Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canim cok sagol. Her zaman yapicisin Burasi olmasa kesin alirdim

Sagol canim. Esim de diyor inceliyorsun kilo almiyorsun diye. Artik oyle teselli oluyorum ne yapalim

Tebrikler canim cok guzel kilo vermissin. Bence de duzenli saglikli azar azar gitsin. Cok guzel gidiyorsun canim masallah

Ananasin kabuklarini mi ilk defa duydum
evet evet kabukları da çay oluyor ödem atıcı :))
ben bunu bilmiyordum marketten hazır soyulmuş alıyordum hep kabuklar orda direk çöpe gidiyordu sonra burdan bir arkdaş dedi aaa olur mu diye :)) şimdi özellikle soyan adamdan rica ediyorum onlarıda koyuyor

Burda hep kabuguyla aliyorum ben ama gep atiyordum kabuklari hatta diyird aa cok cop cikariyir su meyve diye kullanayim o zaman kabugunu da

Yok kaptnm burası Kvademin evi
Eşimle kvdem gitti hastaneye sen çocuklarla kal dedi bişe diyemedim
Farklı tartıyla bildircem kilomu
görümcem mi hasta demiştin neyi var ?
tartı doğru tartıyor mu peki canım anormal bir artı eksi var ise bozuk olma durumu olabilir ayakları oynuyor diyince tereddüt ettim :) onu anlayıp çıksaydın dışarı

Yok Eltimin 5 aylık oğlu yoğunbakımda kalp ameliyatı olacak cuma günü hürmetine dua edin inşaAllah kızlar

Anormal bi eksi yada artı yok sanırm ama ayakları oynuyor bnde emin değilm

***5.Takım 720. Etap ***

hawar (64,5/63,7/0,8/%1.240) mezun olmak istiyor
Suskunhanim(54,50/54.30/
DeryaOnDiet(74,75/) sabit
azaydidem( 70.2/ bildirimde bulunmadı
L O L (77,5/
SanSebastianChee

Ananasin kabuklarini mi ilk defa duydum
En dışı degil canım en dışını soyuyorum yeşil kısmı çok derin olmadan onu atıyorum onun altında yenilecek bölümüne gelene kadar temizlediğim kısımları ve orta bölümünü suya atıyorum

Anladim canim tabi aslinda o orta bolimlerinin de tadi var sadece sert oldugundan yenmiyor ama suya atilabilir tat verir cok iyi fikirmis. Sagol canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…