Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

alkol en fazla ödem yapan şey görünce o yüzden moralim bozuldu :/
ama kendini tutmanada sevindim insan önce iyi haber verirr sonra kötü haber sen sadece kötülrden bahsettin zaten terelelliydim
Pasta yer miyim hiç bir gün öncesi Ama alkol artık herkes içince içtim. yine de beklediğim kadar kötü olmadı

Bu ara birazcıcık iştahım kapalı canım onun etkisi olabilir:) bir de ben aralıklı oruca başladım, o da etki etmis olabilir. 16-8

Günaydın
Geçen hafta: 64,5
Bu hafta: 63,7
Fark : -800
Yüzde : 1,240
Cherry Mom
@monarosaa
Tebrik ederim canım çok güzel
Kilo kardeşliğimiz hayırlı olsun
Geçen cuma 62.5 kg
bugün 62.0 kg
fark -500 gr Cherry Mom DeryaOnDiet
Haftaya hedefim 61.6 kg cnm
muhursuzpusula
Eki Görüntüle 2815333
Oy maşallah canım
Geçen hafta : 73,8
Bu hafta : 73,1
Fark : -700
Yüzde : 0,95

Cherry Mom Kendinin en iyi hali ol
Eki Görüntüle 2815345
Çok güzel canım. Hem de regl e rağmsn
İnşallah kuzu
Sen de hemen vereceksin o fazlalıkları eminim ben
Günaydın kızlar hayırlı cumalar
GeçenCuma 89.6
Bugün 89.3
Fark 0.3
Yüzde 0.334821
@hawar
Tebrik ederim canım
Maşallah canım çok güzel
Günaaaydıınn :))
geçen cuma: 84,7
Bu hafta: 84
Fark: -700
Yüzde: %0,826
Haftaya hedef: 83,8

Eki Görüntüle 2815398
Biraz yamuk oldu
Tebrikler canım

keşke dünü kabul etme hakkım olsa :)))) tmmdır canım tartıyı not
Ay keşke canım
Burda herkes çok zayıflamışsın diyor. Beni en son gördüklerinde 75 kiloydum. Ama 20 kilo vermiş gibisin diyorlar. Hatta halam 55 kilo gibi duruyorsun dedi Çok hoşuma gitti insanlar zayıflamışsın dedikçe iştahım kapandı valla

Sagol canim benim. Ben de sizi ozlerim. Burasi olmasa zaten simdiye kilo almistim orasi kesin.
Diyetisyenle de gorustum o da diyir ilk 6 ay hormonlar dengesiz olur diye. Kilo almamak ilk hedefin olsun dedi.

Canim normalde insulin direncim var ama emzirirken ilacimi alamiyorum. Ins 2 ay sonra bebis ek gidaya baslayinca tekrar tum testlerimi yaptircam.

D vitamini testi en son hamileyken yaptirmistim dusuktu. Ama dogdujtan sonra baktirmadim. Cok haklisin canim. Hormonlara da baktirmak istiyorum da bebis Ek gidaya gecince diyorlar hep. Ins 2 ayimiz kaldi.

Ben bi diyetisyenin menüsünü seçicem galiba cnm internetten bakıp

Canım beniim artı değilsin ya önemli olan o tebrik ederim canım
Reglin de sökülürse bu hafta iyi eksi gelir bence

Tamam canım
Insallah canim ortim. 3-4 gun gecikti ama iste doktir demisti emzirirken duzeneiz olur diye. Olsam belki guzel eksi gelir.
Inan artik sabite sevinir oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…