- 23 Mart 2016
- 29.864
- 90.328
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #403.521
Özür dilerim canım geçen hafta pek takip edemedim ya ondandırCherry Mom kaptanım bende geçen hafta sormuştum ama yoğunluktan görmedin sanırım
Bende merak ediyorum kaç kiloda mezun olabiliyorum
Aa annen mi kötü canım ne oldu ?2 günden fazla yapmıyorun canım ama hastanede yim 3 gündür yarıda bıraktım
Ay canım çok sağol sende mi döndün görmedim bende şimdi döndüm çok sağol74,6 ile başlamışsın. Hedefin 63 müş. 64,1 ile mezun olabiliyorsun yineCherry Mom kaptan bakar da ben boş boş yatarken merakımdan hesapladım
Ne kadar kisa kestirdin canim?Veee saçlarım gitti uzun zaman üstüne kısa saça merhaba dedim
Gecmis olsun canim. Annenden dolayi mi hastsnedesin? Nasil daha iyi mi?2 günden fazla yapmıyorun canım ama hastanede yim 3 gündür yarıda bıraktım
3,5 kilo vermem lazım ama yapıştı gitmiyorSuskunhanim( 59,9/58,3/1,6/%2,67)yeni üye başlangıç tarihi 18.05 başlangıç kg 61 hedef kg 50
canım max 51.1 ile mezun olabilirsin hedefinin yüzde 90 ı yani
Ne güzel meraklarin var öyle74,6 ile başlamışsın. Hedefin 63 müş. 64,1 ile mezun olabiliyorsun yineCherry Mom kaptan bakar da ben boş boş yatarken merakımdan hesapladım
Güle güle kullan:) nasıl bir model kestirdin merak ettim?Veee saçlarım gitti uzun zaman üstüne kısa saça merhaba dedim
Valla bak benim senden kilom fazla şu anda ne yap ne et kurtul o kilolardan yoksa fena geliyorum heeee3,5 kilo vermem lazım ama yapıştı gitmiyor
Düz kestirdim canımGüle güle kullan:) nasıl bir model kestirdin merak ettim?
4 gun yaptim 1.6 kilo verdim canimIsveci bitirebildin mi canim? Oncesi sonrasi nasil sonuc verdi?
nerelere gidem
Sbahki gozlemeyi yuruyusle yakmissin canimSabah 12.30
yarım gözleme
1 yk Acuka
Çay
Ara
1 muz
Akşam 19.30
2 kepçe nohut
2 yk pilav
1 kase salata
Su 1.5 lt
Spor 5 bin adım anca atabldm rüzgar ediyordu kızm üşüyünce çıktık
Cherry Mom @Mehfam azaydidem
Çok güzel olmusDüz kestirdim canım
Teşekkür ederim canımÇok güzel olmus
Günaaydıınnn :)
Cuma: 84,7
Bugün: 84,45
Fark: 0,25 gr
Buna da şükür :)
Cumadan bugüne 3 kg fazla çıktım 4 günde 3 kg yani ve tartıda bunu görmek beni çok demoralize ediyor sürekli ağlayıp duruyorum tamam daha olmayacak dedikçe durduramıyorum kendimi
Saç arkadaşı olmuşuz canım bende bir kaç hafta önce aynen senin gibi kestirdimDüz kestirdim canım
Alıntılayamımış bir şeyler olmuş siz bu mesajı boşverinCanım yanlışlıkla mı alıntıladın
Uğraşamıyordum daha fazla ya bi de dökülünce uzun uzun gözlerime çaepıyordu hep ehh dedim yeter artık kestireceğim hem de kütSaç arkadaşı olmuşuz canım bende bir kaç hafta önce aynen senin gibi kestirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?