- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #403.541
cevap yazdım sandım olmamışCanım yanlışlıkla mı alıntıladın
Kendine iyi bak canım ya bak ki toparlanasınCanım bi iyiyim bi kötüyümdün çok ağrım vardı bu gün öksürükle uyandım. Nasıl hastalık anlamadım geçmedi gitti. Sen nasılsın canım
Teşekkür ederim canım74,6 ile başlamışsın. Hedefin 63 müş. 64,1 ile mezun olabiliyorsun yineCherry Mom kaptan bakar da ben boş boş yatarken merakımdan hesapladım
Teşekkürler canım ay öyle olsa süper olacakÖzür dilerim canım geçen hafta pek takip edemedim ya ondandır
hawar (72,3/71,8/0,5/%0,691) 571.etapta mezun olan üye geri döndü başlangıç tarihi 08.11.20 başlangıç kg 74.6 hedef kg 63
Minimum 64.10 kg de mezun olabiliyorsun canım yani bu hafta bile olabilir
Spor su süper ama baya az yemişsinÖğle
1 gözleme
Patlican salatasi
Yesillik
Su 2.5 lt
Spor: 1 numara 20 bin adim
Cherry Mom @Mehfam muhursuzpusula @SanSebastianCheesecake
Kesinlikle katılıyorum canımmUğraşamıyordum daha fazla ya bi de dökülünce uzun uzun gözlerime çaepıyordu hep ehh dedim yeter artık kestireceğim hem de kütrahatlık varmış vallahi ya
Ben sürekli kestiriyordum zaten ama uzatayım dedim en son 1 sene önce kestirdim uçları çok kötü olmuştu dayanamadım dahaSpor su süper ama baya az yemişsin
Kesinlikle katılıyorum canımmkestikten sonra benimkinin aşırı dökülmesi durdu gerçekten yine dökülüyo ama çok çok fazla değil olması gerektiği kadar ve uçları artık ölmüştü zaten uzundu güya biraz ama çoğu incecik zayıf kopmaya yakın bir haldeydi. böyle böyle daha iyi toparlayacak bence hatta daha hızlı bile uzayabilir güçlenerek
Dun ife baslama saati gec oldu oyle olunca kahvalti yapmadim oglen yedim normal duzeni yakalamak icin tek ogun oldu bugunSpor su süper ama baya az yemişsin
Kesinlikle katılıyorum canımmkestikten sonra benimkinin aşırı dökülmesi durdu gerçekten yine dökülüyo ama çok çok fazla değil olması gerektiği kadar ve uçları artık ölmüştü zaten uzundu güya biraz ama çoğu incecik zayıf kopmaya yakın bir haldeydi. böyle böyle daha iyi toparlayacak bence hatta daha hızlı bile uzayabilir güçlenerek
Kan grubun neydi guzum senin ona göre bişeyler ayarlayalım.Ne güzel meraklarin var öylebı de bana el atsana yatarken motivasyon anlamında diplerdeyim ,toplamaya çalışıyorum ama zorlanıyorum.bana su 3,5 kiloyu 3 haftada nasıl vereceğinin formülünü de hesaplasana suyla beslen de şu içeyim sadece ablammm
Kaç olduydun bebeeem,hadi kapisalimValla bak benim senden kilom fazla şu anda ne yap ne et kurtul o kilolardan yoksa fena geliyorum heeee
A pozitifKan grubun neydi guzum senin ona göre bişeyler ayarlayalım.kabızlık neyin var mı? 3,5 kilo çok iddialı ama belki hallederiz
Neyyynnn açma miÇarşamba
7.10
1 hasl yumurta baharat ile
Nane yesillik 2 wasa
5 zeytin
12.30
1kase sut 3 yk granola
19.00
Pernir zeytin acma
Zeytin
Su 2 lt
Spor 20115 adim 1 iki kez yapildim
Eki Görüntüle 2814380
S SuskunhanimCherry Mom @Mehfam @SanSebastianCheesecake
Kilomu cuma günü bildireceğim bilmiyorum ama 59ları gördüm tartıdaKaç olduydun bebeeem,hadi kapisalimyenilen pehlivan güreşe doymazmış
A pozitifAlaya başlama kararı aldım ben de akşam .A grubuna da baktım hatta ikisini birleştirelim diye.Bugunden itibaren 40 gün ya da 50.00 olana kadar şeker, patates, un vs yok bakalım.Daha da vermezsem ekmeğin arasına baklava koyar yerim
3-4 u çok kolay verip bana yetisecegine eminim.Ben pire gibi zıplayıp duruyorum ama aynı yerdeKilomu cuma günü bildireceğim bilmiyorum ama 59ları gördüm tartıdaneyse moral bozmak yok yarın yeni bir gün yeni bir ay yeni başlangıç ben gaza gelelim diye öyle dedim bakalım nr olup ne bitecek
O ne hiç duymadım yaparım diyemem çünkü yarın diyetisyene gideceğim ona uyacağım yani3-4 u çok kolay verip bana yetisecegine eminim.Ben pire gibi zıplayıp duruyorum ama aynı yerdebakalım Apa'dan umutluyum.Gel istersen Apa yapalım, hem saatler falan keskince olunca yeme krizlerinin önüne geçersin?
AA doğru diyetisyenO ne hiç duymadım yaparım diyemem çünkü yarın diyetisyene gideceğim ona uyacağım yani
Ay bi baktım da o yasaklı listesi ne öyleAA doğru diyetisyentamamdir tatlım,diyetisyenle daha iyi olur senin için inşallah ben de burda bı kaç kere görmüştüm ama şimdi komşum yapınca heveslendim ben de bakalım başarabilecek miyim
Anammm ben de başlayayım senle apaya o zamanKaç olduydun bebeeem,hadi kapisalimyenilen pehlivan güreşe doymazmış
A pozitifAlaya başlama kararı aldım ben de akşam .A grubuna da baktım hatta ikisini birleştirelim diye.Bugunden itibaren 40 gün ya da 50.00 olana kadar şeker, patates, un vs yok bakalım.Daha da vermezsem ekmeğin arasına baklava koyar yerim
Bu son kiloları vermek için böyle bi sey şart canım gitmiyor, gitmiyor gitmiyorAy bi baktım da o yasaklı listesi ne öyleyapmak istiyorsan yap hevesini al canım ama sonunda patlama
YasasinnnnAnammm ben de başlayayım senle apaya o zamanakşamları bulgur pilavını abartmazsan ben gibi güzel kilo verdiriyor apa canım. Ama sen A grubuysan bulgur benim kadar etkilemez sanırım seni. Eti çok yememen lazım senin son menülerine baktım genelde et var sanki:)
Deme öyle mukaddes deme öyleBenim de iştah geri geldi dünyaları yedim iki gündür 70 e geri çıkmışımdır kesn
Kilomu cuma günü bildireceğim bilmiyorum ama 59ları gördüm tartıdaneyse moral bozmak yok yarın yeni bir gün yeni bir ay yeni başlangıç ben gaza gelelim diye öyle dedim bakalım nr olup ne bitecek
Boyun kaç caniminşlh bende bir gün tartı da 59 ları gördüm diye moralim bozulur artık o üzüntü ile ne yaparım bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?