- 23 Mart 2016
- 29.864
- 90.328
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #403.501
vayyyyyyyyyytabi kiii Vaaaaarrrııııııızzzzzzzz...
Bugün ki sporlarım
1000 zıplama (5)
30 dk plates (4) 4kiloluk ağırlıkla göğüs,kol,sırt
50dk. kndisyn bisikleti (3)
20 dk. Dans Workout (7)
Toplam = 19
Cherry Mom @Mehfam @SanSebastianCheesecake
Cherry Mom Cherry Mom ben maçla mezun olabiliyorum, bayrama mezun olmak için haftada kaç kaç vermem lazım hedefim kızımın d.gunune mezun olmaktı ama sonuç ortada
inşallah canım çok uzadı süreç çok bir yanda psikolojiler alt üst bir yanda ne ocaklar ateş düştü kimlerin ana babaları cocukları gitti 30.000 den fazla insan ölmüş ya resmen savaş başka bir açıklaması yok bunun kafam almıyor artıköyle bir durumdayız ki yukarı tükürsen bıyık ... sözü tam oturuyor
ben hafta içi 5 gün okuldayım okulum toplam bin öğrenci yarıya bölünüyor 500 öğrenci kapansa bi türlü açık kalsa bi türlü dua ediyorum bir an önce eski hayatımıza dönebilmek için
Canım kaç gündür hastasın sanki uzun sürdü Bir enfeksiyona baktır canımİnşallah canım ya bakalım teşekkür ederim
Aslında keşke seçmeli bir yasak değilde yani belli günler ve saatler yasak gibi. Tamamen bir ay sıkı bir disiplinle yasaklar uygulansaydı bence çok daha iyi durumlarda olabilirdik. Sonuçta bende dışarı çıkıp gezen biri değildim ailemde öyle ama hafta içi işe gidip geliyoduk. Bende sürekli metrobüs otobüs vs tüm ulaşım araçlarına işe gitmek için biniyorum 1 saat yolum sürüyo işe gitmek için. Böyle olursa nasıl geçecek ki virüs ? Ablamda büyük bir fabrikada çalışıyo üretimi vs var orda da herkes dikkat etmiyo umursamayanlar var maskesiz gezenler var ama işyerinin umrumda bile değil. Böyle olursa bitmez ki
kaldım 20 gün falan canım :)Aaa ben de seni kınadan sonra döndün sanıyordum baya kalmışsın. D vit b12 falan hep düşük çıkar benim. Hiç yükeldiğini görmedim. Uykusuzluk falan bağışıklığımı düşürmüş galiba bilmiyorum. Benden sonra hastalananlar benden çabuk toparladı :))
Canım ilk zamanlarda da vardı Küçük çoçuklarda Ateşlenip üç dört günde iyileşiyordu birde azdi şimdi ise çoçuklarda dediğin gibi ağır geçiriyormuş Bende yeni kıyafet almak için gittik ama bakmadan döndüminşallah canım çok uzadı süreç çok bir yanda psikolojiler alt üst bir yanda ne ocaklar ateş düştü kimlerin ana babaları cocukları gitti 30.000 den fazla insan ölmüş ya resmen savaş başka bir açıklaması yok bunun kafam almıyor artık
Eskiden cocukları etkilemiyormuş covid onların genetik yapıları koruyormuş vs diyorlardı şimdi mutasyon virüs çıktı çocuklar yoğun bakıma düşer oldu cidden biz neyin içine düştük bilmiyorum çok üzülüyorum. oğlum 4 yaşında geçen bir mağazada kıyafet deneteyim dedim değiştirme imkanım yoktu kabinler full görevli kadın birden yüksek ses sosyal mesafaye uyalım lütfen diye bağrınca oğlum anne orda virüs varmış girmeyelim diye kıyameti kopardı feryat figan girdiğim kuyruktan elim boş çıktım :/
Kendime iyi gelecek şeyler yapıyorum motive olabilmek için başka türlü toparlanamam bir güzel de alışveriş yaptım değmeyin keyfimeDun seni teselli ediyorduk bugun imrenerek bakiyoruz. Diyetisyenler spor programlari degisimler harikasin vallaha
Canım bana kalırsa eskisi gibi yapma diyeti ama yani aşırı spora odaklanıp beslenmeyi tamamen kısarak. Çünkü böyle olunca sonradan kiloyu verince fazlasıyla yiyesi geliyo insanın valla bende yapsam sonrasında mutlaka patlak verir ne bulursam yerim ona eminim. Az az olsun ama emin adımlarla ilerlemiş ol benceBugün diyetisyene geldim ama izinliymiş yarın tekrar geleceğim nisana bomba gibi bir giriş yapacağım kuzenim de hafta sonu spor programımı atacak o zamana kadar hafif tempoda tutacağım sporlarımı bakakım
Canım bi iyiyim bi kötüyümdün çok ağrım vardı bu gün öksürükle uyandım. Nasıl hastalık anlamadım geçmedi gitti. Sen nasılsın canım
