Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aaa bunu bilmiyodum. Evde henüz kesilmemiş ananas var onu öyle keseyim bari su şişeme atayım :) Teşekkür ederim
Birde mesala ben ananası eskiden tamamen soyardım öyle yerdim bitiremezsek bozulurdu. Şimdi en tepeden halka halka kesiyorum kabuklu olarak kalanı dolaba kaldırıyorum asla tamamen soymuyorum

Birde mesala ben ananası eskiden tamamen soyardım öyle yerdim bitiremezsek bozulurdu. Şimdi en tepeden halka halka kesiyorum kabuklu olarak kalanı dolaba kaldırıyorum asla tamamen soymuyorum
Aa çok mantıklı valla evet son dilime gelene kadar hafif bozulcak gibi oluyo çok hassas bi meyve, hatta en tepe kısmını ayrıca kesip dilim dilim keserken kapak misali üstünde bırakayım

Aa çok mantıklı valla evet son dilime gelene kadar hafif bozulcak gibi oluyo çok hassas bi meyve, hatta en tepe kısmını ayrıca kesip dilim dilim keserken kapak misali üstünde bırakayım
Biizm evde aynı gün bitiyor bozulmaya fırsat kalmaz oğlum çok seviyor
Adam nerde antin kuntin şey var aldırıyor anne bi kerede hindistan cevizi al beeee dedi aldık çöp oldu kimse yiyemedi onun o suyu neydi öyle yaaa Survivordakiler nasıl yiyor bunu dedim ya

canim hindistan cevizini rendeleyip kurutup pastalara kullanabilirsin sonra.

Ayyy maşallaahhh bizim evde sadece ben yiyorum ama hindistan cevizini denemedimde survivorda açlıktan hepsi gidiyo demekki

canim hindistan cevizini rendeleyip kurutup pastalara kullanabilirsin sonra.
ay valllahi doğru diyorsun normal hindistan cevizi tozu gibi olur muydu öyle hiç aklıma gelmedi 2 3 gün beklettim çöpe gitti bir dahada almayız herhalde ama alırsak aklımda olsun :)) sağol

Ayyy maşallaahhh bizim evde sadece ben yiyorum ama hindistan cevizini denemedimde survivorda açlıktan hepsi gidiyo demekki
valla katır kutur ne tatlı yiyorlar cips gibi bende bir şey sandım :))) palayla flaan o kadar zahmet edip kesiyorlar demek birde sert ordakiler benimki baya olgunlaşmış yumuşaktı ama yinede cıkkssss

valla katır kutur ne tatlı yiyorlar cips gibi bende bir şey sandım :))) palayla flaan o kadar zahmet edip kesiyorlar demek birde sert ordakiler benimki baya olgunlaşmış yumuşaktı ama yinede cıkkssss
Bende bi ara hindistan cevizi yağı almıştım artık kimden ne duyup merak edip aldıysam hala mutfakta o bana ben ona bakıyoruz

Ama benim böyle aa güzel birşey ya diyip aldığım herşey şu covid döneminde acayip işe yaradı valla mesela polen almıştım baya önce unutmuştum şimdi bağışıklık güçlendirmek için balla karıştırdım biraz her gün evdekilerle birer tatlı kaşığı gömüyoz belkide böyle böyle takviyelerle daha kolay atlatıyoruz çok şükür. Bugün karantinada 5. günümüz ama çok şükür ufak tefek boğaz ağrısı sinüs dolması falan filanla geçiyoruz

ay valllahi doğru diyorsun normal hindistan cevizi tozu gibi olur muydu öyle hiç aklıma gelmedi 2 3 gün beklettim çöpe gitti bir dahada almayız herhalde ama alırsak aklımda olsun :)) sağol
Alirsaniz aklinda olsun canim
Icini sutle veya yogurtla rondodan gecirirseniz de cok lezzetli oluyor uzerine de azicik bal ve ceviz

Geçen hafta 77.5
Bu hafta 77.8
Fark +300
Yüzde %−0,387
Çok üzgünüm hakkınızı helal edin
Cherry Mom

Helal olsun tabikide aşkolsun ama lütfen bunu birdaha kendine yapma yazık günah eminim bugün çok yoruldun oruçlu değilsen bu saate kadar aç kaldın
kaçamaklarında bir dengesi olsun lütfen tartı çok hassas hemen kendini ele veriyor

Olmayacak inşaAllah bidaha kaptanım
Oruç değilm suyumu içtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…