- 5 Ekim 2020
- 2.722
- 10.667
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #402.361
Çarşamba
7.30
2 dilim eksi mayalı ekmek
2 dilim beyaz peynir yumurta
yeşillik 2 ceviz salatalık
12.15
100 gr ciğer
salata yeşillik
2 lokma lavaş
15.00
2 kuru kaysı 6 çig fındık
19.00
3 yk pazı kavurma
3 yk mantar sote
1 wasa 3 yk alata
su 2 lt
spor 13.800 adım 138 p. 1 yapıldı
belmayne Cherry Mom Hedef60kgolmak @Mehfam
24 mart çarşamba
Sabah
Yulaflı omlet
Bol yeşillik 5 zeytin
1 yk lor
Ara
yeşilçay 2 hurma
Öğle
1 tabak bakla yemeği
Ara
Sütlü kahve
Akşam
4 ızgara köfte salata 1 bardak ayran
10 bin adım
Cherry Mom Namaria hawar belmayne azaydidem @Mehfam Hedef60kgolmak
Kızlar menüler çok güzel. Güzel eksiler gelir inşallah24 mart
Isvec 3. Gun
Sabah
Turk kahvesi
1 ince dilim tam bugday ekmegi bi parca peynir tost gibi yaptim
Ogle
İspanakli yumurta yaptim aslinda yumurta 2 tane aksam ogunumdu 1 tanesini burda kullandim
1 tane domates
Arada 1 tane muz
2 kare sutlu cikolata
Aksam
Dunden kalan 1 tane tavuk pirzola
Yesilsalata
Aksam jombon ve 1 yumurta vardi onlar yerine tavuk yedim
Su 2lt
Gun icinde 2 form cay
Spor
25 dk cardio 6 numara yapildi
15 dk leslie zorla yaptim bugun spor cok yorgundum yinede yaptim oyuzden biraz az oldu
Hedef60kgolmak Cherry Mom @Mehfam Namaria hawar @olvidos belmayne
Spora yeni başladım ondan bunu denedim .daha önce hareket yoktu hayatımda yeni yeni ısınmaya başlıyorum diyelim.peki tşkler uyarı için dikkat edicemMenü güzel canım
Spordada görmüşsündür spor tablomuz var ara ara paylaştığım (1.sayfadada var ) orda 2.numara minimum 2 mile Leslie yapmış olsaydın +100 puan almış olacaktın hemde programı yapmış sayılacaktın şimdi 15 dk eksik diye x olacaksonraki günlere inşallah
Çok şükür cnmYolunda hamdolsunçok heyecanlı demi cumalar
canım menun ve sporun cok güzel akşam biraz gaz yapıcı şeyler olmuş ama inşallah şişkinlik olmaz24 Mart Çarşamba
Sabah sirkeli su
11.00
Yağsız tavada Yulaflı omlet(2 kaşık yulaf, 1 yumurta, 1 tk yoğurt), 25 gr beyaz peynir, 3zeytin, yeşillik
Ara
2 günkurusu, 1 çilek, yarım armut
17.00
8 kaşık nohut yemeği, 1 tabak karnabahar pilavı, 1 küçük acur turşusu,1 ceviz
Su: 2 lt devam
Gece yeşil çay inş.
Spor: 2 ve 5 yapıldı
(30 dk leslie boosted+10 dk koşu+1000) zıp) Toplam 295 puan
Cherry Mom Hedef60kgolmak @Mehfam Namaria hawar azaydidem @olvidos
Bende öyle yapıyorum canım sorum fizyolojikle açıyorum bide aspiratör var manuel ama onu pek kullanamıyorum izin vermiyor tepiniyor dizede tekrar geçmiş olsunGunaydin canim. Cok gecmis olsun. Burun tikanikligi icin sprey kullan canim cok yardimci oluyor. Spreyden sonra da kenfisi hunkyrebilirse hunkursun degilse burun temizleme aletleri var, biz bebise kac gundur biyle yapiyoruz. Degilse hic uyuyamazdi.
Çok geçmiş olsun canım. Allah şifa versin kuzuyaManuel cocuk burun aspiratoru canim kullandigimuz alet. Burnuna da fizyolojik serum damlatiyoruz. Cok rahatlatiyor.
Teşekkür ederiz canımCanım iyi atlamışsın doğum gününü. Nice güzel senetlerini olsun inşallah
Kızlar menüleriniz çok güzel afiyet olsun.
