- 25 Ekim 2008
- 52.629
- 114.829
- 1.223
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #402.341
Allah razı olsun canım tamam konuşuruz yineCanım çok sevindim ateşin gitmesine o seni eminim çok güçsüz bırakmıştırağrılarda öksürükte gider inşallah her namazımda unutmadıkça aklımdasın
İzin durumunu cuma tekrar bi değerlendiririz olur mu belki kendini daha iyi hissedersin
Yok canım nerdeee benim hiç akrabam yok burda. Kayınvalidem de kalp hastası diye söylemedik. Eşim hallediyor. Biraz hazır alıyor biraz yapıyor. İzin aldı işe gitmiyor.Anka kuşum çok geçmiş olsunyakında yardımına koşacak birileri var mı?Bı ihtiyacın olursa burdan ulaşırım sana bilesin,istemen yeterli
Insallah kaptancim, super olur. Mayisa mezun olsam.Sbah hariç menü güzel canım bugünden sonra bunlarıda sıfırlarsan güzel olur
Menü güzel canım
Spordada görmüşsündür spor tablomuz var ara ara paylaştığım (1.sayfadada var ) orda 2.numara minimum 2 mile Leslie yapmış olsaydın +100 puan almış olacaktın hemde programı yapmış sayılacaktın şimdi 15 dk eksik diye x olacaksonraki günlere inşallah
Süper canım
Harikasın deryacımmm
Ayy tatile gitmeden mezun edelim inşallah seni yaaa ha gayretttçok incelmiş olarak geleceksin Türkiyeye
Hu huuuu harikaasın canım
90 dakika bisiklet kondisyon mu ? Tek seferde miben 1 saat yapınca totom ağrıyorda
Harikasın canımmmm
Menüde sporda harika canım dönüş muhteşem
Biraz karbonhidratı fazla sporu az olmuş canımyarın daha güzel bir menü bekliyoruz inşallah
Güzel canım afiyet olsun
Güzelds bir spor gelirse şahane
O zmanDeryaOnDiet e benden de teşekkür
Ne güzel spor yapmışsın canımmenünde güzel
Güzel menü canım afiyet olsun ve derslerde kolay gelsin
Tabata yapmayan kalmasın
Güzel menü canım
Güzel menü canım adımlarda gayet iyi
Menüde adımlarda iyi Almılacım
Afiyet olsun canım sporunda menünde dengeli
Süpersin burcucum
Gunaydin canimAboo dün sabah ki mesajgünaydın Ballı coregim
Dün akşam yapınca bugün farkı gördüm tartıda.Sabahlari kızım bakicida oluyor diye yapabiliyorum,akşamları biri sağımda biri solumda bı bakmışım ayağımın altındadiye akşam yapmıyordum ama bundan sonra akşamı zorlayacagim
Sporlar gözüme az görünüyor,spor öbürü oldum resmenafiyet olsun canim
Canım canım canımbı de tartıda görsem sonucunu
Canım engin in bı de göbek için olanı var, onu yapalım mı bu hafta?aslında bunu 21 gün devam edin demiş buna bı hafta daha devam da edebiliriz.Bacaklarim inanılmaz sikilasti, durup durup elliyorum kendimin sapığı oldum resmen
Anka kuşum çok geçmiş olsunyakında yardımına koşacak birileri var mı?Bı ihtiyacın olursa burdan ulaşırım sana bilesin,istemen yeterli
Şşşttt
Hayrola canım ne mahkemesi,kaçırmışım ben
Gunaydin canimGunaaayyyddiiiinnnn
Kızlar kaç gündür hem yoğunluk (aslında daha yoğun olduğum zamanlarda bile sürekli girdiğim olmuştu) hem isteksizlik pek okuyamadım sayfaları.Sadece etiketlere bakabildim.su regl beni benden alıyor,bir de geç gelince iyice tepetaklak etti.Sirf bu yüzden bazen erkek mi olsaydım diyorum, oh miss gibi hep aynı odun kafasi
Gunaydin canim. Sen cok duzenli verdin hep belki bu hafta ufak bir takilma yasiyorsundur. Yine devam edersin duzenli vermeyeGünaydın arkadaşlar tartiya bi gun kala o kadar adim atiyorum o kadar dikkat ediyorum tarti inmiyor canim sikildi
Ekstra dikkat moda gectim
Aynen canim daha once ne yaptiysam aynisini yapiyorum ustune 12-13 bin adim spor ben de anlamadimAl benden de o kadarbu hafta korumaya geçti galiba vücut nerdeyse her yere sekerek gideceğim ona rağmen bana mısın demiyor
İnsallah canim cok sagolGunaydin canim. Sen cok duzenli verdin hep belki bu hafta ufak bir takilma yasiyorsundur. Yine devam edersin duzenli vermeye
Günaydın,Günaydın arkadaşlar tartiya bi gun kala o kadar adim atiyorum o kadar dikkat ediyorum tarti inmiyor canim sikildi
Gunaydin csnim. Erteleme al hemen randevunu dahiliyedenGünaydın kızlar
Sağlık ocağına gittim kan değerlerime baktırmak için ama kan almıyolarmış covid aşısı nedeniyle aşı odası kapalı dedi
Söyledim bacağımda morluk oluyor diye dahiliye gitmen gerek dedi, damarlara usg ile bakılır vs gibi şeyler söyledi
Bakalım müsait olduğm ilk fırsatta randevu alcm
Gunaydin canimKızlar günaydın.
