Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay ne fantastik yaa rüya gibi bi hayat akşam yemeğinde kocanın yaptığı tavşan yemeği, ormanda peri evi gibi ev ziyareti masal gibi yaa
Maşallah deyim

Vaav 3cm super canim kesinlikle oyle guzel motive ediyor

canım sütün rengi mi açıldı sulanmış gibi? ondan mı yağı azaldı dedin :)
içinde vitamin de var mı içeceği cnm ? aynen olmadı ara öğünde içersin ,uykusuzluk da zor vitamin enerji verir cnm

Ay ne fantastik yaa rüya gibi bi hayat akşam yemeğinde kocanın yaptığı tavşan yemeği, ormanda peri evi gibi ev ziyareti masal gibi yaa
Maşallah deyim
Sagol canim, rabbim herkese yuvasinda mutluluk versin cok onemli.

Yok ya ben cok korkuyorum orman evinden canim ayy ben iyle karanliklardan korkarim oraya gidince esim bazen istiyor cikalim yuruyuse diye yok bana gore degil orman evi, ben dairede iyiyim. Sanki bir yabani hayvan gelecek diye hissediyorum hep.

Canim gunluk emziren anne vitamini var 2 kapsul ondan duzenli aliyorum zaten. Bu sadece sutun miktarini arttirmaya yonelik bir icecek.
Yzun zamandir sagmiyirum sutumu heo iciyor cadi, saatbasi emiyor zaten. Sukur emmede sorun yok da. Eskiden daga uzun uyurdu geceleri 2, 2.5 saatte bir kalkardi.

Beyaz tenliler de bakır , esmerler de kahve tonlarını çok alımlı ve hoş buluyorum canım.
Cok asiri beyaz tenli degilim de kumralim. Suanda acik kahve sacim. Gecen eski fotograflara baktim uzun yillar bakir kullandim, donsem mi diye aklimdan gecirdim

yani çok değil ama ayy çok otoritersin o zaman ,dediğim dediksin korumacısın sadıksın ve gösterişli bakımlı bir hanımsın auran güçlü sesin gür
mıdır midir?
Ahaha daha dün eşime söyledim.Çocuklar sesiniz çok ince hocam. Dediler diye. Çok sadık korumacı dokunsalım. Çok ayrıntıcıyım bazen ayrıntılarda kaybolup yapılacak işleri bitiremem. Çok gösterişli miyim bilmiyorum ama süslenmeyi ve alışverişi çok severim Çok sabit fikirliyim ama aynı zamanda karşı tarafı çok kırmam ama insanlar beni tanıdıklarında hep çok soğuk ve havalı göründüğümü ama tanıyınca çok sıcak biri olduğumu söylerler

Cok asiri beyaz tenli degilim de kumralim. Suanda acik kahve sacim. Gecen eski fotograflara baktim uzun yillar bakir kullandim, donsem mi diye aklimdan gecirdim
Kumralsan ikis de gider canım . Etraf en çok hangini yakıştırıyor? Ve en önemlisi sen en çok hanginde kendini daha iyi ve daha enerjil , daha hoş olarak hissediyorsun ?en önemlisi o bence.

Canım böyle çok hoş tonlarda ombre ışıltı falan yapıyorlar öyle çok renk olan saçlar çok canlı görünüyor bende kumralım yıllardır orijinal saçlarımı hiç boyamadım nisan mayıs gibi bi ombre fln yaptırcam güvendiğim birini bulursam arkadaşlarım hep benden fikir alır saç konusunda bak atayım bi kaç tane belki fikir olur.

Kumralsan ikis de gider canım . Etraf en çok hangini yakıştırıyor? Ve en önemlisi sen en çok hanginde kendini daha iyi ve daha enerjil , daha hoş olarak hissediyorsun ?en önemlisi o bence.
Bakiri yillarca kullandim 4-5 sene filan sinra en son 2 sene once acik kahveye dondum. Bakir tonlari makyazi cok iyi kaldiriyor. Ama suanda annelik iznindeyim makyazi yapmiyirum oyle hergun. Eski resimpere bakinca ozledim sanki bakir tonlarini.

at canim bajayim. Ombre ben de istiyorum da kuaforler kapali yine. Esim becerebilir mi ombreyi bilemedim

DeryaOnDiet bak istersen canım bunlarla makyajda kolay olur

Eklentiler

• Screenshot_2021-03-28-13-39-46-448_com.pinterest.webp
    21 KB · Görüntüleme: 25
  • Screenshot_2021-03-28-13-39-41-028_com.pinterest.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 22
  • Screenshot_2021-03-28-13-39-34-569_com.pinterest.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 20
  • Screenshot_2021-03-28-13-35-50-923_com.pinterest.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 22
Canim evdeyim ya su siralar oyle makyaz filan yapmiyorum sma 3 noyu cok begendim. Bakayim bi buna benzer renkler bulursam ugrasalim sacimla haftaya bayram car paskalya iyu olur insan once sac degisikligi
Kendin boyayacaksan canım içine saç kremi ve zeytinyağı koy azıcık çok iyi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…