Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kacamak menunun geri kalaniyla onarilmis

İnşallah öksürükte gider yavaş yavaş

Çok memnun oldum bende 116 kilodan 93 kiloya kadar inmiştim daha sonra düşükle sonuçlanan bir hamilelik yaşadım bu sürede bir beş kilo aldım şimdi inşallah ideal kiloma ulaşabilirim sizinle beraber

Çok memnun oldum bende 116 kilodan 93 kiloya kadar inmiştim daha sonra düşükle sonuçlanan bir hamilelik yaşadım bu sürede bir beş kilo aldım şimdi inşallah ideal kiloma ulaşabilirim sizinle beraber
İnsallah canim Allah saglik afiyet versin kilolar verilir

Türkçe Öğretmeniyim inşallah ulaşabiliriz bir zamanlar 56 kilo olduğuma inanmak bile güç o kadar olamam belki ama en azından 40-42 bedene inmek hedefim

Çok güzel vermişsin if le vermiştin galiba değil mi ?
Rabbim ideal kilona erişince tekrar nasip etsin inşallah daha rahat geçer öylelikle süreç

Kızlar merhaba. Aktif değilim bu aralar değişik şeyler oldu.
Benim nikah tarihi öne çekildi bazı nedenlerden dolayı bilmiyorum iyi mi oldu kötü mü
Dün gelinlikçiye sordum 1 ay önceden gel dedi yani bu ay sonu gelinliği alıyorum
Mayıs sonu nikah tarihi aldık
Ben 2 gündür stresten sürekli yedim, bu bende hep var biliyorum çoğumuzda var belki de. Şu an tabii ki pişmanım ama geçti artık
Şu andan itibaren en ufak hata yapmamam lazım. Sadece 25 günüm var ve benim 7 kilo vermem gerekiyor. Gelinliği en azından 70 li kilolarda alıp nikahımda 75 altı olmak istiyorum. Hiç değilse obez bi görüntüm olmaz :) öyle paylaşmak istedim, dertliyim birazcık..

Türkçe Öğretmeniyim inşallah ulaşabiliriz bir zamanlar 56 kilo olduğuma inanmak bile güç o kadar olamam belki ama en azından 40-42 bedene inmek hedefim
56 mı vayy yani ben şuan 60 ım ama 50 leri ben hiç görmedim hep tombuldum hep
S Suskunhanim koş koşşş zümren geldiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…