Dün gece uyumuş kalmışım Bakamadım mesajlara. Birazdan bakacağım
Canım ben çekmedim şimdi yarısı eridi zatenCanimin iciiii gormemisim kuzum aksamlari yorgunlukla girince atlamisimbir foto at gözümüz senlensin
Çok fazla nete girmiyorum canım. O yüzden sessizim azıcık
Herşey yolunda mı kuzumÇok fazla nete girmiyorum canım. O yüzden sessizim azıcıksen nasılsın
Ay noktalama kullanmadığım için sanki işsiz ve borçlu olmaya inşallah demişim gibi olmuş
Canım nasılsın. Haberdar et bizi deSağol canım haberdar ederim
İştahım yok zaten canım ama açlıkta öyle hissetmiyorum. Karın ağrım da yok bakalım yarın be diyecek doktor muhtemelen tahlil isteyecek 2buçuk ay olmuş tahlil yaptıralı
Sağol canım aslında ilk alıştım değil ilacı daha önce de aldım ama böyle bişey olmadı. Bi de bugün aldım ilacı sadece denemek için ama çarpıntım 1 haftadır var
Kuzu geçmiş olsun ya. Çabucak atlatın inşallah
Kuzum sevindim ateşin düşmesine.Sağol canım çok şükür bu gün ateş yok soğuk soğuk terliyorum bu gün. Ağrılar ve öksürük devam ediyor onlar da geçer inşallah artık. Bu hafta ben izine ayrılayım canım toparlanması uzun sürecek büyük ihtimalle. Bildirim yaparım bi aksilik olmazsa zaten büyük bi eksi gelecekeritti resmen hastalık
Ya Doktorcum yapma bunu bizeBugün biraz takılayım kızlara dedim
Canım allah gönül ferahlığı versin.Ah var ya günlerdir şuraya bir satır yazamadım yoğunluktan, yorgunluktan. Oysa ki 8000 adım yürüdüğüm de oldu, ekstra spor yaptığım da.
Hatta bugün itibari ile ketojenik listeme döndüm yeniden.
Bu arada Cuma sabah erkenden mahkemem var. Erken kalkıp tartılacağım, ama çok stresliyim umarım unutmam o kafayla tartılmayı.
Özledim hepinizi. ama bu mahkeme olayı da beni çok geriyor. Şunu da bir atlatayım her şeye daha kolay adapte olacağım sanki....
Ayyy kuzu al benden de o kadar. Cuma regl gözüküyor. Ondandır diyorumGünaydın arkadaşlar tartiya bi gun kala o kadar adim atiyorum o kadar dikkat ediyorum tarti inmiyor canim sikildi
Ay beni de yazın kendinin sapığı olanlaraGunaydin canimHarikaaasin Ben de cok farkettim incelmeyi aynen kendime elleyip duruyorum ki senin kilon da az incecik fit olmussundur masallah
O zaman buna devam edelim, ama hergun en az 1 tane bundan ve bur tane de dedigin gibi karin egzersizi yapalim olur mu?
Su mu canim karin icin dedigin video:
Yolunda hamdolsunHerşey yolunda mı kuzum
Aynı beayarın da tartı günü bakalım
İnşaAllah canm önümüzdeki hafta gitmeye çalşcmGunaydin csnim. Erteleme al hemen randevunu dahiliyeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?