Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Allah razı olsun canım tamam konuşuruz yine

Anka kuşum çok geçmiş olsun yakında yardımına koşacak birileri var mı?Bı ihtiyacın olursa burdan ulaşırım sana bilesin,istemen yeterli
Yok canım nerdeee benim hiç akrabam yok burda. Kayınvalidem de kalp hastası diye söylemedik. Eşim hallediyor. Biraz hazır alıyor biraz yapıyor. İzin aldı işe gitmiyor.

Insallah kaptancim, super olur. Mayisa mezun olsam.

Gunaydin canim Harikaaasin Ben de cok farkettim incelmeyi aynen kendime elleyip duruyorum ki senin kilon da az incecik fit olmussundur masallah
O zaman buna devam edelim, ama hergun en az 1 tane bundan ve bur tane de dedigin gibi karin egzersizi yapalim olur mu?
Su mu canim karin icin dedigin video:

Gunaydin canim . Tamam reglydi hamilelikti dogumdu zor amaa ben galiba sirf elbise ve makyaz icin bile kadin olurdum
Incelmeyi hissetmene cook sevindim canim, daha bi gaza geldim hele benzetmen super kendimin sapigi oldum

Günaydın arkadaşlar tartiya bi gun kala o kadar adim atiyorum o kadar dikkat ediyorum tarti inmiyor canim sikildi
Ekstra dikkat moda gectim
Gunaydin canim. Sen cok duzenli verdin hep belki bu hafta ufak bir takilma yasiyorsundur. Yine devam edersin duzenli vermeye

Al benden de o kadar bu hafta korumaya geçti galiba vücut nerdeyse her yere sekerek gideceğim ona rağmen bana mısın demiyor
Aynen canim daha once ne yaptiysam aynisini yapiyorum ustune 12-13 bin adim spor ben de anlamadim gider insallah kuzum ya bekleyelim
Gunaydin canim. Sen cok duzenli verdin hep belki bu hafta ufak bir takilma yasiyorsundur. Yine devam edersin duzenli vermeye
İnsallah canim cok sagol

Günaydın kızlar
Sağlık ocağına gittim kan değerlerime baktırmak için ama kan almıyolarmış covid aşısı nedeniyle aşı odası kapalı dedi
Söyledim bacağımda morluk oluyor diye dahiliye gitmen gerek dedi, damarlara usg ile bakılır vs gibi şeyler söyledi
Bakalım müsait olduğm ilk fırsatta randevu alcm

Gunaydin csnim. Erteleme al hemen randevunu dahiliyeden

Ay noktalama kullanmadığım için sanki işsiz ve borçlu olmaya inşallah demişim gibi olmuş

Yok yok anladık biz.
Canım nasılsın. Haberdar et bizi de
Kuzu geçmiş olsun ya. Çabucak atlatın inşallah
Kuzum sevindim ateşin düşmesine. Daha da iyiye gideceksiniz inşallah. Tek kalıcı etkisi kilolar olsun
Bugün biraz takılayım kızlara dedim
Ya Doktorcum yapma bunu bize ya diyorum acaba bir şeyle etkileşime falan mı geçiyor domates. Doktor yazmış sonuçta vardır bir bildiği
Canım allah gönül ferahlığı versin. Hayırdır ne mahkemesi
Günaydın arkadaşlar tartiya bi gun kala o kadar adim atiyorum o kadar dikkat ediyorum tarti inmiyor canim sikildi
Ekstra dikkat moda gectim
Ayyy kuzu al benden de o kadar. Cuma regl gözüküyor. Ondandır diyorum küçük bir eksiye de razıyım artık. Ne yapalım arada olacak böyle. İnşallah haftaya daha iyi veririz
Ay beni de yazın kendinin sapığı olanlara aslında biraz bacak çalışmak istiyorum da hiç farklı bir şey yapmak istemiyor canım bu ara. Koşu ve zıpla idare ediyorum
Videodaki kardeş de maşallah yani Allah sahibine bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…