Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar akşama mercimek çorbası içecem yine yanında da salata ama kocişe nohut yemeği pişirdim etsiz ben de yemek istiyorum sizce kaç kaşık yiyebilirim 2 iyi mi?

ben öğle yemeği yiyemedim
sabah yediğim simit her zaman ki gibi
miğdemin anasını ağlattı
biliyorum mğdemin huyunu yiyorum yine de oh olsun bana
şu an miğdemde yangınlar var köpürüyorum sanki

miğdemin anasını ağlattı

nane limon iç kaptanım geçer. ya da 1 tatlı kaşığı susam ye ben hamileyken mide yanmalarım çoktu doktorum demişti 1 tatlı kaşığı susam ye diye. çok çabuk geçiriyor valla. hamileyken çantamda susam taşırdım

cerenim bu arada kredi meselesini hallettik bugün inşallah haber gelcek gitcez almaya parayııııı

cnm cok sewindim yaa, kredi kartları okdr kötü ki, bi kaç ay peşpeşe ödeyemediğinde bileşik faiz uyguluyolar ve ödediğin faiz oranı %25-30ları buluyo.. krediyle ödemek en iisi, masrafların ve faiz toplamınn en fazlaaaa %3ü felan bulur aylık
hadi geçmiş olsun cnm

saol bebekim, warya sevgiliyle ii olalım 1 ay kilo wermemeye razıyım
fazlasına diilim ama :76::76:

oh oh dün çikolat bugün tatlılar maşallah yaramasın arkideşime su olsun aksın gitsin inşallah

ehehe çaktırma anaammmm, 41 gün oldu regl olmadımmmmm

kızlar akşama mercimek çorbası içecem yine yanında da salata ama kocişe nohut yemeği pişirdim etsiz ben de yemek istiyorum sizce kaç kaşık yiyebilirim 2 iyi mi?

4 - 5 yk susuz iidir bebiş

miğdemin anasını ağlattı

cnm yaaa bol su iç

miğdemin anasını ağlattı

benım mıdem de oyle, heryerın sımıdını kabul etmez pek seçicidir, hele de dısardan bı mayalı poğaca yemıyımmm gunumu mahveder
eger yanma yapıyosa, 3 yudum süt tedavisi diye bısı var, soguk sütten (market dolaplarındaki sogukluk yeterli) 3 buyuk yudum iç, mideyı acayıp rahatlatıyo, ama bu mıde yanması problemı olanlar için
adliyeye elimde pınar sütle gittiğimi çok bilirim yaniii

Son düzenleme:
ilahi kaptanım çok güldüm heee

4 kepçeyi normalde de yiyemem patlarım herhalde o zaman 1 kepçe çorba 4 kaşık nohut ve bol salata güzel dimi?

süper afiyet olsun canım

nane ve limon miğdemi ekşitir asla içemem
susam beni şu an geberten şey bi de yutmak mı asla
reniee attım ağzıma rahatlarım inşalalh

keşek süte ulaşabileceğim bi yer olsaydı
o yöntem bende çok işe yarar
eve gider gitmez içicem saol canım

Kızlar güzel yorumlarınız için teşekkürler hep birlikte incecik olucaz inşallah:)
Benim internetim yine gitti girip silemedim fotoğraflarımı
Sayın editörüm kaptanım sen bir el atsan şu fotocuklara

Kızlar güzel yorumlarınız için teşekkürler hep birlikte incecik olucaz inşallah:)

kuzu zayıflama da yetkim yok ki silemiyorum edit de yapamıyorum
kalliste ablaya söylemek lazım

selam kızlarrrrrrrrrrr nasılsınızzzzzzzzzzzzzz 13. takımdan ipek ben yeni katıldım size de bir selam vermek istedim keyifler yerindedir inşallah

takımcığım öğle yemeğimi saat 14 de yedim iyiydim şu saate kadar gayet toktum ama şimdi başım ağrıdı bir uyku bastırdı ve karnım acıktı markette diyet bisküvide kalmamış normal bisküvide almadım çok kalorili diye aç bekleyeceğim mecbur ama ben bu baş ağrısıyla ne yapıcam bilmiyyorum ...

duygu ege tebrık edrım ne kadar guzel bısı ya ıyısallah bızde bırgun yasayabılırız bu sevıncı

sut ıç canım
nasıl gıdıyor ferıhan benım dun berbattı bugun toparlıyorum

diyetisyenim etli 3 etsiz 4 kaşık yememi söylemişti canım
ama kepçe değil he kaşık

benımkıde rtlı 4 etsız 5 dedı

once kac kasık yedıgıne bakmamısım sutlacmı supanglemı dedım sonra bı baktım azıcık yemıssın bravo kendını tutabılmıssın tebrık ederım

hoşgeldin ipek takımıza iyiyiz çok şükür , sen nasılsın nasıl gidiyor kilo verme durumu inşallah iyidir ...

teşekkür ederim ferihan iyim şükür son kalan kilolarımı vermeye çalışıyorum 20 kiloyu devirdim çok şükür 86 dan 66 ya inmeyi başardım. bu iş motive olmadan olmuyor iyi gitti bir dönem ama bu ara biraz motivem düştü bende aranıza katıldım. inşallah başaracaız

slm kızlr misafrlerm gtti anck gryrm çok yorulmşm,bebekle yemekli misafr ağrlamk zor işmiş walla ya.......

ayyyy susammı ağzımdan ateş çıkarıorum ben susam yiyince

aynen süt iidir

ahaha ceren üzülüodu göremedim die,kızcağz çok içten istemş heralde görmei

maşallah ipek allah devamını getrsn ve darısı başımıza,tabi ben 20 kilo vermek istemiorum da

ayyy bu arada bu ali kaptan beni kanser edicek bi gn küt die gtcm bu adam yüzünden
şimdi şanslı masa başladı azck güliim bari ya öfff uyuz etti beni salak adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…