Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Insallah canim. Grupta olmak stres yapiyor ama disiplinli oluyoruz ben bura sayesinde hic inemedigim kilolara indim yine inerim insallah.

Günaydıın ortimm, aklına geldi madem ertelemeden hemen sporunu yap. Bak bu hafta birinci olmalıyız öyle düşün
Ben 5 kilo versem mutlaka 6 veren olur hayatta birincilik goremem ben. Hep oyle oluyor bi hafta iyi kilo versem herkesin o hafta çok kilo veresi geliyor tarih tekerrürden ibaret

Ya kusura bakmayın alışmaya çalışıyorum ondan soruyorum her öğün günündemi yazılacak
Evet. Normalde günün öğünü o günün akşamı yazılıyordu. Ama çocukları olan vakti olmayan olur diye geceye bırakıldı, tolerans gösterdi Cherry Mom ama bu zamanla sabaha sarktı. Daha da sarkmaması adına 8.45 en geç 9 gibi paylaşıyorum

Haha tahlilleri yaptırsam hemen gideceğim işte sorun orda

Yok canim ya agritmadi. Niye agritmadi ki beni? Hepsini de ayni gosterdigi gibi yaptim halbuki. Sen iki gun yaptin ya benim dun ilk gunumfu ondan mi acaba.
Beni ilk gün de agritmistisu her hareketin arasındaki yerde koşma hareketini tek seferde yapamıyorumben mi yanlış yapıyorum acaba

Beni ilk gün de agritmistisu her hareketin arasındaki yerde koşma hareketini tek seferde yapamıyorumben mi yanlış yapıyorum acaba
Canim sen bir de cok adim atiyorsun ya ondandir bence. Ben dun sadece su iki tabatayi ve 15dk cardio yaptim baska adim madim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…