Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu saatte yenmez zaten
Sen nasılsın kaptiim yoruldun ama iyi geldi insanları görmek di mii
Emretoş nasıl
Ya alemsin şişkinlik yapar yarın ye
İyiiym kuzumm iyi geldii valla ama yinede bir garip yaa akrabayı göre sarılama el öpeme bir garip
Havalarda iyice bozdu zorunlu alışverişlri yapıp hemen eve kaçıyoruz emre genelde evde oluyor maalesef Ankara'da hergün çıkartıyordum buranın ortamı pek müsait değil neyseki az kaldı cumartesi sünnet bitsin Pazartesi Ankara dönüş evimi de özledim

Olsun bu günler de geçecek inşallah
Ama yaşıtları vardır sıkılmıyodur yine öpücükler ona da
Ooo çok az kalmıış

Canim gecmis olsun hepinize insallah cabucak iyilesirsin yarin daha cok dikkatli olursan ve yesil cay form cay tuketiraen belki arti gelmezsin canim

Sbah hariç menü güzel canım bugünden sonra bunlarıda sıfırlarsan güzel olur
Menü güzel canım
Spordada görmüşsündür spor tablomuz var ara ara paylaştığım (1.sayfadada var ) orda 2.numara minimum 2 mile Leslie yapmış olsaydın +100 puan almış olacaktın hemde programı yapmış sayılacaktın şimdi 15 dk eksik diye x olacak sonraki günlere inşallah
2 mil leslie
15 dk dans workout

Spor 2 ve 7
Daha yaparsam yazarım inşaAllah
Hedef60kgolmak
Süper canım
Harikasın deryacımmm
Ayy tatile gitmeden mezun edelim inşallah seni yaaa ha gayrettt çok incelmiş olarak geleceksin Türkiyeye
Hu huuuu harikaasın canım
90 dakika bisiklet kondisyon mu ? Tek seferde mi ben 1 saat yapınca totom ağrıyorda
Harikasın canımmmm
Menüde sporda harika canım dönüş muhteşem
Biraz karbonhidratı fazla sporu az olmuş canım yarın daha güzel bir menü bekliyoruz inşallah
Güzel canım afiyet olsun
Güzelds bir spor gelirse şahane
O zman DeryaOnDiet e benden de teşekkür
Ne güzel spor yapmışsın canım menünde güzel
Güzel menü canım afiyet olsun ve derslerde kolay gelsin
Tabata yapmayan kalmasın
Güzel menü canım
Güzel menü canım adımlarda gayet iyi
Menüde adımlarda iyi Almılacım
Afiyet olsun canım sporunda menünde dengeli
Süpersin burcucum

Menu ve sporlar harika kizlar

Canım iyi olmuş ekleme yaptığın,daha normalleşmiş kaç gün yapmayı düşünüyosun cnm

Ah var ya günlerdir şuraya bir satır yazamadım yoğunluktan, yorgunluktan. Oysa ki 8000 adım yürüdüğüm de oldu, ekstra spor yaptığım da.
Hatta bugün itibari ile ketojenik listeme döndüm yeniden.
Bu arada Cuma sabah erkenden mahkemem var. Erken kalkıp tartılacağım, ama çok stresliyim umarım unutmam o kafayla tartılmayı.
Özledim hepinizi. ama bu mahkeme olayı da beni çok geriyor. Şunu da bir atlatayım her şeye daha kolay adapte olacağım sanki....

Gunaaayyyddiiiinnnn

Kızlar kaç gündür hem yoğunluk (aslında daha yoğun olduğum zamanlarda bile sürekli girdiğim olmuştu) hem isteksizlik pek okuyamadım sayfaları.Sadece etiketlere bakabildim.su regl beni benden alıyor,bir de geç gelince iyice tepetaklak etti.Sirf bu yüzden bazen erkek mi olsaydım diyorum, oh miss gibi hep aynı odun kafasi

Gunaydin kizlar

dun gece bebis onceki gecelere gire daha iyi uyudu
Aboo dün sabah ki mesajgünaydın Ballı coregim
Iyiymis o zaman ben hep aksamustu yapiyorum sporu.
Dün akşam yapınca bugün farkı gördüm tartıda.Sabahlari kızım bakicida oluyor diye yapabiliyorum,akşamları biri sağımda biri solumda bı bakmışım ayağımın altında diye akşam yapmıyordum ama bundan sonra akşamı zorlayacagim
Sporlar gözüme az görünüyor,spor öbürü oldum resmenafiyet olsun canim
Kısa ve öz muhteşemsin
Canım canım canım bı de tartıda görsem sonucunu
Masallah canim menun de sporun da bir harikaaa
Ne yapalim cumadan itibaren baska bir spor secelim mi ne dersin canim?

Ben yarin off verecegim, hafif birseyler yapacagim dans veya leslie tarzi.
Canım engin in bı de göbek için olanı var, onu yapalım mı bu hafta?aslında bunu 21 gün devam edin demiş buna bı hafta daha devam da edebiliriz.Bacaklarim inanılmaz sikilasti, durup durup elliyorum kendimin sapığı oldum resmen
Anka kuşum çok geçmiş olsun yakında yardımına koşacak birileri var mı?Bı ihtiyacın olursa burdan ulaşırım sana bilesin,istemen yeterli
Fit ve özgür sağlam geliyor sanki takımlarda diğer takımlar uyumayın
Şşşttt
Hayrola canım ne mahkemesi,kaçırmışım ben

Günaydın arkadaşlar tartiya bi gun kala o kadar adim atiyorum o kadar dikkat ediyorum tarti inmiyor canim sikildi
Ekstra dikkat moda gectim
Al benden de o kadar bu hafta korumaya geçti galiba vücut nerdeyse her yere sekerek gideceğim ona rağmen bana mısın demiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…