Çok geçmiş olsun canım. Aman dikkat edin. Burda da kar yağıyorhava buz
Çok sağolGecmis olsun canim ❤
Çok iyi gitmiş canım ama sonrasında da çok dikkat etmen lazım biliyorsundur zatenEvetttt isvec diyetinde 2. Gunu sonunda verilen kilo
Baslangic 71.8
1. Gun 71.1
2. Gun 70.7
Yarina su 700 ustumden atarsam cumaya hedefime kavusucam insallah
hawar Namaria belmayne @olvidos
Bgun bol bol spor yapiyoringg
Ezeli rakibimDeryaOnDiet
KaptaniçemCherry Mom
Çok sağol kaptanımSelam canım çok geçmiş olsun
Çok sağol canımHasta mısınız çok geçmiş olsun iyi olun da gerisi önemli değil
Canım sen o kadar kilo vermiş insansınGünaydın arkadaşlar tartiya bi gun kala o kadar adim atiyorum o kadar dikkat ediyorum tarti inmiyor canim sikildi
Ekstra dikkat moda gectim
Bencede ihmal etme canımGünaydın kızlar
Sağlık ocağına gittim kan değerlerime baktırmak için ama kan almıyolarmış covid aşısı nedeniyle aşı odası kapalı dedi
Söyledim bacağımda morluk oluyor diye dahiliye gitmen gerek dedi, damarlara usg ile bakılır vs gibi şeyler söyledi
Bakalım müsait olduğm ilk fırsatta randevu alcm
Kondisyon canm . Hem oturma koltuğu rahat olanlarından , hemde ben yıllardır sürdüğüm için artık bünyem çok alışkın oluyor ondan hiç zorlamıyor beni. Bu arada dambılları da bugün itibari ile 2şer den toplam 4kilo ile çalışmaya başladımSbah hariç menü güzel canım bugünden sonra bunlarıda sıfırlarsan güzel olur
Menü güzel canım
Spordada görmüşsündür spor tablomuz var ara ara paylaştığım (1.sayfadada var ) orda 2.numara minimum 2 mile Leslie yapmış olsaydın +100 puan almış olacaktın hemde programı yapmış sayılacaktın şimdi 15 dk eksik diye x olacaksonraki günlere inşallah
Süper canım
Harikasın deryacımmm
Ayy tatile gitmeden mezun edelim inşallah seni yaaa ha gayretttçok incelmiş olarak geleceksin Türkiyeye
Hu huuuu harikaasın canım
90 dakika bisiklet kondisyon mu ? Tek seferde miben 1 saat yapınca totom ağrıyorda
Harikasın canımmmm
Menüde sporda harika canım dönüş muhteşem
Biraz karbonhidratı fazla sporu az olmuş canımyarın daha güzel bir menü bekliyoruz inşallah
Güzel canım afiyet olsun
Güzelds bir spor gelirse şahane
O zmanDeryaOnDiet e benden de teşekkür
Ne güzel spor yapmışsın canımmenünde güzel
Güzel menü canım afiyet olsun ve derslerde kolay gelsin
Tabata yapmayan kalmasın
Güzel menü canım
Güzel menü canım adımlarda gayet iyi
Menüde adımlarda iyi Almılacım
Afiyet olsun canım sporunda menünde dengeli
Süpersin burcucum
Yok yok anladık biz.
Canım nasılsın. Haberdar et bizi de
Kuzu geçmiş olsun ya. Çabucak atlatın inşallah
Kuzum sevindim ateşin düşmesine.Daha da iyiye gideceksiniz inşallah. Tek kalıcı etkisi kilolar olsun
Ya Doktorcum yapma bunu bizeya diyorum acaba bir şeyle etkileşime falan mı geçiyor domates. Doktor yazmış sonuçta vardır bir bildiği
Canım allah gönül ferahlığı versin.Hayırdır ne mahkemesi
Ayyy kuzu al benden de o kadar. Cuma regl gözüküyor. Ondandır diyorumküçük bir eksiye de razıyım artık. Ne yapalım arada olacak böyle. İnşallah haftaya daha iyi veririz
Ay beni de yazın kendinin sapığı olanlaraaslında biraz bacak çalışmak istiyorum da hiç farklı bir şey yapmak istemiyor canım bu ara. Koşu ve zıpla idare ediyorum
Videodaki kardeş de maşallah yaniAllah sahibine bağışlasın
Sagol canim. Salgin var bu ara herkes hasta.Günaydın arkadaşlar
Bende öyle yapıyorum canım sorum fizyolojikle açıyorum bide aspiratör var manuel ama onu pek kullanamıyorum izin vermiyor tepiniyor dizede tekrar geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun canım. Allah şifa versin kuzuya
Teşekkür ederiz canım
Çok sağol
Çok iyi gitmiş canım ama sonrasında da çok dikkat etmen lazım biliyorsundur zaten
Çok sağol kaptanım
Damada kolay gelsin
Çok sağol canım
Canım sen o kadar kilo vermiş insansın
Şimdi normal birazcık takılman hiç moralini bozma gülüm
Bencede ihmal etme canım
Ozman ne uyguladın ki canım ?Vay beee 2018de 8 haftada 13.8 kilo vermiştim. Yarın diyete başlayalı 7 hafta olacak 500 gr daha verirsem 8 kilo vermiş olcğmEki Görüntüle 2809123
2018deki diyetimdemi ne uyguladım?Ozman ne uyguladın ki canım ?
