- 11 Şubat 2021
- 1.484
- 5.651
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #403.001
Hiç bir şey olmaz canım maskeni çift kat tak elinde fısfıslı bir kolonya olsun huylandığında sık eline bol bol ve eve gelince maskeyi çıkarmadan ellerini yıka bir güzel sonra bolca kolonya ile saçını( yada eşarbının yüzüne yakın yerlerini )kolonyala öyle çıkar maskeyi. Yüzünü kolonyala yada bir güzel yıka. Dışarda kullandığın kıyafetleri ters çevirip çıkar. Hiç bir şey olmuyor. Benim yaşadığım yerde hep kıpkırmızı bir de okula gidiyorum 4 hocamız kovit oldu şükür bende bir şey yok ama açık hava haricinde asla maskemi indirmedim. Akıl vermek gibi olmasın canım yanlış anlama sadece ben böyle korunuyorum ilk çıktığından beri kovitten .Canım korkudan gitmiyorum Normalde bütün değerlerime baktırmalıyım
UYE | 22 mart | 24 mart | 27 mart | sonuç |
| 3+4 | 3+6 | 1+3+4 | |
| 1+5 | 2+5 | 3 | |
| ------- | ------ | ----- | |
| ------- | ------- | ------ | |
S Suskunhanim | 1 | 1+5+6 | 6 | |
| 6 | 6+7 | 6 | |
| 1 | ------ | ----- | |
| 6+7 | 6 | ------ | 2 |
| 5 | 5 | ------ | 2 |
| 1+6 | 2+6 | 1+2 | |
| 1 | ------- | 6 | 2 |
| ------ | 2+7 | -------- | |
| ------ | ------ | ------ | |
| ------- | 1 | 4 | 2 |
| 1 | ------- | ------ | |
@whitetea | ------- | 1 | ------ | |
@olvidos | ----- | 1 | ----- | |
| 1 | ------ | ------ | |
| ------ | ------- | ------ | |
| 1 | ------ | ------ | |
M monarosaa | ------ | ------ | ------- | |
| 5 | 4 | 1+4 | |
| 1 | 1 | ------- | 2 |
| 1 | 1 | 2 |
Varim tabii bu zincir kirilmasa da kendi zincirimizi kirariz. Bosa gitmezBu zinciri birlikte kırmaya vaarr mııısııııınnnnnnnn
22-29 mart tablo spor listesi :)
UYE 22 mart 24 mart 27
martsonuç blonde ambition 3+4 3+6 1+3+4 belmayne 1+5 2+5 3 Amor-a ------- ------ ----- balpamuk ------- ------- ------ S Suskunhanim 1 1+5+6 6 DeryaOnDiet 6 6+7 6 melita09 1 ------ ----- azaydidem 6+7 6 ------ 2 yarimuhendis 5 5 ------ 2 Hedef60kgolmak 1+6 2+6 1+2 Kendinin en iyi hali ol 1 ------- 6 2 Begonya2 ------ 2+7 -------- Mathilda03 ------ ------ ------ muhursuzpusula ------- 1 4 2 birsevgi 1 ------- ------ @whitetea ------- 1 ------ @olvidos ----- 1 ----- Deniz ve Kum 1 ------ ------ KumsalveDeniz ------ ------- ------ Arc-en-ciel 1 ------ ------ M monarosaa ------ ------ ------- Mathildablue 5 4 1+4 Namaria 1 1 ------- 2 hawar 1 1 2
Cherry Mom kaptancım fitblonde 30 dk yürüyüş + 45 dk basketbol 10 bin olmuştur diye düşündüm
C Cagrihilal1 haftaya ekleyeyim seni canım
3 gün de spor yapanMathildablue Hedef60kgolmak DeryaOnDiet S Suskunhanim belmayne blonde ambition
tebriklerrr
Tamam canim22-29 mart tablo spor listesi :)
UYE 22 mart 24 mart 27
martsonuç blonde ambition 3+4 3+6 1+3+4 belmayne 1+5 2+5 3 Amor-a ------- ------ ----- balpamuk ------- ------- ------ S Suskunhanim 1 1+5+6 6 DeryaOnDiet 6 6+7 6 melita09 1 ------ ----- azaydidem 6+7 6 ------ 2 yarimuhendis 5 5 ------ 2 Hedef60kgolmak 1+6 2+6 1+2 Kendinin en iyi hali ol 1 ------- 6 2 Begonya2 ------ 2+7 -------- Mathilda03 ------ ------ ------ muhursuzpusula ------- 1 4 2 birsevgi 1 ------- ------ @whitetea ------- 1 ------ @olvidos ----- 1 ----- Deniz ve Kum 1 ------ ------ KumsalveDeniz ------ ------- ------ Arc-en-ciel 1 ------ ------ M monarosaa ------ ------ ------- Mathildablue 5 4 1+4 Namaria 1 1 ------- 2 hawar 1 1 2
Cherry Mom kaptancım fitblonde 30 dk yürüyüş + 45 dk basketbol 10 bin olmuştur diye düşündüm
3 gün de spor yapanMathildablue Hedef60kgolmak DeryaOnDiet S Suskunhanim belmayne blonde ambition
tebriklerrr
ayyy kızz dört yanın diyetisyenle çevrili git yaptır tahlilleri kuzuuuuuBenim yeğenimde diyetisyen ama kendisi Adana’da çalışıyor Yanında olsam hemen zayıflatırım diyor Malesef oda tahlil istiyor
amin canımteşekkür ederiz canımımmm...
yansın yağlar , gelsin kaslar
evet tatlımTamam canimcumartesi pazartesi carsamba gunu şu numaralandrdiginiz sporlar demi
Benimde yükselenim aslan kızlarBegonya2 cum ben de aslanım eşin mi aslan cnm? eşi aslan olanlar eşinden memnun oluyor ama aslanları sevmiyor çözemiyorum
Deniz ve Kum cim 3 aslan olduk ben de bi oğlakla anlaşamam yani farklı biri çıkarsa olabilir ama genelde öyle
Varim tabii bu zincir kirilmasa da kendi zincirimizi kirariz. Bosa gitmez
Sagol canim, emegine saglik22-29 mart tablo spor listesi :)
UYE 22 mart 24 mart 27
tebriklerrr
Benim esim boga. Bogalar tam es/baba materyali, bekarlara duyrulurBende balık erkeklerine uyuzuumm
Bundan sonra tanıştığım her erkeğin önce doğum tarihi ve doğum saatini sorucam zatenBenim esim boga. Bogalar tam es/baba materyali, bekarlara duyrulur
öz burcun ne cnm? o da hava grubuysa süper uyumBenimde yükselenim aslan kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?