Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım bi iyiyim bi kötüyüm dün çok ağrım vardı bu gün öksürükle uyandım. Nasıl hastalık anlamadım geçmedi gitti. Sen nasılsın canım
Kendine iyi bak canım ya bak ki toparlanasın
74,6 ile başlamışsın. Hedefin 63 müş. 64,1 ile mezun olabiliyorsun yine Cherry Mom kaptan bakar da ben boş boş yatarken merakımdan hesapladım
Teşekkür ederim canım

Teşekkürler canım ay öyle olsa süper olacak

Öğle
1 gözleme
Patlican salatasi
Yesillik

Su 2.5 lt
Spor: 1 numara 20 bin adim
Cherry Mom @Mehfam muhursuzpusula @SanSebastianCheesecake
Spor su süper ama baya az yemişsin

Uğraşamıyordum daha fazla ya bi de dökülünce uzun uzun gözlerime çaepıyordu hep ehh dedim yeter artık kestireceğim hem de kütrahatlık varmış vallahi ya
Kesinlikle katılıyorum canımm kestikten sonra benimkinin aşırı dökülmesi durdu gerçekten yine dökülüyo ama çok çok fazla değil olması gerektiği kadar ve uçları artık ölmüştü zaten uzundu güya biraz ama çoğu incecik zayıf kopmaya yakın bir haldeydi. böyle böyle daha iyi toparlayacak bence hatta daha hızlı bile uzayabilir güçlenerek

Ben sürekli kestiriyordum zaten ama uzatayım dedim en son 1 sene önce kestirdim uçları çok kötü olmuştu dayanamadım daha

Dun ife baslama saati gec oldu oyle olunca kahvalti yapmadim oglen yedim normal duzeni yakalamak icin tek ogun oldu bugun

Kan grubun neydi guzum senin ona göre bişeyler ayarlayalım. kabızlık neyin var mı? 3,5 kilo çok iddialı ama belki hallederiz

Valla bak benim senden kilom fazla şu anda ne yap ne et kurtul o kilolardan yoksa fena geliyorum heeee
Kaç olduydun bebeeem,hadi kapisalimyenilen pehlivan güreşe doymazmış
Kan grubun neydi guzum senin ona göre bişeyler ayarlayalım. kabızlık neyin var mı? 3,5 kilo çok iddialı ama belki hallederiz
A pozitif Alaya başlama kararı aldım ben de akşam .A grubuna da baktım hatta ikisini birleştirelim diye.Bugunden itibaren 40 gün ya da 50.00 olana kadar şeker, patates, un vs yok bakalım.Daha da vermezsem ekmeğin arasına baklava koyar yerim

Neyyynnn açma miaçma beni açmada da afiyet olsun canım, illa yiyeceksin kahvaltıda mi yeseydin acep geisine bayıldımhele adimlar of of ofbu arada açmanın miktarını yazmamissin ama doyacak kadar yememissindir en azından diyorum

Kilomu cuma günü bildireceğim bilmiyorum ama 59ları gördüm tartıdaneyse moral bozmak yok yarın yeni bir gün yeni bir ay yeni başlangıç ben gaza gelelim diye öyle dedim bakalım nr olup ne bitecek

Kilomu cuma günü bildireceğim bilmiyorum ama 59ları gördüm tartıdaneyse moral bozmak yok yarın yeni bir gün yeni bir ay yeni başlangıç ben gaza gelelim diye öyle dedim bakalım nr olup ne bitecek
3-4 u çok kolay verip bana yetisecegine eminim.Ben pire gibi zıplayıp duruyorum ama aynı yerde bakalım Apa'dan umutluyum.Gel istersen Apa yapalım, hem saatler falan keskince olunca yeme krizlerinin önüne geçersin?

3-4 u çok kolay verip bana yetisecegine eminim.Ben pire gibi zıplayıp duruyorum ama aynı yerde bakalım Apa'dan umutluyum.Gel istersen Apa yapalım, hem saatler falan keskince olunca yeme krizlerinin önüne geçersin?
O ne hiç duymadım yaparım diyemem çünkü yarın diyetisyene gideceğim ona uyacağım yani

O ne hiç duymadım yaparım diyemem çünkü yarın diyetisyene gideceğim ona uyacağım yani
AA doğru diyetisyentamamdir tatlım,diyetisyenle daha iyi olur senin için inşallahben de burda bı kaç kere görmüştüm ama şimdi komşum yapınca heveslendim ben de bakalım başarabilecek miyim

AA doğru diyetisyentamamdir tatlım,diyetisyenle daha iyi olur senin için inşallahben de burda bı kaç kere görmüştüm ama şimdi komşum yapınca heveslendim ben de bakalım başarabilecek miyim
Ay bi baktım da o yasaklı listesi ne öyleyapmak istiyorsan yap hevesini al canım ama sonunda patlama

Anammm ben de başlayayım senle apaya o zaman akşamları bulgur pilavını abartmazsan ben gibi güzel kilo verdiriyor apa canım. Ama sen A grubuysan bulgur benim kadar etkilemez sanırım seni. Eti çok yememen lazım senin son menülerine baktım genelde et var sanki:)

Ay bi baktım da o yasaklı listesi ne öyleyapmak istiyorsan yap hevesini al canım ama sonunda patlama
Bu son kiloları vermek için böyle bi sey şart canım gitmiyor, gitmiyor gitmiyor
Yasasinnnnsen yaptın daha tecrübeli son beni de yönlendirdim artık son dönemde sebzeye ağırlık veisim, bı kaç gün halsizlik yaşayınca fark ettim.Ondan artirdim canım.Yarin tavuk düşünüyorum mesela.Eti daha da azaltirim, 10 güne bir falan yerim olmazsa
Benim de iştah geri geldi dünyaları yedim iki gündür 70 e geri çıkmışımdır kesn
Deme öyle mukaddes deme öyle tartıldın mi

inşlh bende bir gün tartı da 59 ları gördüm diye moralim bozulur artık o üzüntü ile ne yaparım bilmem

Anka okuduklarima göre yarın yapacağım şu olacak bı bakar mısın, bozulmasın

Sabahl limonlu sıcak su içerim ama kahve için 10-11 mi ne yazıyordu.Beklemem şart mı? İstediğim kadar içemez miyim
12.00-13.00 kahvaltı h 2 yumurta ,peynir,ceviz, yeşillik düşünmüştüm(başka ne yiyebilirim)

Ara kahve

Akşam 18.00-19.30 diyor ama ben 17 gibi yemeyi düşünüyorum Perşembe olduğu için.
Tavuk salata pilav(önce çorbayı için diyor, çorba şart mı?)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…