- 11 Şubat 2021
- 1.484
- 5.651
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #402.141
Kaçamak degilde abarttımCok mu kacamak yaptin canim? Yoksa normal ogun yemeginden mi cok yedin?
Allah'ım aynısından istiyorum,lütfenAynen canim inan yiyemedim bugun yani kasitli yapmadim. Dun herkes az yemissin yazinca biraz daha artirayim bugun dedim ama doluyum yani, ac degilim. Ee kendimi neden zorlayayim yemek icin hazir bur tokluk hissederken.
Ben oldum olasi gece tok yatamam zaten. Normalde de en gec yedigim aksam yemegi 18filandir. Degilse uyuyamiyirum.
Zorlamiyacagim kendimi. Yemek istedigim kadar yiyeyim bakalim sonuc ne olacak. Belki vucudumun sesini dinlersem boyle kilo verebilirim.
Bugün daha iyi,iyice kabuk bağladı bı görsenKizlaaar ve ozellikle sevgili rakibim S Suskunhanim tabata zamaniiicanim kollarim 2-3 kat battaniye oldugu halde aciyor, senin nasil oldu dirseklerin?
Ama aci yoook dumduz bir karin ve selulitsiz bacaklar vaar
O zaman erken kalk balım,spora bahane olmasssEvet belli tabii 20-22 arası zaten dersten sonra direk yataktayımEve gel, yemek ye, az dinlen dediğim an dinlenemeden ders başlıyo Ahh ahh izinliyken evde rahat rahat yapabiliyodum ama işe giderken derslerimin olduğu günler biraz zor. İzinliyken yaptığım spor hariç hiç hareketim yoktu en azından işe gelmek, işte vs yine hareketim baya arttı bakma adımda az duruyo çünkü telefon elimde olduğu zamanları sayıyor akıllı bileklikle değil sayılmamış adımlar var yaniiiiii
Bugün tenefuslerde 3 yaptımS Suskunhanim canim yarin da bir aksilik olmazsa yapacagim tabata ana persembe gununu off vermeyi dusunuyorum. Duruma gore ya hic spor yapmayacagim ya da hafif birsey lesli boosted filan tarzi.
O hareket beni de bitiriyor ama bugün şunu keşfettim daha iyi ayakta duruyorum: kollarında denge sağlamaya ve hız kazanmaya çalışmak.Baya kolaylastirdiBen 2 tane üstünde yaptım 2. De bacaklarım titredisquat lı zıplamalı harekette , bende bundan fazlası cıkmaz canım sen dinlenmeden mi 3 tane yapıyosun helal olsun
Beğendiklerini paylaş bizimle de canimGecen hafta internette cok guzel bir sirket gordum, son kullanma zamani yakin olan ve normalde cok pahali olan urunleri uygun fiyata satiyor. Hemen siparis verdim birkac krem: kolagen krem, c vitaminli serum, selulit icin serum filan siparis vermistim. Bugun geldiler hemen baslayayim kullanmaya, gozalti kremine ve kolagen kreme ozellikke 3 gubden sobra etkidini gosteriyir yazmis herkes, bakalim dogru mu
Ama o trileçe yi ben yemedim kiÇok geçmiş olsun canım ama test yaptıran birisi olarak söylüyorum inan hiç korkmaya gerek yok gusül alırken buruna su vermek daha zor benim için öyle söyliyeyim. Allah şifanı versin canım
Kızlar menüleriniz de çok iyiblonde ambition trileçe olmasaymış çok daha iyi olabilirmiş canım
yarin ve persembe dikkat edersin canim. Kacamaktan iyidir normal yemek.Kaçamak degilde abarttım
Ay evettttttAma o trileçe yi ben yemedim kimathilda yemiş
Spor da menü de Çok güzel canım maşallah sanaSali
7.30
2 dilim eksi mayali ekmek
Yesillik salatalik 2 dilim beyaz peynir
2 ceviz
12.30
1 kase sut 2 yk yulaf 1 elma
15.30
6 cig findik 2 kuru kayisi
18.00
6 yk pazi kavurma 2 dal brokoli
4 yk yogurt salata
Aralarda 2 bitki cayi sekersiz nescafe
Aksam da 1 bardak chai latte
Su 2 lt
Spor 13200 adim 132 p.
20 dk chloe cardio 80 p.
topl. 212 p.
belmayne @SanSebastianCheesecake @Mehfam Cherry Mom
Ee bu hafta ortinin yedikleri de sana yazılıyor canımAma o trileçe yi ben yemedim kimathilda yemiş
Tamam canim deneyeyim birkac gun paylasirim en cok begendiklerimi.Allah'ım aynısından istiyorum,lütfen
Bugün daha iyi,iyice kabuk bağladı bı görsenevde kısa kolluyla dolaşırım hep, komşular falan soruyor goruncece
O zaman erken kalk balım,spora bahane olmasss
Bugün tenefuslerde 3 yaptımbirazdan bı tane daha yapayım demiştim ama yavrular uyumadı.ben de kalkmam artık yataktan.Yine gecemedim seni
O hareket beni de bitiriyor ama bugün şunu keşfettim daha iyi ayakta duruyorum: kollarında denge sağlamaya ve hız kazanmaya çalışmak.Baya kolaylastirdi
Beğendiklerini paylaş bizimle de canim
Ben de diyorum ben mi yanlis gordum iki kere okudum menunu , allah allah diyorum netde bu triliceAma o trileçe yi ben yemedim kimathilda yemiş
canım senin menun ve sporuna da ben bayıldım masallahSpor da menü de Çok güzel canım maşallah sanaya ne zamandır canım chai çekiyor. Pek severim
Ee bu hafta ortinin yedikleri de sana yazılıyor canım
Ay aynenBen de diyorum ben mi yanlis gordum iki kere okudum menunu , allah allah diyorum netde bu trilice
Canım ben de senin sayende tabatasiz atlamadimcok çok sağ olTamam canim deneyeyim birkac gun paylasirim en cok begendiklerimi.
