Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menun cok guzel olmus canim. Ayyy hamsi cok severim. Burda yok ne yazik ki. Afiyet oldun canim adimlarini 2000 daha atip 10000 e tamamlasan super olurdu, ama yine de cok iyi adimlarin
Aslında belki de 10000 olmuştur bile çünkü akıllı bileklik değilde telefon yanımdayken elimdeyken yani falan ölçebildiği halini biliyorum :)) İşyerinde de telefonsuz baya yürüdüm aslında

Aslında belki de 10000 olmuştur bile çünkü akıllı bileklik değilde telefon yanımdayken elimdeyken yani falan ölçebildiği halini biliyorum :)) İşyerinde de telefonsuz baya yürüdüm aslında
Anladim canim. O zaman bence de kesin olmustur 10000

İyilik canım. Ben de şimdi menümü yazacaktım. Sen nasılsın. Nasıl gidiyor İsveç
Süper gidiyo canim simdilik sklmadim

Kizlar menuler ve sporlar harikaaa masallah size

Maşallah çok iyi gidiyorsun kuzum
Bayağı hafif olmuş cnm ama kahve içiyodun di mi sabah? O da tok tutuyor seni
Cnm göze batan trileçe var ama saati erken ve günün kalanı da sağlıklı spor da vaabence etkisi olmaz
Canım afiyet olsun arada olcak tabi saati erken spor da var
Sabah türk kahvesi gerçekten tok tutuyor kuzum çok hafif bir menü, 10 bin olmuştur dediğin gibi bak iyi ki işe başladın haftaiçi yürüyüş cepte

Gunaydin arkadaslar huzurlu haftalar
Cuma 79.9
Pazartesi 79.7
Fark 0.2
Azcik daha fazla bekliyordum beluna da sukur cumaya cok var
Cherry Mom belmayne hawar azaydidem @olvidos
Uzun zamandır giremiyordum kk'ya, girince direkt aklıma geldin bir bakayım dedim. süpersin canım maşallah çok güzel gitmiş kilolar

Takıma kaynak yaptım ama kusura bakmayın sağlıklı günler dilerim herkese

Canim benimmm cok tesekkur ederim daha da yolum var kuzum sen nasilsin canim mezuniyet sonrasi?
estağfurullah canim ne kusuru cok sevindim seni gordugume

Canım aslında menün az ama kurabiye çikolata ve bisküvi hepsi aynı günde olunca biraz kaçamaklı geldi bana.
Suyunu yazmamışsın yeterince içtiğini düşünüyorum

Menün çok güzel canım
Canım çokçok güzel menün

Baya az olmus canim ama biliyorum az yemeden verilmiyir. Insallah cumaya guzel ekdi gelecek senden

23 mart
Sabah
1dlm yumurtalı ekmek

Ara 1tane canga çikolata

Akşam
Yumurtalı karnıbahar kavurması 5yk

Spor:6100 adım 61p
Cherry Mom DeryaOnDiet Arc-en-ciel @whitetea
Senin de Dedigin gibi az olmus canim ama tabi siskinlik yapiyorsa canin yemek istemiyirsa diyetteyken kendini zorlamanin bir anlami yok. Diyet bitince azar azar arttirirdin ki verdigin kilolar geri donmesin canim

Günaydın arkadaşlar
Dün koşturmamalı geçti hastane ev okul tekrar evde canlı ders ve doğum günü aile arasındaydı aslında ama eski ev sahibimiz oyuncak bir at alıp gelmiş kapıya onlarıda aldık pasta kesmeye
Ama dün çok yağmur vardı hatta ben üşüdüm arabada falan sanırım oğlumda üşümüş
Gece burnu bir tıkandı bir aktı doğru düzgün uyumadı
Şimdi bende öyleyim sanırım üşüttük yağmurda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…