Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Zeynep'cim canım yalnız değilsin biliyorsun buradaki herkes bunları yaşamıştır ve sen çok çok şanslısın başında müdahale ediyorsun başında anlıyorsun bir şeylerin yanlış gittiğini böyle olmaması gerektiğini. ama sakın kendine baskı yapma 3 4 kg yi geri almadın o kilodan başlamışsın gibi düşün lütfen önemli bir kilo değil ben izinden +13 14 kg ile döndüm onları verdim üstüne 9 kg daha verdim mezun oldum ölüm gibi bir şeydi ama kimse ölmedi
okudum güzel kararlar almazsın kızlarda ne güzel yazmışlar sağolsunlar tekrar üstünden geçmeyeceğim canın sıkıldığında öyle bir atak geldiğinde sen bize yaz 7 24 açığız

Canım bi iyiyim bi kötüyüm dün çok ağrım vardı bu gün öksürükle uyandım. Nasıl hastalık anlamadım geçmedi gitti. Sen nasılsın canım
ay hadi ya ben çokta düzelmiştir diyordum ne bu kadar seni kötü etkiledi acaba ya
d vitamini düşük olanlar ağır geçiriyor diyorlar düşük olabilir mi acaba canım ? baktırmış mıydın hiç ?

bende iyiyim canım istanbuldaydık ya dün evime geldim yavaş yavaş dinlenme sakinlik moduna geçtim özlemişim valla :)

Çok teşekkür ederim kaptanım artık cumadan itibaren izinli de olsam kilomu tartı fotosuyla beraber paylaşıp düzene oturtacağım ve izine ayrıldığım kiloma gelip asıl listeye girdiğimde hededimi tutturmadan çıkmayacağım buralardan

canım aynen cuma günü net kilonu görelim ve kendimize bir plan yapalım x haftada listeye gireceğiz diye ...
listeye girdikten sonra kendini arkadaşların için el mecbur tutarsın yadaaaa yine tutarsın :) seve seve :)))

Artık kaptanım seve seve tutarım çünkü görünüşümden memnun değilim

Aaa ben de seni kınadan sonra döndün sanıyordum baya kalmışsın. D vit b12 falan hep düşük çıkar benim. Hiç yükeldiğini görmedim. Uykusuzluk falan bağışıklığımı düşürmüş galiba bilmiyorum. Benden sonra hastalananlar benden çabuk toparladı :))

Günaydınlaaar
Nee güzel kaptanım genelde derece yapmışız tebrikler 5. Takımın güzel hatunları.

Bende if yapıyorum canım :) gece yatarken mide baya rahat oluyor. Alıştım gibi. Hem ramazanda kolaylık olur

Bilmeden yiyince oruc bozulmuyor if bozuluyor bende bazen yemegin tuzuna falan bakıyorum hemen agzimi yikiyorum aman bzulmasin diye dilimi falan siliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…