundan fazlası cıkmaz canım sen dinlenmeden mi 3 tane yapıyosun helal olsun
O hareket beni de bitiriyor ama bugün şunu keşfettim daha iyi ayakta duruyorum: kollarında denge sağlamaya ve hız kazanmaya çalışmak.Baya kolaylastirdi
Beğendiklerini paylaş bizimle de canim

Ama o trileçe yi ben yemedim ki mathilda yemiş

Spor da menü de Çok güzel canım maşallah sana ya ne zamandır canım chai çekiyor. Pek severim
Ama o trileçe yi ben yemedim ki mathilda yemiş
Ee bu hafta ortinin yedikleri de sana yazılıyor canım

Tamam canim deneyeyim birkac gun paylasirim en cok begendiklerimi.
Ohh masallah canim sana yine 3 yaptim geride kalmam diyorsun yani yok canim benden 4 cikmaz. Cok zor 4 yapmak. Belki birkac ay sonra anca.
Bu hafta insallah guzel eksi gorursem bunda cok emegin var canim, gaza getirdin beni. sayende bu haftam hep tabatayla gecti

Canım ben de senin sayende tabatasiz atlamadimcok çok sağ ol kilo olarak fark etmedi ama reglden dolayı olabilir. Ancak bacaklarım falan acayip sikilasti

Sporun yine bir harika canim. Ama o icli kofteleri keske kaldirip yarin yeseydin. Gerci belki gec yatiyorsan eritebilursin yatana kadar. Tuhh be guzel erkenden kapatmayi planlamissin da gununu.

Menun cok guzel olmus canim. Ayyy hamsi cok severim. Burda yok ne yazik ki. Afiyet oldun canim adimlarini 2000 daha atip 10000 e tamamlasan super olurdu, ama yine de cok iyi adimlarin

Sporun yine bir harika canim. Ama o icli kofteleri keske kaldirip yarin yeseydin. Gerci belki gec yatiyorsan eritebilursin yatana kadar. Tuhh be guzel erkenden kapatmayi planlamissin da gununu.
Nerdeyse ağlaya ağlaya yedim zaten kaç zamandır canım istiyordu ama yapmıyordum bilerek, sıcak sıcak gelince dayanamadim.Artik bana tarçınlı sut elma yolu göründü akşamları
Yedikten sonra oğlumla yastık savaşı karete falan yaptık.niyetim zumvaydi ama yenice uyudu kızım.Oglum beni uyutacak bu gidişlesabah 3 tabata yapar 1000 de zıplarim insallah

Spor yok ama en azindan az kalori almisssin. 15 dakika bile olsa hergun spor eklesek iyi olur aslinda canim. Ozel bir durum mu vardi da spor yapmadin bugun?

Kızlar menüleriniz ve sporlarınız çok güzel tebrik ederim

Anladim canim. Ne diyelim o zaman afiyet olsun hiiic yag olmasinlar yarinki spor planin supermis. Benim bebis hasta hala yarin doktora goturecegiz, biraz gec yaparim sporu yarin ama cok da gec aksama birakmam. Canim istemiyir o zaman. En gec igleden sonra yapiyorum ben hep, sabah daha iyi olur sen en iyisini yapiyorsun da benim bebisin hiic gunduz uykusu yok. Sabahlari da esimin hep toplantilari var laptop basinda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…