Ohh masallah canim sana yine 3 yaptim geride kalmam diyorsun yaniyok canim benden 4 cikmaz. Cok zor 4 yapmak. Belki birkac ay sonra anca.
Bu hafta insallah guzel eksi gorursem bunda cok emegin var canim, gaza getirdin beni. sayende bu haftam hep tabatayla gecti
Aynen canim ben de hissettim sIKilasmayiCanım ben de senin sayende tabatasiz atlamadimcok çok sağ olkilo olarak fark etmedi ama reglden dolayı olabilir. Ancak bacaklarım falan acayip sikilasti
Sporun yine bir harika canim. Ama o icli kofteleri keske kaldirip yarin yeseydin. Gerci belki gec yatiyorsan eritebilursin yatana kadar. Tuhh be guzel erkenden kapatmayi planlamissin da gununu.Salı menüsü
Filitre kahve
Kahvaltı fotosu ektedir.
4.30 gibi 3 YK bulgur pilavı, 1 YK taze fasulye, koca bir tabak salata yemiş dişlerimi fircalamis akşamı kapatmıştım ki kader ağlarını ordu7 gibi içli köfte getirdi komşum.Yedim
Gün içindeki acligima dayanmisken bunu yemek üzdü beni
1100 zıp , 3 tabata(8dk)DeryaOnDiet , 6000 adım.
Bitki çayı,2 lt su
Cherry Mom @Mehfam @muhursuzpusula yarimuhendis @SanSebastianCheesecake @Mathildablue blonde ambition
Menun cok guzel olmus canim. Ayyy hamsi cok severim. Burda yok ne yazik ki. Afiyet oldun canim23.03.2021
Sabah 09:00
Double sade türk kahvesi
Ara 10:30
1 muz
Öğle 13:00
1 tabak yoğurtlu haşlanmış karnabahar (nane,pul ve kırmızı biber)
1 domates, 1 salatalık
Ara 15:00
1 bardak yeşilçay
Akşam 17:30
1 tabak hamsi
Salata
Yarım dilim ekmek
Su
2,3 lt
Spor
8000 adım (80 puan)
Cherry Mom @Mehfam @SanSebastianCheesecake S Suskunhanim yarimuhendis @Mathildablue blonde ambition
Nerdeyse ağlaya ağlaya yedim zatenSporun yine bir harika canim. Ama o icli kofteleri keske kaldirip yarin yeseydin. Gerci belki gec yatiyorsan eritebilursin yatana kadar. Tuhh be guzel erkenden kapatmayi planlamissin da gununu.
Spor yok ama en azindan az kalori almisssin. 15 dakika bile olsa hergun spor eklesek iyi olur aslinda canim. Ozel bir durum mu vardi da spor yapmadin bugun?Sabah
1 türk kahvesi
Öğlen
1 dilim ekmek
2 yemek kaşığı soğanlı çökelek
Domates
1 sivri biber
3 zeytin
Ara
1 türk kahvesi
Akşam
1 kase mantar çorbası
4 yemek kaşığı ıspanak kavurması
2 litre su
Spor yok
Salı menüsü
Filitre kahve
Kahvaltı fotosu ektedir.
4.30 gibi 3 YK bulgur pilavı, 1 YK taze fasulye, koca bir tabak salata yemiş dişlerimi fircalamis akşamı kapatmıştım ki kader ağlarını ordu7 gibi içli köfte getirdi komşum.Yedim
Gün içindeki acligima dayanmisken bunu yemek üzdü beni
1100 zıp , 3 tabata(8dk)DeryaOnDiet , 6000 adım.
Bitki çayı,2 lt su
Cherry Mom @Mehfam @muhursuzpusula
Kızlar menüleriniz ve sporlarınız çok güzel tebrik ederim23.03.2021
Sabah 09:00
Double sade türk kahvesi
Ara 10:30
1 muz
Öğle 13:00
1 tabak yoğurtlu haşlanmış karnabahar (nane,pul ve kırmızı biber)
1 domates, 1 salatalık
Ara 15:00
1 bardak yeşilçay
Akşam 17:30
1 tabak hamsi
Salata
Yarım dilim ekmek
7
Su
2,3 lt
Spor
8000 adım (80 puan)
Cherry Mom @Mehfam @SanSebastianCheesecake S Suskunhanim yarimuhendis @Mathildablue blonde ambition
Valla ben o kadar emindim ki doğru kişiyi etiketlediğimden hiç sorgulamamışım bile
Anladim canim. Ne diyelim o zaman afiyet olsun hiiic yag olmasinlarNerdeyse ağlaya ağlaya yedim zatenkaç zamandır canım istiyordu ama yapmıyordum bilerek, sıcak sıcak gelince dayanamadim.Artik bana tarçınlı sut elma yolu göründü akşamları
Yedikten sonra oğlumla yastık savaşı karete falan yaptık.niyetim zumvaydi ama yenice uyudu kızım.Oglum beni uyutacak bu gidişlesabah 3 tabata yapar 1000 de zıplarim insallah
Çok heyecanlandım bak şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?