- 17 Mayıs 2020
- 2.246
- 6.812
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #404.241
Sağol canım inşallah bir kaç güne toparlanmaya başlarız diye düşünüyorumDoğru yasen yine de kendine çok dikkat et çok geçmiş olsun Allah ailecek yardımcınız olsun.
Rekorum henüz 2000Ortin 3000 adım atmıştır bugün
Kacamak menunun geri kalaniyla onarilmisBugün menüm
Sabah türk kahvesi ve 1 çikületalı donut (haftalık kaçamağım)
Öğlen ton balıklı salata , 1 dilim çavdar ekmeği
Ara züber bar ,yeşil çay limonlu
Akşam etli nohut yemeği cacık 4 kaşık sebzeli bulgur pilavı
Ara türk kahvesi, 1 hurma
3 lt su
10.000 adım, 2 mil leslie
Cherry Mom @Mehfam C Cagrihilal1
İnşallah öksürükte gider yavaş yavaşÇok şükür kızlar daha iyiyim ama fazla ayakta duramıyorum biraz hareket edince öksürük krizine giriyorum. Hareket etmezsem sorun yok
muhursuzpusula benim normal hayatım da karantina olduğu için çok farketmedi bize ya sadece parka çıkaramadım çocukları onlar sıkıldı biraz
Yazarim canim bacak eritmek bir belaDenediğinde yaz canım merakla bekliyorum
Ay ye cnm ye ki iyileş aramıza dönBen de tutamıyorum yaaa inanılmaz bi iştah patlaması yaşıyorum tartılmaya da korkuyorum
Canım ben hiççok çok zayıf olmadım uzun zamandır ah bi 52-53 olsam nerdeeYazarim canim bacak eritmek bir bela
Çok memnun oldum bende 116 kilodan 93 kiloya kadar inmiştim daha sonra düşükle sonuçlanan bir hamilelik yaşadım bu sürede bir beş kilo aldımhzlsel hosgeldin Hazalcim tanisalim ismim Almıla,kaptan yardimcisiyim ortilerden sorumlu
10 aydir yarismadayim 40 kilo verdim ben de senin gibi polikistik overliydim ve insulin direnci hicbisey kalmadi elhamdülillah saglicakla ideal kilolarimiza ulasiriz insallah
Diy mi diy miiiKacamak menunun geri kalaniyla onarilmis
Dereceyle döner mi ama nasıl bir dereceAy ye cnm ye ki iyileş aramıza dönzaten dereceyle ayrıldın
İnsallah canim Allah saglik afiyet versin kilolar verilirÇok memnun oldum bende 116 kilodan 93 kiloya kadar inmiştim daha sonra düşükle sonuçlanan bir hamilelik yaşadım bu sürede bir beş kilo aldımşimdi inşallah ideal kiloma ulaşabilirim sizinle beraber
Derecelerin kadını
Türkçe Öğretmeniyim inşallah ulaşabiliriz bir zamanlar 56 kilo olduğuma inanmak bile güç o kadar olamam belki ama en azından 40-42 bedene inmek hedefimhzlsel hazal teşekkürler form için canım sağlıkla 75 e ulaşalım inşallah
Tekrar hoşgeldin Esra bende takım kaptanıyım 34 yaşındayım 1 oğlum var 4 yaşında şuan çalışmıyorum.
Ekibimizde de senin gibi öğretmenler var bir öğretmen daha oldu ne güzelbranşın nedir ?
Çok güzel vermişsin if le vermiştin galiba değil mi ?Çok memnun oldum bende 116 kilodan 93 kiloya kadar inmiştim daha sonra düşükle sonuçlanan bir hamilelik yaşadım bu sürede bir beş kilo aldımşimdi inşallah ideal kiloma ulaşabilirim sizinle beraber
56 mı vayy yani ben şuan 60 ım ama 50 leri ben hiç görmedim hep tombuldum hepTürkçe Öğretmeniyim inşallah ulaşabiliriz bir zamanlar 56 kilo olduğuma inanmak bile güç o kadar olamam belki ama en azından 40-42 bedene inmek hedefim
Aynı derecenin tersiyle döneceğim gibi görünüyorAy ye cnm ye ki iyileş aramıza dönzaten dereceyle ayrıldın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?