- 31 Temmuz 2020
- 20.372
- 60.239
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #403.021
Oyyyy canııım ortiim pijamalı atmıştın ya accayip fark görüyorum şu anSagol canim, emegine saglikincelme var gibi sanki ama baskulde iynana yok pek. Insallah bu cuma sonunda 74e veda ederim. Fito cektim bugun gercekten incelme goruyorum, icine giremedigim hamilelik basjnda aldigim elbiseler oluyor artik.
Az once cektim ortim. Telefonun Kamerasi biraz tozluymus galiba
bence olmuştur canımHedef60kgolmak ortim bakalim az kaldi olculerimi almamin ustunden 1 ay gecmesine. Merak ediyorum gercekten hissettigim gibi incelme olmus mu.
Yok eşimde yengeçBegonya2 cum ben de aslanım eşin mi aslan cnm? eşi aslan olanlar eşinden memnun oluyor ama aslanları sevmiyor çözemiyorum
@karabiber01 cim 3 aslan oldukben de bi oğlakla anlaşamam yani farklı biri çıkarsa olabilir ama genelde öyle
benim cok hintli arkadasim var burda. Biliyorsundur canim onlar hep eslerini boyle yildizlarla seciyirkar ve inan bosanma oranlari dusuk.Bundan sonra tanıştığım her erkeğin önce doğum tarihi ve doğum saatini sorucam zaten
Evet araya rekabet girince biraz daha eğlenceli oluyorGüzel bir fikir üçümüzden kim olacak bakalım
Ooooo dostum çok iyisin maşallah sana hızlı çıktın gideyim de biraz çalışayım dün çok saldım kendimiHerkese günaydııııınnnn
Mutlu pazarlar ❤
Bu gün benim diyet+spor da 1.haftam doluyor (pazar başlngç idi) ve bir hafta da 2 kilo gitmiş oldu.
An itibari ile kilom 73.0ve ayrıca cumaya göre de -800grm olmuş oldum bile yarn ucundan 72görücem inşlh.
Günaydın canım çook sevindim bence sen bu hafta güzel Bi eksi göreceksinGunaydin kizlar. Cunaya gore sabitim. Bu da demek oluyor yarin eksii gelme olasiligim cok yujsek
Ki o pijamali yemekten onceydi. Sagol ortim esim de hep diyor uzulme inceldin kilo da gider yakinda diye. Anlamiyorum emzirdigim ucin vucut su mu tutuyor ne yapiyor. Ana gercekten incelme hissediyorum. Yaa tartida da gormek istiyorum azicik da olsa. 300-500 gr gitsin tek duzenli gitsin de.Oyyyy canııım ortiim pijamalı atmıştın ya accayip fark görüyorum şu an
bence olmuştur canım
Insallah canim ya. Karbonhidrati azaltacagim biraz cumaya kadar. Ben biliyorum karbonhidrat sisiriyor beni de emIrdigim icin diyetisyen sakin kesme diyor. Korkutuyor beniEvet araya rekabet girince biraz daha eğlenceli oluyor
Ooooo dostum çok iyisin maşallah sana hızlı çıktın gideyim de biraz çalışayım dün çok saldım kendimi
Günaydın canım çook sevindim bence sen bu hafta güzel Bi eksi göreceksin
hımmm çekici oluyolar aslındaBenim esim boga. Bogalar tam es/baba materyali, bekarlara duyrulur
canım yurda dönüş ne zamandıBurda kuaforler de kapalidun kendi sacimi kestim. Turkiyeye gidince duzelttiririm artik
Gerci normal makasla degil ara makasla kestim kotu olsa da cok belli olmuyor
Insallah yine iptal etmezlerse Mayis basi canim. O zamana kadar hic degilse 70i geride biraksam super olacak.hımmm çekici oluyolar aslındaama yakından tanıdığım hiç olmadı
canım yurda dönüş ne zamandı
günaydın tatlıımGünaydın kızlar mutlu pazarlar
Sagol canim, emegine saglikincelme var gibi sanki ama baskulde iynana yok pek. Insallah bu cuma sonunda 74e veda ederim. Fito cektim bugun gercekten incelme goruyorum, icine giremedigim hamilelik basjnda aldigim elbiseler oluyor artik.
Az once cektim ortim. Telefonun Kamerasi biraz tozluymus galiba
ay çok az kalmıışInsallah yine iptal etmezlerse Mayis basi canim. O zamana kadar hic degilse 70i geride biraksam super olacak.
Gunaydin canim. Ilaclar faydasini gosterdi mi? Daha iyi hissediyor musun kendini? Ve tansiyonun ne durumda?Günaydın kızlar mutlu pazarlar
8 martta almistim canim.Canım istersen yarın aç karnına ölçülerini al ve not et tarih de at ,sonra düzenli ölçüm alırsın ve farkı takip edersin çok güzel motive oluyor incelmeler. Düşüş az da olsa hatta olmasa bile yağ yaktığını net olarak görebilmiş oluyorsun
canım diyetisyenler fazla fazla veriyor hep sankiOrtimHedef60kgolmak aslinda sanahlari ben pek kahvalti etmeyi ssevmiyorum ama onceki gun gunu erken bitiriyorum diye yiyorum. Normalde isteyien sabah sadece kahve and cerdim icine bazen biraz hindistan cevizi yagiyla. Sobra oglene kadar birsey yemezdim. Simdi emzirdigim icin diyetisyen de uyaninca cok bekleme yemej icin filan diyor ondan yiyorum. Yine eski sisteme mi donsem acaba. Off kafamda deli sorular eksii geel artik.
Sagol ortimay çok az kalmıışinşallah etmezler canım
veremesen de eminim daha çok vermiş görüneceksin cnm
3 gundur kizim gece saatbasi uyanip sut iciyor. Aslibda zayiflamiyorum da ama acaba sutun yagi mi azaldi diye dusunuyorum. Sut artirici icecek var biraz kalorili 250 kal. Olmadi bu aralar bir ara ogun niyetine ondan iceyim. Sarhis gibiyim gece o kadar cok kalktim ki.canım diyetisyenler fazla fazla veriyor hep sanki2 ana 1 ara ya da 2 ana 2 ara deneyebilirsin sanki
kendine göre dene cnm mesela 3 öğün et yazmıştı yiyemedin onu azalttın
süt miktarına bakarsın azalıyor mu , süt yapıcı çaylarını içersin birkaç gün bakarsın canım
Bende de ayın 1ini bekliyorum öyle başlycm8 martta almistim canim.simdi bekliyorum 8 nisanda yine alacagim
Beyaz tenliler de bakır , esmerler de kahve tonlarını çok alımlı ve hoş buluyorum canım.Kizlar soru. Hangi sac rengi daha hos geliyor gozunuze?
1- kizil(koyu kirmizi tonlari)
2- bakir tonlari
3- kahverengi tonlari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?