- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #402.121
Aynen canim. Hemencevik bitiyor. Ve gercekten cook ise yariyor. Birkac gunde sIKIlasma gordum. Tabi durmak yok, devammBen dün 1 tane yapmıstım o tabatadan simdide 2 yapayımalıştıra alıştıra. Sıkıcı da degil sevdim ben hemencecik bitiyor
Yapma yapma otur dinlen.Wawwww süperrrben su yemek isi tamam ama sporr no no noo
Yapsam mi yapmasam mi diye dusunuyorum kendimi gaza getrmeye calisiyorum
Ayy cok fenasınYapma yapma otur dinlen.69da neymis canim, gormeyiver bu cuma.
If diyeti bu değil mi ? açlık süresinin bi limiti var mı acaba ben düşündümde şuan yeni kurduğum düzende 16-18 saat açlık oluyo farkında olmadan denemeye başlamışımYok canim su, bitki cayi filan iciyorum. Emzirdigim icin deli gibi su iciyorum zaten gunde 4lt iciyorum
İyilik canım. Ben de şimdi menümü yazacaktım. Sen nasılsın. Nasıl gidiyor İsveçHuhuuu millet napiyorsunuz bakalim yimekler yendimi sporlar yapildimi sular icildimi ne alemdesiniz yahuuu
Ben 2 tane üstünde yaptım 2. De bacaklarım titrediAynen canim. Hemencevik bitiyor. Ve gercekten cook ise yariyor. Birkac gunde sIKIlasma gordum. Tabi durmak yok, devamm
Aynen ben de farkinda olmadan basladim canim. Evet if diyeti. Farkli turleri var. ben de senin gibi zaten normalde 16-17 saat aclik yapiyordum.If diyeti bu değil mi ? açlık süresinin bi limiti var mı acaba ben düşündümde şuan yeni kurduğum düzende 16-18 saat açlık oluyo farkında olmadan denemeye başlamışım
Sagol canim. Ama baska spor yapmiyorum genelde, ama dedigin gibi gercekten yoruyir. Ucuncuden sonra surunerek gidiyorum banyoyaBen 2 tane üstünde yaptım 2. De bacaklarım titredisquat lı zıplamalı harekette , bende bundan fazlası cıkmaz canım sen dinlenmeden mi 3 tane yapıyosun helal olsun
Çok geçmiş olsun canım ama test yaptıran birisi olarak söylüyorum inan hiç korkmaya gerek yok gusül alırken buruna su vermek daha zor benim için öyle söyliyeyim. Allah şifanı versin canımKovid olduğuma eminim zaten canım artık. çörek otu yağı udi hindi yağı falan içiyorum. Kekik içiyorum sürekli. C vitamini alıyorum. Böyle böyle geçer gibi geliyor. ateşim düşmüyor o düşse biraz rahatlarım da hayırlısı bakalım
Kahvaltı = 1dilim tambuğday , 1yumurta,penir, domates, 4zeytin, yeşil çay
Ara= 1kupa sütlü kahve
Öğlen = patates salatası
Akşam= kaşarlı mantar, 1dimim tambuğday,ayran
Spor = 30dk dans
30 dakika bölgesel
1saat kondisyon bisikleti
Kızlar menüleriniz de çok iyi23 mart
08:00
Hind. Cevizi yağlı filtre kahve
12:00
Omlet, domates, 3 zeytin, marul, cay, 10 badem
14:00
65 gr Muz, 65 gr trileçe, türk kahvesi
18:00
4 kaşık nohut yemeği, 3 kaşık bulgur pilavı, ayran , yeşillik salatası
Su: 1.5 lt
Spor: 30 dk pilates , 16 dk tabata
@SanSebastianCheesecake S Suskunhanimmuhursuzpusula yarimuhendis blonde ambition
Ben onun gramına göre baktmÇok geçmiş olsun canım ama test yaptıran birisi olarak söylüyorum inan hiç korkmaya gerek yok gusül alırken buruna su vermek daha zor benim için öyle söyliyeyim. Allah şifanı versin canım
Kızlar menüleriniz de çok iyiblonde ambition trileçe olmasaymış çok daha iyi olabilirmiş canım
Maşallah diyelim canım sana ne güzel bende hep açım ama yemek yerken anında Bi şişkinlik geliyor azcık yiyip kalkıyorum4ltye yakin ictim, unutuyorum suyu yazmayi hep. Aslinda bir de et yemegim vardi inan canim istemedi, aman nazar degmesin bu aralar baya tokluk hissediyorum. Normalde hep acimdir da
53.8 hedefim.Eki Görüntüle 2807992 19 MART- 26 MART HEDEF SONUÇ TABLOSUEki Görüntüle 2807993
5.TAKIM ÜYELERİ CUMA KİLOSU HEDEF KİLOSU SONUÇ 72.9 72.5 79.9 79.2 64.4 64 64.8 64.3 78 77.5 68.6 67.8 74.35 73.75 54.65 54.4 63 62.5 71.2 69.9 64.6 64 64.4 63.7 71.4 70.6 85.2 84 89.4 88.4 54.1 ??? 72.9 72 98.5 ??? 68.9 67.5 76.1 ??? 59.7 58 90.3 89.5
Ne guzel canim isteMaşallah diyelim canım sana ne güzel bende hep açım ama yemek yerken anında Bi şişkinlik geliyor azcık yiyip kalkıyorum
Cok mu kacamak yaptin canim? Yoksa normal ogun yemeginden mi cok yedin?Kızlar bugün ben ne yedim hiç bilmiyorumregl olmamında etkisiyle her şeyi yemiş olabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?