- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #402.981
Insallah canim. Grupta olmak stres yapiyor ama disiplinli oluyoruz ben bura sayesinde hic inemedigim kilolara indim yine inerim insallah.Canm ilk haftalar ödemler de gidiyor ondan daha çok vermek normal ama sonraki haftalarda sadece verme oranın düşer ,durmaz yada artmaz yani tabi ki diyet +spora devam ettiğin sürece suyu da bol tutarsan mutlaka gider canım. Ben burası olmadan kesinlikle kilo vermiyorum ama burda cuma gruplarına girdiğim an çok güzel gidiyor her seferinde.Umarım senin de öyle olur ve hedefe mutlu mutlu varırsın
Ben 5 kilo versem mutlaka 6 veren olur hayatta birincilik goremem ben. Hep oyle oluyor bi hafta iyi kilo versem herkesin o hafta çok kilo veresi geliyor tarih tekerrürden ibaretGünaydıın ortimm, aklına geldi madem ertelemeden hemen sporunu yap. Bak bu hafta birinci olmalıyız öyle düşün
Canım haftaya ki hedefim 78@Namaria
DeryaOnDiet
@azaydidem
@Amor-a
@karabiber01
KumsalveDeniz
@balpamuk
@olvidos
@Mathildablue
@monarosaa
@yarimuhendis
melita09
Geçmişe indim gezdim gezdim gezdim ama haftaya olan hedeflerinizi göremedim
Ya kusura bakmayın alışmaya çalışıyorum ondan soruyorum her öğün günündemi yazılacak26 Mart-02 Nisan Menü Paylaşım Listesi
@Amor-a
@hawar
@belmayne
@balpamuk
S Suskunhanim
DeryaOnDiet
@azaydidem
muhursuzpusula
@SanSebastianCheesecake
Begonya2
Kendinin en iyi hali ol
@Mathilda03
@whitetea
@karabiber01
KumsalveDeniz
@olvidos
@monarosaa
@Mathildablue
@yarimuhendis
@Namaria
blonde ambition
melita09
C Cagrihilal1
Evet. Normalde günün öğünü o günün akşamı yazılıyordu. Ama çocukları olan vakti olmayan olur diye geceye bırakıldı, tolerans gösterdiYa kusura bakmayın alışmaya çalışıyorum ondan soruyorum her öğün günündemi yazılacak
Haha tahlilleri yaptırsam hemen gideceğim işte sorun ordaPazartesi döncen diye saldın yine di mi
Canım seher akgül e bakabilirsin çok güzel tarifleri var mesela uyanınca tarçınlı hindistan cevizi yağlı kahve iç,11-12 gibi güzel bi kahvaltı/protein salata bulgur pilavı arayı 4te yap meyve kuruyemiş akşam da 6-7 gibi ızgara sebze ve baharatlı yoğurt
Böyle böyle düzen kurarsın aslında
Kaçamak yaparsan ikindi vakti yaparsın az miktarda ,ara öğün olarak
Gibi
Ayyy böyle bir şans yokkgit git kızz ne duruyorsun sepetine listeni yazar sen de çekersin ne güzel
Canım sağlık ocagına git diyetisyene gideceğini söyle bütün tetkikleri yapıyorlar.Haha tahlilleri yaptırsam hemen gideceğim işte sorun orda
Canım korkudan gitmiyorum Normalde bütün değerlerime baktırmalıyımCanım sağlık ocagına git diyetisyene gideceğini söyle bütün tetkikleri yapıyorlar.
Çok iyi yapmışın canım Doğrumu yanlışmı yaptım derdin yok Rahat diyetini yaparsınBen gidiyorum canım 2 haftada bir lise değişiyor
Beni ilk gün de agritmistiYok canim ya agritmadi.Niye agritmadi ki beni? Hepsini de ayni gosterdigi gibi yaptim halbuki. Sen iki gun yaptin ya benim dun ilk gunumfu ondan mi acaba.
Bu zinciri birlikte kırmaya vaarr mııısııııınnnnnnnnBen 5 kilo versem mutlaka 6 veren olur hayatta birincilik goremem ben. Hep oyle oluyor bi hafta iyi kilo versem herkesin o hafta çok kilo veresi geliyor tarih tekerrürden ibaret
Genelleme yapmıyorum bazı aslanlarla diyormKız ben aslanım ama seni çok sevdim anlaştığım burçlardan hep yengeçtir ama
Canim sen bir de cok adim atiyorsun ya ondandir bence. Ben dun sadece su iki tabatayi ve 15dk cardio yaptim baska adim madim yokBeni ilk gün de agritmistisu her hareketin arasındaki yerde koşma hareketini tek seferde yapamıyorum ben mi yanlış yapıyorum acaba
Olabilir canım bilemedimCanim sen bir de cok adim atiyorsun ya ondandir bence. Ben dun sadece su iki tabatayi ve 15dk cardio yaptim baska adim madim yok
❤❤❤ harikayız ortiimmmblonde ambition harikasın canım o kadar spora kilo mu dayanır maşallah bende bu sabah 63 leri gördüm aylar yıllar sonra ilk defaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?