Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ay canım kıyamam allah bi daha yaşatmasın böyle küslük
bu kadar dolmayı bekleme sende
bak birikince daha fena oluyo

oğluna maşallah allah bağışlasın
sen de pehlivan gibiymişsin duygu he
ay ben bu halde hamile kalsam top olurum kesin
kaç kilo hamile kaldın kaç kilo aldın canım

Son düzenleme:
burda bi taş haldesin maşallah
ben de 65-70 arası olsam yeter
çok zayıf istemiyorum kendimi
neyse çok değil az kaldı
10 küsürcük kilocuk

Son düzenleme:
ve kızlar son olarak yandan bir foto ama bu halimde şuanki halimden 3 kilo fazla bu halimden daha zayıfım:)

Uploaded with ImageShack.us

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım ben 69 kilo hamile kaldım 96 kiloydum en son tartıda:)))
Ama 6 ayda ilk 20 kiloyu attım 76 ya düştüm sonra 2 senedede bu kiloma düştüm bugün 62 lerde yim yani demek oluyorki 34 kilo vermişim

Ama 6 ayda ilk 20 kiloyu attım 76 ya düştüm sonra 2 senedede bu kiloma düştüm bugün 62 lerde yim yani demek oluyorki 34 kilo vermişim

ben de 65 lere düştüğümde yapıcam öncesi sonrası
büyük değişim oluyo ya
evrim geçirmiş gibi
kiloluyken semapatik olan hatun seksü taşlığa
nasıl terfi eder örnek resimlerle gördük sayende

evet canım büyük değişim gerçekten..çokta zevkli insanın kendisini beğenmesi.Size şevk olsun diye koydum zaten umarım faydası olur..Güzel yorumların için teşekkürler

Bu arada eşimde o fotoğraftan 15 kilo daha zayıf onada verdirdim tığ gibi kaldı kuzum kıyamam:))))

aynen öyle bide erkekler cözemiyo bizi diyoruzz, şahsen ben kendimi çözemedim anlamıyorum, nalet huylarım war ben olsam bana katlanmam yani o derecee
ii dileklerin için saol canım, insallah hiçbirimiz bidaaa sewdiklerimizi incitmeyiz bilee

doğumgününn kutlu olsun canım benimmm, insallah bi ömür boyu sewdiklerinle mutlu mesutt yaşarsınn tatlı ye pastanı ye ama cok kacırma olur mu
artık dikkat edicezz söz werdik birbirmize sevgiliylee

ay canım kıyamam allah bi daha yaşatmasın böyle küslük
bu kadar dolmayı bekleme sende
bak birikince daha fena oluyo

eet cok kötü oldu ama daha gık demem aha yazıyom burayaaa

hey maşşaaalllahhhhhhhhhhhhhhhh
bide resimleri görebilseydiim

Kızlar 1 saate kadar silcem yalnız haberiniz olsun alıntı yapmayın bacılar fotoları

ben göremiçeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmm :84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…