E et harikaymış valla tebrik ederim seni.2018deki diyetimdemi ne uyguladım?
Çok sıkı yapmıştım ozmanE et harikaymış valla tebrik ederim seni.
8 hafta da 13kilo çok çok iyi . Nasıl verdin onu?
Su ve spor direk etkiliyor canım. Onları yine hemen düzene koymaya çalışırsan yine aynı olur. Ayyy inşlh öyle versek yaaaa ne güzel yaaa... Bütüm fazlalıklardan 2ayda direk kurtuluruz .Çok sıkı yapmıştım ozman
Kaçamağım çok az oluyordu tam diyete göre besleniyodm suyumu en az 2.5 3 lt içiyordum ve akşam yemekten sonra ağzıma hiçbişey sürmüyodm, hemen hemen her gün leslie yapıyodm en az 3 mil
Şimdide aslında dikkat ediyorum ama ozaman ki gibi sıkı değil
Bide su içme olayını düzene sokamadım ve spor
İnşaAllah ya suyu ve sporu düzene koyamadım bi türlüSu ve spor direk etkiliyor canım. Onları yine hemen düzene koymaya çalışırsan yine aynı olur. Ayyy inşlh öyle versek yaaaa ne güzel yaaa... Bütüm fazlalıklardan 2ayda direk kurtuluruz .❤
6. Gune gelelim bakalim devam edeblirsem 13e tamamlicamCanım iyi olmuş ekleme yaptığın,daha normalleşmişkaç gün yapmayı düşünüyosun cnm
Canım hayırdır ne mahkemesi ben kacirdim mi solemismiydin bilmiyorumAh var ya günlerdir şuraya bir satır yazamadım yoğunluktan, yorgunluktan. Oysa ki 8000 adım yürüdüğüm de oldu, ekstra spor yaptığım da.
Hatta bugün itibari ile ketojenik listeme döndüm yeniden.
Bu arada Cuma sabah erkenden mahkemem var. Erken kalkıp tartılacağım, ama çok stresliyim umarım unutmam o kafayla tartılmayı.
Özledim hepinizi. ama bu mahkeme olayı da beni çok geriyor. Şunu da bir atlatayım her şeye daha kolay adapte olacağım sanki....
Ahahahhh fit olmaya yeminliler sıkı bi sekilde geliyo benden duymus olmaBirinci olacağımızı anladılar
Biliyorum canim bakalim nasil olcakGünaydın arkadaşlar
Bende öyle yapıyorum canım sorum fizyolojikle açıyorum bide aspiratör var manuel ama onu pek kullanamıyorum izin vermiyor tepiniyor dizede tekrar geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun canım. Allah şifa versin kuzuya
Teşekkür ederiz canım
Çok sağol
Çok iyi gitmiş canım ama sonrasında da çok dikkat etmen lazım biliyorsundur zaten
Çok sağol kaptanım
Damada kolay gelsin
Çok sağol canım
Canım sen o kadar kilo vermiş insansın
Şimdi normal birazcık takılman hiç moralini bozma gülüm
Bencede ihmal etme canım
Ayy gecmisler olsun tek tek dökülmüssunuz resmen kotu olmusPazartesi sabahı erkenden Dr gittik hava çok soğuktu ve yağmur vardı ıslanmadık ama çok üşüdüm oğlumda uyudu uyandı falan soğuktu
akşama hemen burnu akmaya başladı hafiften dün öksürük ve ateşte eklendi
Bendede eklem ağrısı noğaz ağrısı ve baş ağrısı var bide böbreklerim sancıyor Dr test istedi okula gidiyorsun işi şansa bırakmayalım dedi
Biraz önce baktım test negatif çıkmış
Grip oldum ama bayağıdır böylesi olmamıştım
Kızımızda ateşi 38 gördü dün
Öyle sabah eşim benimde boğazım hafif ağrıyor dedi
Yandık valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?