- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #403.981
Canım senin için değiştiriyorum tamamBende enerjisini çok sevdim. Acıkcası grupda en sevdiğim kişilerden biri oldu ve emeği zaten yadırganamaz kaptanım kırmadan ne demek istediğimi anlatabilmişimdir diye umduğumu ve tekrar tekrar yanlş anlamamasını belirttim zaten oda anlamıstır diye düşünuyorum .
Bence de yokniye olsun ki telefon ediyorsun ve eve kadar getiriyorlar zaten
Zaten kk genel olarak zayîflama yeri değil ki kuzum tabiki her çeşit şey var ama ben şahsen yemek yarışması vs. Tarzı şeyler burda hiç girip bakmam başka yerde de bakmam ve herkes çok iradeli ise nasıl kilo alabiliyor bende ona çok şaşırdımdemek ki iradesine yenik düşüp tek kilo alan benim çok ilginç ben irdademe çok hakim biri olsam ömür boyu fit olurdum ondan öyle bir şey hiç aklıma gelmedi herkes çok iradeli madem tek ben isem sorun yok canım koy herçeşit pastayı
2sinde yazdım kaptanımBüyük bir ders oldu bize :/
CanımBegonya2 en geç Perşembe gününe kadar
Aşağıdaki iki linke yazman gerekiyor
Thread 'Ben Nerede Hata Yaptım?' Cuma Zayıflama Yarışması - Ben Nerede Hata Yaptım?
Thread 'Yarışmacılarımızdan Sağlıklı Yemek Tarifleri' Cuma Zayıflama Yarışması - Yarışmacılarımızdan Sağlıklı Yemek Tarifleri
Aynen neredeyss hiç yok2sinde yazdım kaptanımşansa bak bu hafta hiç artı yok herlde diğerlerinde
Evet canım çok haklısın regleden dolayı canım çok tatlı istiyor ve ara öğünüm de görmüşsündür tarçınlı süt , hurma vardı o şekil bastırmaya çalışıyorumCanım senin için değiştiriyorum tamam
Reglden dolayı çanın tatlı çekiyor olabilir mi? Haftasonu bi ödül ver istersen kendine
Beni bir hafta daha ortisiz idare etseniz olur mu kaptancım.Canım senin için değiştiriyorum tamam
Reglden dolayı çanın tatlı çekiyor olabilir mi? Haftasonu bi ödül ver istersen kendine
tamam canımBeni bir hafta daha ortisiz idare etseniz olur mu kaptancım.Cherry Mom
Yanlış alıntı oldu pardon
Namaria
Canım beniimEvet canım çok haklısın regleden dolayı canım çok tatlı istiyor ve ara öğünüm de görmüşsündür tarçınlı süt , hurma vardı o şekil bastırmaya çalışıyorumüstelik haftasonları kesinlikle ödül vermek istemiyorum ondan da hassasiyet yaptım 69 olana kadar kendime ödül vermiycem haketmiyorum tatlıyı filan bu kilo da
Duyarlılığın ve inceliğin için çok teşekkür ederim.beni anlamana çok mutlu oldum yanlış anlasa idin üzülürdüm çünki seni çooookkkk sevdim
Oryantal kazananları diye okudumBeni bir hafta daha ortisiz idare etseniz olur mu kaptancım.Cherry Mom
Yanlış alıntı oldu pardon
Namaria
bazen ortaklık bazen ortaklar kazananları yazıyorum bugün ona denk gelmiş
Ortakcım porsiyonu kaçırmadan azıcık ye istersen yoksa onu bastırayım derken saglıklı da olsa abartabiliyoruz :)Evet canım çok haklısın regleden dolayı canım çok tatlı istiyor ve ara öğünüm de görmüşsündür tarçınlı süt , hurma vardı o şekil bastırmaya çalışıyorumüstelik haftasonları kesinlikle ödül vermek istemiyorum ondan da hassasiyet yaptım 69 olana kadar kendime ödül vermiycem haketmiyorum tatlıyı filan bu kilo da
Duyarlılığın ve inceliğin için çok teşekkür ederim.beni anlamana çok mutlu oldum yanlış anlasa idin üzülürdüm çünki seni çooookkkk sevdim
He gııı ben de öyle diyomOrtakcım porsiyonu kaçırmadan azıcık ye istersen yoksa onu bastırayım derken saglıklı da olsa abartabiliyoruz :)
Yalnız emojin çok şekerHe gııı ben de öyle diyom
Hadi yaaBegonya2 aynı benim yaşadığımı yaşadın canım ben de +400le sonuncu olmuştum ama +1le sonuncu olmadım ve o hafta da takım 1.olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?