Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

evet canım büyük değişim gerçekten..çokta zevkli insanın kendisini beğenmesi.Size şevk olsun diye koydum zaten umarım faydası olur..Güzel yorumların için teşekkürler

cok guzel bı degısım gercekten de boyle fotograflarla kıloların yarattıgı deıgısıklıgı gormek ınsana şevk verıyoo
her fotografta bıraz daha kılo vermıssınız ve her fotografta bı oncekınden en az bı beş yıl genclesmısınız tebrık edıyorummmm, darısı başımızaa

Uploaded with ImageShack.us

Kızlar burda doğumdan 10 gün sonra falan:)Yalnız oğluma maşallah diyin lütfen:)91 falanım

maşallah oğluşuna yerim onu ben Allah nazarlardan korusun canım

doğum günün kutlu olsun fulyacım yeni yaşın tüm mutlulukları güzellikleri getirsin istediğin kiloya biran evvel gelmen dileklerimle

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım ben 69 kilo hamile kaldım 96 kiloydum en son tartıda:)))
Ama 6 ayda ilk 20 kiloyu attım 76 ya düştüm sonra 2 senedede bu kiloma düştüm bugün 62 lerde yim yani demek oluyorki 34 kilo vermişim

duygucum maşallah canım harika kilo vermişsin bir insanı kilo bu kadarmı değiştirirmiş nasıl kilo almışsın ve nasıl vermişsin incecik kalmışsın son kalan birkaç kilocukta gidecek inşallah . Oğluşun çok tatlı maşallah Allah nazarlardan korusun güle güle büyüt oğluşunu

Şimdi sen bu kadar zayıf haldeyken hamilelikte bu kadar aldıysan ben kimbilir nasıl olurum benim hemen vermem lazım kilo :18:

duyguuuu söyleyecek laf bulamıyorum müthişssiiiiinnnn benim de hastanede doğurduğum gün bi fotom var amanın eblek gibi ay gibi yuvarlak bi yüz bakamıyom o fotoya artıkk... laf aramızda 85 ile bitirdim hamileliğimi

Son düzenleme:

abııııııııııııııııııııı ne bu şiddet bu celal
neyse cnm geçmişolsn hemen her ilişkide arada oluyo böle fısırıklar

mutlu yıllar cnm nice nice incecik kilosuz yağsız yıllara

Canım ben 69 kilo hamile kaldım 96 kiloydum en son tartıda:)))
Ama 6 ayda ilk 20 kiloyu attım 76 ya düştüm sonra 2 senedede bu kiloma düştüm bugün 62 lerde yim yani demek oluyorki 34 kilo vermişim

maşallah cnm,ay ben de 52 ile kaldm,78 ile doğuma girdim
doğmdan bi hafta snra fln tartıldm 69 dm,şimdi 3 ay fln oldu işte 60 ım.
hedefim tekrar 52 olmak komtanımumarım eyüle kdr halledebilrm

aynen ya doğumdan 3-4 gn snra evde çekilmişz bi fotom var anaaa benm karnımda bi bebek daha varmış da unutmuşm doğurmayı die şaşırıorm her baktmda

duygucm maş. bu arada cnm çok ii gdiosn başarılarının devamınnı dilerim darısı da başımıza,30 küsür kilo vermek de her babayiğidn harcı diildir hani,tebrikler.
bu arada siyah saç çok yakışıyo sana,oğluna da kojamaaaam bi maş. allah nazarlardan saklasn ikinizi de

30.05 pazartesi menüüüüüüüüüüüm

Sabah
2 dilim tam bugday ekmeği arasında yarım kk cheddar peyniri
Şekersiz çay

Ara
1 küçük kare çikolata ( arkidiş belçikadan getirdi, yememek olmaz )

Öğlen
Ton balıklı salata
Yarım dilim kepekli ekmek

Ara
3 tane keten tohumlu light bisküvi
Yeşilçay

Akşam
4 nugget ızgara
1 köfte ızgara
4 yk yogurt
3 tane acıbiber turşusu

bu arada selamlar takımın pat die daldım ben selamsz sabahsz,kocişin rektörle randevusu vardı bgn onun üstünü başını hazırla giydir,kahvaltsnı yaptr,oğlanın altına al karnını doyur uyut(ki bu kısmı saat başı tekrarlıorz)
sonaaa kendm kahvaltmı yapiim ediim derkene bu saati buldu bil. açabilmem.

sbh yine nesfit müsli karışımı yidim.
öğlen byk iht domates çorb. ile bi dilim çavdar ek. yerim
akşam da misafir var gece yazdklarımı yirim oldu bitttiiiiiii
amaaaa şimdi dışarı çıkmam lazım,kasaba fln gtmeliyim daha evi de temzlicem öfffffffffff
ayyy burdan da çıkasım yok walla hiç

ben de isityom o çikolatadannnnnnnnnnnnnn

cerencim çok sevindim biliyordum ben barışacağınızı

enişteeye çok geçmiş olsun ağır abi o ona bişi olmaz

saol cnm bende sewindim ne yalan söliiim, keşke buaralara kadar gelmeseydi ama ders cıkardığmıza inanıyorummm :92:
sevgili mesela süpriz yapmışş öğle aramda buraya gelmişşş gittik yemeekk yedik beraberrr bi kibar ve anlayışlıyız ki sormaaa

öğle mamamda mercimek çorbası ve bol salata yedimmmmmmmmmmmm

afiyet olsunn cnmmmm ben cısss yedim accık accıık şımardım galibaaa

abııııııııııııııııııııı ne bu şiddet bu celal
neyse cnm geçmişolsn hemen her ilişkide arada oluyo böle fısırıklar

walaa sorma kıyamet koptu dün benim evdee
aman bidaaa oolmasında dqaha bişi istemem, ilk defa böyle kavga ettik

31.05 salı menüüüüüm

şu ana kdar yediklerimmm

Sabah
2 dilim çavdar ekmeği
1.5 kk beyaz peynir (tam yağlı maalesef )

Ara
3 tane light yulaflı püskevit

Öğlen
1 küçük kase ton balıklı salata
Çeyrek porsiyon su böreği :26:
4 tatlı kaşığı sütlaç :26:
1 tatlı kaşığı spangle :26:

( eet ben salata yerken, sevgili 2 porsiyon su böreği bi sütlaç bi de spangle yedii bende tırtıkladııım napiim )

yemeyi planladıklarım

Ara
1 kayısılı activia

Akşam
8 tane parmak köfte ızgara
1 tane domates
3 yk light yogurt

güzel olmş menü cnm,ehehe var ya sen bu hafta dünkü adrenalin salgısıyla 5 kilo birden bilem verirsn ha
aman tekrar geçmiş olsn kuzum yaw,etmeyin öle bida

öğle mamamda mercimek çorbası ve bol salata yedimmmmmmmmmmmm

ohhh mis gayet hafif ve sağlıklı afiyet olsn cnm

oh oh dün çikolat bugün tatlılar maşallah yaramasın arkideşime su olsun aksın gitsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…