Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hoş buldum canım ay inşallah ya kendime güzel güzel kıyafetler almayı özledim
En zevkli kısmı da o zaten bende takımda 15 kilo verdim şu anda hiç birşeyim olmuyor alışverişe çıkıcam çok heyecanlı

Benimki pek tez olamayacak ama inşallah bu sefer sonunu getireceğim hep yarım bırakıp üstüne üstüne ekledim
Kendine ara hedefler belirle istersen,o aralarda biraz dinlenip tekrar başla .Birazdan kastım bı kaç gün

Seni zaten zaten yeşillerdesin diye etiketlemedim kuzum vki ye göre etiketlemiştim birde kaptanım bilir bu işleri diyerek onu da etiketledim. Yani hayallerimde öylesin
Yaa kıyamam cnm ama ben de öyle görünmüyorum ki daha

Kendine ara hedefler belirle istersen,o aralarda biraz dinlenip tekrar başla .Birazdan kastım bı kaç gün
Aynen benim aralar genelde yıllar sürüyor o yüzden bu sefer daha az aralarım olsun inşallah

En zevkli kısmı da o zaten bende takımda 15 kilo verdim şu anda hiç birşeyim olmuyor alışverişe çıkıcam çok heyecanlı
Bende inşallah yazın tatile çıkarken o seviyeye gelebilirim şu an evde geçmiş yıllardan kalma atmaya kıyamadığım kıyafetlerim var ilk hedef onlara girebilmek

Aynen benim aralar genelde yıllar sürüyor o yüzden bu sefer daha az aralarım olsun inşallah
O zaman ara vermecuma bir ogunle sınırlı tut ödülü onu da atıyorum 90in altına inince falan yapmaya başla naçizane tavsiyem

Otuurr sıfıırrr

O zaman ara vermecuma bir ogunle sınırlı tut ödülü onu da atıyorum 90in altına inince falan yapmaya başla naçizane tavsiyem
Sağol zümrem 86 kilo ilk hedefim o zamana kadar kaçamak yapmadan ilerlemek niyetim umarım gerçekleşir

Bende inşallah yazın tatile çıkarken o seviyeye gelebilirim şu an evde geçmiş yıllardan kalma atmaya kıyamadığım kıyafetlerim var ilk hedef onlara girebilmek
Bende öyle yaptım öylebüyük Motive oluyor ki eski kıyafetlere girebilmek.

Neye taksam neye taksam dedim 4 dilim ekmeği gördüm diyetisyen listesi mi canim genellikle onlarda 4 dilim oluyor?
Sağol zümrem 86 kilo ilk hedefim o zamana kadar kaçamak yapmadan ilerlemek niyetim umarım gerçekleşir
İnşallah zümrem tez zamanda ulaşırsın inşallah
Karneyi de alamadık mezun da olamadık annemlere ne dicem
Örtmenler çoğaldı valla
Beden eğitimi 3 gelse
beslenme 5 arkadaşlarla iletişim 4
İletişim 100 ama bedeni egitemedik gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…