- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #402.961
Hadi bakalım kilonı bekliyoruz ne kadar gittiOoooo Süpersinhadi bakalım bende pazar diyete başlamşdm yarın sabah 1.haftam doluyo diye tartılıcam bakalım benden de ne kadar daha gitti bakalım iki hafta da neler olur
Yazmıştım canım birdaha yazayım 71 kilo olmak istiyorumNamaria
DeryaOnDiet
azaydidem
Amor-a
Deniz ve Kum
KumsalveDeniz
balpamuk
@olvidos
Mathildablue
M monarosaa
yarimuhendis
melita09
Geçmişe indim gezdim gezdim gezdim ama haftaya olan hedeflerinizi göremedim
Kız ben aslanım ama seni çok sevdim anlaştığım burçlardan hep yengeçtir amakovaları severim
Her burçla anlaşırım hemen hemen
Bazen aslanla çakıştğmz noktalar oluyor sadece
Ben gidiyorum canım 2 haftada bir lise değişiyorŞimdi diyet gruplarını bir dolaşayım kim diyetisyene gitmiş bana uygun varmı bakayım Fikir olur
Süper ozaman inşallah hafta sonuda güzel geçerse tamamdır bu işBende bu gün eksideyim
İnşallahSuperr. Benim de ilk hedefim pazartesiye eksiyle baslamak
Bekleriz canımAslında giriyorum kaptanım çok iyi bir okuyucuyum ben galiba bu hafta her gün 5 mesaj yazmaya özen gösteririm
Kısırı çok severimAkşama eşim iftara davetli biyere
Bende canım kısır yada mercimek köftesi istiyor acaba hangisi yapsam
Hangisi daha masum?
Evet ya bu, takım harikaSenin yeniymiş canım ne güzel ben 2 yıldır belki daha fazla oldu kiloloydum. Çok rahatsız oluyordum halimden ama Bi türlü diyete başlayamamıştım takım sayesinde harika kilo verdim
Oruçda diyet yapamazsam çok korkuyorum.verdiklerimi geri almaktanBayrama yaklaşık 7 hafta var canım . Rahatlıkla oluruz bencehatta düz 65 bile olabiliriz .
Kız daha küçümensin benim gözümde hele bi 10 sene sonra görüşürüz
Bu sefer olacakBenim hedefim 73,75 . Insallah bu hafta tutar
Sütlaça bende yok diyememOgrenecegim daha ancak. Yemesemde olurdu aslinda ama yemiş bulundum. Küçüktü zaten agzima sürdüğume degmedi.. neyse bisey olmaz ondan
Hayat olgunlaştırıyor be gülüm
Burda böyle olduğuma bakmayın
Hayırrrrr nolamazCanım cıs istiyor tatlı bişeler istiyorrrrrrr
Eşin Türk yemeği yaptığında yiyormuTavsani esim yapmisti canim. Ama su son iki uc gundur siparis veriyorum , biktim yemek yapmaktan birkac gun mola iyi geldi.
Valla olur canım, ay heyecan yaptım kazanırsam yeşil çayımı isterim
Hafta sonu carpilari26 Mart-02 Nisan Menü Paylaşım Listesi
Amor-a
hawar
belmayne
balpamuk
S Suskunhanim
DeryaOnDiet
azaydidem
muhursuzpusula
Hedef60kgolmak
Begonya2
Kendinin en iyi hali ol
Mathilda03
@whitetea
Deniz ve Kum
KumsalveDeniz
@olvidos
M monarosaa
Mathildablue
yarimuhendis
Namaria
blonde ambition
melita09
C Cagrihilal1
Bravo. Ben gruba baslamadan once her tartildigim ya eksi görüyordum ya da sabit gruba girdik her gun artarak gidiyorHerkese günaydııııınnnn
Mutlu pazarlar ❤
Bu gün benim diyet+spor da 1.haftam doluyor (pazar başlngç idi) ve bir hafta da 2 kilo gitmiş oldu.
An itibari ile kilom 73.0ve ayrıca cumaya göre de -800grm olmuş oldum bile yarn ucundan 72görücem inşlh.
Canm ilk haftalar ödemler de gidiyor ondan daha çok vermek normal ama sonraki haftalarda sadece verme oranın düşer ,durmaz yada artmaz yani tabi ki diyet +spora devam ettiğin sürece suyu da bol tutarsan mutlaka gider canım. Ben burası olmadan kesinlikle kilo vermiyorum ama burda cuma gruplarına girdiğim an çok güzel gidiyor her seferinde.Bravo. Ben gruba baslamadan once her tartildigim ya eksi görüyordum ya da sabit gruba girdik her gun artarak gidiyorcuma stresi simdiden sarmaya basladi beni
Yok canim ya agritmadi.DeryaOnDiet canım karın tabatasi senin de tüm vücudunu agritti mi sanki spora yeni basliyormua gibi oldum,zorlanıyorum ama hoşuma gitti
Günaydıın ortimm, aklına geldi madem ertelemeden hemen sporunu yap. Bak bu hafta birinci olmalıyız öyle düşünGunaydin kizlar
muhursuzpusula ortim gunaydin ne haber. Ben artarak giriyorum haftaya eteklerim ilk haftadan tutusacak anlasildi. Bugun spor yapmaya baslamayi dusunuyorum artiyi gorunce durma dedim kendime. Kardio kurtarir beni ancak
Cok iyi yapmissinYemedim çok şükür yarın akşama artk yersem yerim
Cok guzelmis canim isimleri hele Goktuga bayildimAdada çok güzel biri Türk biri polonya ismi olmuş. Özge, Ayça ve göktuğ
Insallah canim.Süper ozaman inşallah hafta sonuda güzel geçerse tamamdır bu iş
İnşallah
Bekleriz canım
Kısırı çok severim
Evet ya bu, takım harika
Oruçda diyet yapamazsam çok korkuyorum.verdiklerimi geri almaktan
Bu sefer olacak
Sütlaça bende yok diyemem
Hayırrrrr nolamaz
Eşin Türk yemeği yaptığında yiyormu
Gunaydin canim, hey masallahHerkese günaydııııınnnn
Mutlu pazarlar ❤
Bu gün benim diyet+spor da 1.haftam doluyor (pazar başlngç idi) ve bir hafta da 2 kilo gitmiş oldu.
An itibari ile kilom 73.0ve ayrıca cumaya göre de -800grm olmuş oldum bile yarn ucundan 72görücem inşlh.
Merak ettim ben de tartilayim biCanm ilk haftalar ödemler de gidiyor ondan daha çok vermek normal ama sonraki haftalarda sadece verme oranın düşer ,durmaz yada artmaz yani tabi ki diyet +spora devam ettiğin sürece suyu da bol tutarsan mutlaka gider canım. Ben burası olmadan kesinlikle kilo vermiyorum ama burda cuma gruplarına girdiğim an çok güzel gidiyor her seferinde.Umarım senin de öyle olur ve hedefe mutlu mutlu varırsın
Gunaydin canim, hey masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?