Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım menün de adımlarında süper
Menün çok iyi sporda süper
Chole yi bir ben yapamıyorum yaw
Menü çok iyi sporda olsa süper olacaktı
Bu gün sporu atlama canım
Menüde adımlarda çok iyi

Gunaydin canim. Cok gecmis olsun. Burun tikanikligi icin sprey kullan canim cok yardimci oluyor. Spreyden sonra da kenfisi hunkyrebilirse hunkursun degilse burun temizleme aletleri var, biz bebise kac gundur biyle yapiyoruz. Degilse hic uyuyamazdi.

Gün içinde 2 tane daha yapmak isterim ama o kadar yoğun oluyorum ki yeğenlerim bir yandan annemler dersler bir yandan sonra ben yorgun düşüyorum her yeri gözüm yatak görüyor
Olsun canim 2 tane de cok iyi. Hele ki sabah yaptin metabolizman super hizlanmistir

Manuel cocuk burun aspiratoru canim kullandigimuz alet. Burnuna da fizyolojik serum damlatiyoruz. Cok rahatlatiyor.

Gece boyunca yağ yakımını destekler aslında gece olması da iyiben de bugün akşam da yapmaya çalışayım bir tane de olsa

Çok geçmiş olsun canım. Allah şifa versin kuzuya
Canım iyi atlamışsın doğum gününü. Nice güzel senetlerini olsun inşallah

Kızlar menüleriniz çok güzel afiyet olsun.
Çok geçmiş olsun canım. Aman dikkat edin. Burda da kar yağıyor hava buz

Gunaydin kizlar dunku isvecte 2. Gunumun menusunu atmamisim simdi eklicem

Birde sabah turk kahvesi ogleden sonra sutlu nescafe ictim bu diyette yoktu ama cafeine baya alismisim bu sfer kucuk bardakla ictim

Birazdan tartilip kahvemi icicem yine bgun 3. Gündeyim

Eklentiler

• 20210323_185703.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 36
  • 20210323_141928.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 31
Sagol canim.

Merakla bekliyorum kilonu rakip

Canim benimmm cok tesekkur ederim daha da yolum var kuzum sen nasilsin canim mezuniyet sonrasi?
estağfurullah canim ne kusuru cok sevindim seni gordugume
İyiyim canım çok şükür, 3-5 kilo aldım son 2 ayda kızımın uykuları çok düzensiz, ben de yediklerime hiç dikkat edemedim bu dönemde. Sıkı diyete de giremedim halim kalmıyor uykusuzluktan. Biraz düzene girersek tekrar diyete başlayacağım ben de

Gecmis olsun canim ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…