Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hakkınızda hayırlısı olsun canım

Çok güzel vermişsin if le vermiştin galiba değil mi ?
Rabbim ideal kilona erişince tekrar nasip etsin inşallah daha rahat geçer öylelikle süreç
Benim uyku düzenime bir tek if uydu Çünkü geç yatıp geç kalkan bir insanım o yüzden ancak 2 ana öğün bir ara öğün yapabiliyordum yanında Leslie yaptım güzel kilo verdim inşallah ideal kilomdayken nasip olur
56 mı vayy yani ben şuan 60 ım ama 50 leri ben hiç görmedim hep tombuldum hep
S Suskunhanim koş koşşş zümren geldiiiiiii
Bende hep tombiştim diyetle zayıflamıştım ama bırakınca diyeti ikiye katladım kendimi

Ben 1 ayda 8 kilo vermiştim 3 yıl önce
Uygun beslenirsen ve sporunu yaparsan gider inşaAllah canım

İnşallah canım
Diyet sonraları ah

Ben niye yoğum
Spor yapicaktim ama heves kalmadi guzel 8 bin adimim var bugün ona sayiyorum yarin sinirimi moralimi toplar yaparim insallah
İyi geceler arkadaslar
Kuzum yapma Allah aşkına kim ki o hayır kim gerçekten başka sıkıntısı var belli o yüzden mana arama bence cnm
Canım güzel bi motivasyon olabilir aslında ama bayağı dikkat etmen lazım
Örtmenler toplantısı ne zaman velimizi çağırcaz mı

Dediğim gibi hedefim zaten 53 u görmek ama orda da hedefime ulaşmış olmayı önemsiyorumyoksa ceza sporunu falan seve seve yaparım zatenspordan kacanin kaşığı
S Suskunhanim bizim bi apa vardı noldu o
Kötü yola düştü hadi ben misafirim de sen niye başlamadin kız
Tamamdır kaptanım orda yazmama sebebim hani can çekme durumu olur mu diye yazılmıştı sanki daha önce dan yazmamıştım. 4 YK Patates salatası, yarım dilim kek, 1 dilim börek,1 kurabiye vardı.aksam kuzenime geldiğimde de iki karnıyarık yedim pilava elimi sürmedim salata yoktu yoğurt yedim
S Suskunhanim merakla menünü bekliyorum canım cıısss cosss yoktur inşlh
Korkuyorum aboo korkudan bi deri bı kemik kalacağım bu gidişle
hzlsel zümrem hoşgeldin boyun kaç,kilon kaç?Ben misafirim hafta sonu, telefonla çok ilgilenmeye çalışıyorum bakamadım buralara

Seni zaten zaten yeşillerdesin diye etiketlemedim kuzum vki ye göre etiketlemiştim birde kaptanım bilir bu işleri diyerek onu da etiketledim. Yani hayallerimde öylesin

Hoş buldum zümrem 1.70 boy kilo 98 daha yolum çok uzun

Hayırlısı olsun canım hakkınızda.
Menülerine dikkat edip biraz da sporu artırırsan bence verirsin 7 kilo ne ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…