Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar menüler çok güzel. Güzel eksiler gelir inşallah

Spora yeni başladım ondan bunu denedim .daha önce hareket yoktu hayatımda yeni yeni ısınmaya başlıyorum diyelim.peki tşkler uyarı için dikkat edicem

canım menun ve sporun cok güzel akşam biraz gaz yapıcı şeyler olmuş ama inşallah şişkinlik olmaz

Günaydın arkadaşlar
Gunaydin canim. Cok gecmis olsun. Burun tikanikligi icin sprey kullan canim cok yardimci oluyor. Spreyden sonra da kenfisi hunkyrebilirse hunkursun degilse burun temizleme aletleri var, biz bebise kac gundur biyle yapiyoruz. Degilse hic uyuyamazdi.
Bende öyle yapıyorum canım sorum fizyolojikle açıyorum bide aspiratör var manuel ama onu pek kullanamıyorum izin vermiyor tepiniyor dizede tekrar geçmiş olsun
Manuel cocuk burun aspiratoru canim kullandigimuz alet. Burnuna da fizyolojik serum damlatiyoruz. Cok rahatlatiyor.
Çok geçmiş olsun canım. Allah şifa versin kuzuya
Teşekkür ederiz canım
Gecmis olsun canim ❤
Çok sağol
Çok iyi gitmiş canım ama sonrasında da çok dikkat etmen lazım biliyorsundur zaten
Selam canım çok geçmiş olsun
Çok sağol kaptanım
Damada kolay gelsin
Hasta mısınız çok geçmiş olsun iyi olun da gerisi önemli değil
Çok sağol canım
Günaydın arkadaşlar tartiya bi gun kala o kadar adim atiyorum o kadar dikkat ediyorum tarti inmiyor canim sikildi
Ekstra dikkat moda gectim
Canım sen o kadar kilo vermiş insansın
Şimdi normal birazcık takılman hiç moralini bozma gülüm
Bencede ihmal etme canım

Kondisyon canm . Hem oturma koltuğu rahat olanlarından , hemde ben yıllardır sürdüğüm için artık bünyem çok alışkın oluyor ondan hiç zorlamıyor beni. Bu arada dambılları da bugün itibari ile 2şer den toplam 4kilo ile çalışmaya başladım eski formuma dönmem şart .

Pazartesi sabahı erkenden Dr gittik hava çok soğuktu ve yağmur vardı ıslanmadık ama çok üşüdüm oğlumda uyudu uyandı falan soğuktu
akşama hemen burnu akmaya başladı hafiften dün öksürük ve ateşte eklendi
Bendede eklem ağrısı noğaz ağrısı ve baş ağrısı var bide böbreklerim sancıyor Dr test istedi okula gidiyorsun işi şansa bırakmayalım dedi
Biraz önce baktım test negatif çıkmış
Grip oldum ama bayağıdır böylesi olmamıştım
Kızımızda ateşi 38 gördü dün
Öyle sabah eşim benimde boğazım hafif ağrıyor dedi
Yandık valla

Sagol canim. Salgin var bu ara herkes hasta.

E et harikaymış valla tebrik ederim seni.
8 hafta da 13kilo çok çok iyi . Nasıl verdin onu?
Çok sıkı yapmıştım ozman
Kaçamağım çok az oluyordu tam diyete göre besleniyodm suyumu en az 2.5 3 lt içiyordum ve akşam yemekten sonra ağzıma hiçbişey sürmüyodm, hemen hemen her gün leslie yapıyodm en az 3 mil

Şimdide aslında dikkat ediyorum ama ozaman ki gibi sıkı değil
Bide su içme olayını düzene sokamadım ve spor

Su ve spor direk etkiliyor canım. Onları yine hemen düzene koymaya çalışırsan yine aynı olur. Ayyy inşlh öyle versek yaaaa ne güzel yaaa... Bütüm fazlalıklardan 2ayda direk kurtuluruz .

Canım iyi olmuş ekleme yaptığın,daha normalleşmiş kaç gün yapmayı düşünüyosun cnm
6. Gune gelelim bakalim devam edeblirsem 13e tamamlicam
Canım hayırdır ne mahkemesi ben kacirdim mi solemismiydin bilmiyorum
Birinci olacağımızı anladılar
Ahahahhh fit olmaya yeminliler sıkı bi sekilde geliyo benden duymus olma
Biliyorum canim bakalim nasil olcak
Ayy gecmisler olsun tek tek dökülmüssunuz resmen kotu olmus
Rabbim sifa versin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…