Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Güzel menü canım
Börek akşam yemeği yerine yenmiş zaten o yüzden hiç göze çarpmıyor
10.000 adım şahane umarım bu hafta adımları bol bol tamamlarsın 10.000 e

Yemek ekmek yenecek yemekti kaptanim oglen yemegini farkli planlamistim sonra degisti. Sabah da ekmek gibi bisey yiyince oglen ekmek olmayacakti hesap hatasi oldu. Ama 1000 kalori falan oldu yemeyi 2.5 da biraktim. Ekmek fazla kacinca sporu artirdim. Sporla kapattim gibi ya sanki ondan sıkıntı yok kaptanim o is bende sen rahat ol

Hedef60kgolmak canm yanlış anlama ama burası diyet grubu olduğu için bu profil resmini çok yanlış buldum. Sonuçta burda hepimiz bilinç altımıza sadece diyet ile ve zayıflama ile alakalı şeyler sokmaya çalışıyoruz çünkü beyin neye odaklanırsa onu yapar. Ben ismini bile chescake i özellikle sansebastian olanını çok seven biri olarak burda uygunsuz olduğunu düşünüyor iken bir de profil resmine koyman çok şaşırttı 1-2-3-5 derken her dk bunu görenlerin ve özellik regl dönemi yada diyet+spor etkisi ile şekeri düşen herkesin canı isteyecek ondan ben her grupta duruş olarak bu tarz şeylere hep karşı biri oldum. Günde 20kez okuyacak isek Yanlış anlama ama gerçek bu bilinç altına herkesin günde 10-20 kere chesscake sokmak bu . İkili grup yerine 5-6 kişilik grup yapılan ilk geldiğim haftada da sizin grupda iken, özel msj bölümüne grubumuza hiç uğramyorsun dediğinde de uğramama sebebim bu idi yani yazılanların tamamını okudum ama sürekli sanki diyette yasak olan gıdalar konuşuluyordu ondan ordaki konuşmalara bana yarar değil zarar olur diye dahil olmadm canım. Umarım seni kırmadan ne demek istediğimi anlata bilmişimdir. Motive olabilmek için buradayız sonuçta.

Ha tmm bu bugünlük olan birşey o bile çok kötü değilde yinede devamlı mı böyle acaba dedim :))

2.5 muuuu off çok erken Sabah baya erken mi uyanıyorsun niye öyle ayarladım saatleri daha mı iyi oluyor

Canım biz bağışıklık kazandık hatta ikincil koşullanma yoluyla algımızı değiştirdi Hedef60kgolmak . sansebastian deyince benim aklıma artık tatlı değil Doktorcuğum geliyor

Hedef60kgolmak iradeleri sınıyor
Eski nicki buna tam tezat amatördiyetci idi bende o nicke geri dönmesini istemiştim vallahi ama ne yalan söyleyeyim okudukca bu kadar etkilenebileneceğinizi düşünmemiştim. Kendim irade delisiyim belki ondan kendimi kitledim mi önüme masalar kursalar dönüp bakmam ama haklısın herkes öyle olmaz olamaz o yüzden çok takılmadım belki.
Sadece sen gelmeden önce geyiğinede olsa takım içinde çok fazla abur cubur muhabbet dönüyordu onların yapılmamasını istemiştim kızlardan. Bu muhabbetler bizim gibi iştahlı insanları cezbedebilir
Burcucum anlayışlı bir insandır takım içinde herzman elinden geleni yapar yoksa niye spor tablosu vs uğraşsın bu sebeple biliyorum ki kötü etkilenen birileri varsa nick olmasada fotolarına bizim için dikkat edecektir

Canım burda herkes alıştı bana, ayrıca bu resmi görüp pastaneye koşup yiyecek biri de ne bileyim :))

Kapticim artık yemek konuşmuyorum zaten ama sosyal medya dışarıdaki dükkanlar dergiler komşular her yerde cıs var yani, beni suçlaması garip geliyor birinin
Yani burda bile yemek yarışmaları var

Kapticim artık yemek konuşmuyorum zaten ama sosyal medya dışarıdaki dükkanlar dergiler komşular her yerde cıs var yani, beni suçlaması garip geliyor birinin
Var tabi her yerde ama diğer forumlara falan bakmıyor girmiyor olabilir burası devamlı olduğumuz bir yer ya

Rahatsızlıklar olabilir bireysel algılamayın lütfen biz birbirimize yardımcı olmak için buradayız hiç alakasız bir konuda sizden destek istese x bir üye yine elden geliyorsa yapılmalı bence bu bir profil foto

Bende enerjisini çok sevdim. Acıkcası grupda en sevdiğim kişilerden biri oldu ve emeği zaten yadırganamaz kaptanım kırmadan ne demek istediğimi anlatabilmişimdir diye umduğumu ve tekrar tekrar yanlş anlamamasını belirttim zaten oda anlamıstır diye düşünuyorum .
Canım burda herkes alıştı bana, ayrıca bu resmi görüp pastaneye koşup yiyecek biri de ne bileyim :))
Bence de yok niye olsun ki telefon ediyorsun ve eve kadar getiriyorlar zaten
Zaten kk genel olarak zayîflama yeri değil ki kuzum tabiki her çeşit şey var ama ben şahsen yemek yarışması vs. Tarzı şeyler burda hiç girip bakmam başka yerde de bakmam ve herkes çok iradeli ise nasıl kilo alabiliyor bende ona çok şaşırdım demek ki iradesine yenik düşüp tek kilo alan benim çok ilginç ben irdademe çok hakim biri olsam ömür boyu fit olurdum ondan öyle bir şey hiç aklıma gelmedi herkes çok iradeli madem tek ben isem sorun yok canım koy herçeşit pastayı

Ha tmm bu bugünlük olan birşey o bile çok kötü değilde yinede devamlı mı böyle acaba dedim :))

2.5 muuuu off çok erken Sabah baya erken mi uyanıyorsun niye öyle ayarladım saatleri daha mı iyi oluyor
9.5 kahvalti 2-2.5 ogle yemegi ara ogun falan yapmiyorum 19 saati buluyor boylece aclik

diyetisyenle başlıyorum arkadaşlar salı günü inşallah dua edin ideal kiloma sağlıcakla ulaşayım bu sıkıntılı sürecte motivasyonumu yüksek tutan sevgili kaptanı Cherry Mom ve naif ortim S Suskunhanim sizlere ayrıca teşekkür ediyorum ilginiz için Allah razı olsun

Hayırlı olsun kuzum
İnşallah gönlüne göre bir diyetisyendir. Öyle olunca tadından yenmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…