Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım senin için değiştiriyorum tamam
Reglden dolayı çanın tatlı çekiyor olabilir mi? Haftasonu bi ödül ver istersen kendine

Canım senin için değiştiriyorum tamam
Reglden dolayı çanın tatlı çekiyor olabilir mi? Haftasonu bi ödül ver istersen kendine
Evet canım çok haklısın regleden dolayı canım çok tatlı istiyor ve ara öğünüm de görmüşsündür tarçınlı süt , hurma vardı o şekil bastırmaya çalışıyorum üstelik haftasonları kesinlikle ödül vermek istemiyorum ondan da hassasiyet yaptım 69 olana kadar kendime ödül vermiycem haketmiyorum tatlıyı filan bu kilo da
Duyarlılığın ve inceliğin için çok teşekkür ederim. beni anlamana çok mutlu oldum yanlış anlasa idin üzülürdüm çünki seni çooookkkk sevdim

Canım beniim rica ederim
Ay canıım öyle düşünmee tabi ki ödülü hakediyorsun o kadar spor yapmak kolay mı sırf bunun için bile haftada 1 dilim yenir yani hem az yiyince de bir yerde duraklıyor kilo sen de şahit olmuşsundur kuzum
Ayrıca biz eksi geldik en çok biz hakettik tamam mıı

Ortakcım porsiyonu kaçırmadan azıcık ye istersen yoksa onu bastırayım derken saglıklı da olsa abartabiliyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…