Geçmiş olsun canım inşallah böyle geçirirsin. Bizim çok değişik oldu ya. 5 mart Cuma eşimin yanında çalışan birinin pozitif çıkmış. Pazar günü eşim ateşlendi 3 gün ateşli yattı. Benim o hafta baş ağrım başladı hangi gündü bilmiyorum. Ama normal bi ağrı değildi belliydi. Gün gün çoğaldı ağrılar. Sonra gezmeye başladı böbreklerim ağrıdı, bacaklarım ağrıdı. 20 Martta ateşim çıktı ağrılar iyice çoğaldı. 22 Martta öksürük başladı. 4 gün ateşim düşmedi. Sonra ateş geçti. Öksürük halsizlik devam ediyor. Bi gün iyiyim bi gün kötü. Çok uzun sürdü anlamadım vallaCanım bana kalırsa eskisi gibi yapma diyeti ama yani aşırı spora odaklanıp beslenmeyi tamamen kısarak. Çünkü böyle olunca sonradan kiloyu verince fazlasıyla yiyesi geliyo insanın valla bende yapsam sonrasında mutlaka patlak verir ne bulursam yerim ona eminim. Az az olsun ama emin adımlarla ilerlemiş ol bence
Yaa ne kadar oldu seninki ? Bide ilk zamanlarda nasıldın ? Bende de yeni çıktı covid şuana dek kendimi iyi hissediyorum ama zamanla mı acaba kötüleşir merak ettim
Çok Geçmiş olsun canım. Kolaylıkla atlatırsın inşallahCanım bana kalırsa eskisi gibi yapma diyeti ama yani aşırı spora odaklanıp beslenmeyi tamamen kısarak. Çünkü böyle olunca sonradan kiloyu verince fazlasıyla yiyesi geliyo insanın valla bende yapsam sonrasında mutlaka patlak verir ne bulursam yerim ona eminim. Az az olsun ama emin adımlarla ilerlemiş ol bence
Yaa ne kadar oldu seninki ? Bide ilk zamanlarda nasıldın ? Bende de yeni çıktı covid şuana dek kendimi iyi hissediyorum ama zamanla mı acaba kötüleşir merak ettim
Diyetisyen ne derse o artık haftanın bir günü yani cuma günü istediğim bir şeyi de yiyeceğim kısmadan sporu da kuzenim ne derse o valla benden çıktıCanım bana kalırsa eskisi gibi yapma diyeti ama yani aşırı spora odaklanıp beslenmeyi tamamen kısarak. Çünkü böyle olunca sonradan kiloyu verince fazlasıyla yiyesi geliyo insanın valla bende yapsam sonrasında mutlaka patlak verir ne bulursam yerim ona eminim. Az az olsun ama emin adımlarla ilerlemiş ol bence
İnşallah bir an önce atlatırsınız belki de bağışıklığınızın en zayıf olduğu anda yakaladı o yüzden bu kadar uzadı ve çok ağrılar vs oldu.Geçmiş olsun canım inşallah böyle geçirirsin. Bizim çok değişik oldu ya. 5 mart Cuma eşimin yanında çalışan birinin pozitif çıkmış. Pazar günü eşim ateşlendi 3 gün ateşli yattı. Benim o hafta baş ağrım başladı hangi gündü bilmiyorum. Ama normal bi ağrı değildi belliydi. Gün gün çoğaldı ağrılar. Sonra gezmeye başladı böbreklerim ağrıdı, bacaklarım ağrıdı. 20 Martta ateşim çıktı ağrılar iyice çoğaldı. 22 Martta öksürük başladı. 4 gün ateşim düşmedi. Sonra ateş geçti. Öksürük halsizlik devam ediyor. Bi gün iyiyim bi gün kötü. Çok uzun sürdü anlamadım valla
Sana kalmış birşey canım oCherry Mom kaptanım bende geçen hafta sormuştum ama yoğunluktan görmedin sanırım
Bende merak ediyorum kaç kiloda mezun olabiliyorum
Olur mu kuralı var onun. 80 kilo üstündekiler %80, 80 kilo altındakiler %90 ı Tutturmak zorundaSana kalmış birşey canım o
Mesela hedefin 65 sen 70te mezun olmak istedin hedefini %85 tamamlayarak mezun oluyor deniyor
Eğer hedefine ulaşırsan %100 ulaştı
Hedefini de geçersen %120 gibi
Yaaaaaa bilmiyordmOlur mu kuralı var onun. 80 kilo üstündekiler %80, 80 kilo altındakiler %90 ı Tutturmak zorunda
74,6 ile başlamışsın. Hedefin 63 müş. 64,1 ile mezun olabiliyorsun yineCherry Mom kaptanım bende geçen hafta sormuştum ama yoğunluktan görmedin sanırım
Bende merak ediyorum kaç kiloda mezun olabiliyorum
2 günden fazla yapmıyorun canım ama hastanede yim 3 gündür yarıda bıraktımHurma detoksunda kacinci gunun canim? Merak ettim kac gun yapacaksin ve kac kilo gidecek acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?