Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bende bu gün eksideyim
Süper ozaman inşallah hafta sonuda güzel geçerse tamamdır bu iş
Superr. Benim de ilk hedefim pazartesiye eksiyle baslamak
İnşallah
Aslında giriyorum kaptanım çok iyi bir okuyucuyum ben galiba bu hafta her gün 5 mesaj yazmaya özen gösteririm
Bekleriz canım
Akşama eşim iftara davetli biyere
Bende canım kısır yada mercimek köftesi istiyor acaba hangisi yapsam
Hangisi daha masum?
Kısırı çok severim
Senin yeniymiş canım ne güzel ben 2 yıldır belki daha fazla oldu kiloloydum. Çok rahatsız oluyordum halimden ama Bi türlü diyete başlayamamıştım takım sayesinde harika kilo verdim
Evet ya bu, takım harika
Bayrama yaklaşık 7 hafta var canım . Rahatlıkla oluruz bence hatta düz 65 bile olabiliriz .
Oruçda diyet yapamazsam çok korkuyorum.verdiklerimi geri almaktan
Kız daha küçümensin benim gözümde hele bi 10 sene sonra görüşürüz

Benim hedefim 73,75 . Insallah bu hafta tutar
Bu sefer olacak
Ogrenecegim daha ancak. Yemesemde olurdu aslinda ama yemiş bulundum. Küçüktü zaten agzima sürdüğume degmedi.. neyse bisey olmaz ondan
Sütlaça bende yok diyemem
Hayat olgunlaştırıyor be gülüm
Burda böyle olduğuma bakmayın

Canım cıs istiyor tatlı bişeler istiyorrrrrrr
Hayırrrrr nolamaz
Tavsani esim yapmisti canim. Ama su son iki uc gundur siparis veriyorum , biktim yemek yapmaktan birkac gun mola iyi geldi.
Eşin Türk yemeği yaptığında yiyormu

Bravo. Ben gruba baslamadan once her tartildigim ya eksi görüyordum ya da sabit gruba girdik her gun artarak gidiyor cuma stresi simdiden sarmaya basladi beni

Bravo. Ben gruba baslamadan once her tartildigim ya eksi görüyordum ya da sabit gruba girdik her gun artarak gidiyor cuma stresi simdiden sarmaya basladi beni
Canm ilk haftalar ödemler de gidiyor ondan daha çok vermek normal ama sonraki haftalarda sadece verme oranın düşer ,durmaz yada artmaz yani tabi ki diyet +spora devam ettiğin sürece suyu da bol tutarsan mutlaka gider canım. Ben burası olmadan kesinlikle kilo vermiyorum ama burda cuma gruplarına girdiğim an çok güzel gidiyor her seferinde. Umarım senin de öyle olur ve hedefe mutlu mutlu varırsın

DeryaOnDiet canım karın tabatasi senin de tüm vücudunu agritti misanki spora yeni basliyormua gibi oldum,zorlanıyorum ama hoşuma gitti
Yok canim ya agritmadi. Niye agritmadi ki beni? Hepsini de ayni gosterdigi gibi yaptim halbuki. Sen iki gun yaptin ya benim dun ilk gunumfu ondan mi acaba.

Gunaydin kizlar
muhursuzpusula ortim gunaydin ne haber. Ben artarak giriyorum haftaya eteklerim ilk haftadan tutusacak anlasildi. Bugun spor yapmaya baslamayi dusunuyorum artiyi gorunce durma dedim kendime. Kardio kurtarir beni ancak
Günaydıın ortimm, aklına geldi madem ertelemeden hemen sporunu yap. Bak bu hafta birinci olmalıyız öyle düşün

Adada çok güzel biri Türk biri polonya ismi olmuş. Özge, Ayça ve göktuğ
Cok guzelmis canim isimleri hele Goktuga bayildim Saglikla, mutlu buyusunler Insallah.

Ada ismi de var burda belki denk gelmemistir sana, hatta okunusu yazilisi bile ayni benim kuaforumun adi Ada.

Insallah canim.
Yiyor hem de seve seve. Ben pek ugrasli yemekler yapamiyorum.
Ama yaptigim her ne yenegiyse seve seve yer sukur yemek secenimiz yok, zor olurdu iyle.

Gunaydin canim, hey masallah

Merak ettim ben de tartilayim bi belki hergun tartilmak lazimdir ekdi gormek icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…