- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #402.201
Hadi bakalim, azicik kaldi ilk hedefeEvetttt 2. Gunu sonunda verilen kilo
Baslangic 71.8
1. Gun 71.1
2. Gun 70.7
Yarina su 700 ustumden atarsam cumaya hedefime kavusucam insallah
@hawarNamaria belmayne @olvidos
Bgun bol bol spor yapiyoringg
Ezeli rakibimDeryaOnDiet
KaptaniçemCherry Mom
Yaa evet insallah cumaya kadr 69 gorururum ucundan da olsaHadi bakalim, azicik kaldi ilk hedefe
haklısın canım bir düzene girince toparlar gidersin sen yaparsınİyiyim canım çok şükür, 3-5 kilo aldım son 2 aydakızımın uykuları çok düzensiz, ben de yediklerime hiç dikkat edemedim bu dönemde. Sıkı diyete de giremedim halim kalmıyor uykusuzluktan. Biraz düzene girersek tekrar diyete başlayacağım ben de
InsallahYaa evet insallah cumaya kadr 69 gorururum ucundan da olsa
Sende bu hafta super basladin eksilerle cumaya cokda gzel eksi gelicek bence tabatalarin ise yariyo sanirim
İnşallah canımhaklısın canım bir düzene girince toparlar gidersin sen yaparsın
Woowwww harikasın canım 2 günde 1.100 gitmişEvetttt isvec diyetinde 2. Gunu sonunda verilen kilo
Baslangic 71.8
1. Gun 71.1
2. Gun 70.7
Ezeli rakibimDeryaOnDiet
KaptaniçemCherry Mom
Mezun olduğumuz kiloda olmadığımız için burdayız canımHazır diyet grubuna gelmişken bir şey sorayımşimdi ben mezun olduğum kiloda değilim aldım biraz, ağustos ayında mezun olmuştum. Tekrar bir takıma girebilmem için herhangi bir şart var mı?
Supermis. Cok iyi yapiyoruz o zamanGünaydınlaarrr,
Farkında olmadan başladığım if diyetinin bir kaç özelliğini farkettim ki tam benlikmiş meğersee :)
Belli bir süre tekrar takıma giremiyorsun diye bir şey hatırlıyordum kendi kendime sallamışım demek kiMezun olduğumuz kiloda olmadığımız için burdayız canımbende kilo almış bir mezunum. eski yarışmacı olarak genel kuralları biliyorsundur .Onlar dışın da bir şey yok Kaç kilo aldın ve kac kilo vermek istiyorsun? Hedef kilon kaç ?
Selam. O sure 6 ay canim, yanlis hatirlamiyirsam. Tabii kaptanimizBelli bir süre tekrar takıma giremiyorsun diye bir şey hatırlıyordum kendi kendime sallamışım demek kison günlerde hiç tartılmadım ama tahminim 5-6 kilo almışımdır, hedefim 57-58 dersek 10 kilo verirsem mutlu olurum
5-6 kilonun üstüne çıkmamak ve hemen geri toparlamaya girmek gayrt iyi bir başarı tebrik ederim seni korumak zor gerçekten ve hedef rakamın benim de hayalimdeki kiloBelli bir süre tekrar takıma giremiyorsun diye bir şey hatırlıyordum kendi kendime sallamışım demek kison günlerde hiç tartılmadım ama tahminim 5-6 kilo almışımdır, hedefim 57-58 dersek 10 kilo verirsem mutlu olurum
6 ay canımcım evet ama mezuniyet kgsinin altında olan istediği zaman devam edebiliyor namaria belmayne öyle yaptılar meselaSelam. O sure 6 ay canim, yanlis hatirlamiyirsam. Tabii kaptanimizCherry Mom dzha iyi bilir, yanlis hatirliyorsam lutfen duzelt kaptancim.
Sen agustos ayinda mezun olmussan gecmis zaten 6 ay
Selam canımHazır diyet grubuna gelmişken bir şey sorayımşimdi ben mezun olduğum kiloda değilim aldım biraz, ağustos ayında mezun olmuştum. Tekrar bir takıma girebilmem için herhangi bir şart var mı?
Selam canım çok geçmiş olsunGünaydın arkadaşlar
Dün koşturmamalı geçti hastane ev okul tekrar evde canlı ders ve doğum günü aile arasındaydı aslında ama eski ev sahibimiz oyuncak bir at alıp gelmiş kapıya onlarıda aldık pasta kesmeye
Ama dün çok yağmur vardı hatta ben üşüdüm arabada falan sanırım oğlumda üşümüş
Gece burnu bir tıkandı bir aktı doğru düzgün uyumadı
Şimdi bende öyleyim sanırım üşüttük yağmurda
Yaaa didemmcimmmmEvetttt isvec diyetinde 2. Gunu sonunda verilen kilo
Baslangic 71.8
1. Gun 71.1
2. Gun 70.7
Ezeli rakibimDeryaOnDiet
KaptaniçemCherry Mom
Maşallah canım. Cumaya müthiş bir rakam göreceğiz sanırımEvetttt isvec diyetinde 2. Gunu sonunda verilen kilo
Baslangic 71.8
1. Gun 71.1
2. Gun 70.7
Ezeli rakibimDeryaOnDiet
KaptaniçemCherry Mom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?