- 11 Şubat 2021
- 1.484
- 5.651
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #404.261
Hakkınızda hayırlısı olsun canımKızlar merhaba. Aktif değilim bu aralar değişik şeyler oldu.
Benim nikah tarihi öne çekildi bazı nedenlerden dolayı bilmiyorum iyi mi oldu kötü mü
Dün gelinlikçiye sordum 1 ay önceden gel dedi yani bu ay sonu gelinliği alıyorum
Mayıs sonu nikah tarihi aldık
Ben 2 gündür stresten sürekli yedim, bu bende hep var biliyorum çoğumuzda var belki de. Şu an tabii ki pişmanım ama geçti artık
Şu andan itibaren en ufak hata yapmamam lazım. Sadece 25 günüm var ve benim 7 kilo vermem gerekiyor. Gelinliği en azından 70 li kilolarda alıp nikahımda 75 altı olmak istiyorum. Hiç değilse obez bi görüntüm olmaz :) öyle paylaşmak istedim, dertliyim birazcık..
Aynen sonunculukla gireceğim böyle giderse
Ayy tez vakitte inşaAllah
Sporda yapsak olur mu ki LolAyy tez vakitte inşaAllah
Ben anca 65 olursam böyle olurum
Benim uyku düzenime bir tek if uyduÇok güzel vermişsin if le vermiştin galiba değil mi ?
Rabbim ideal kilona erişince tekrar nasip etsin inşallahdaha rahat geçer öylelikle süreç
Bende hep tombiştim diyetle zayıflamıştım ama bırakınca diyeti ikiye katladım kendimi56 mı vayy yani ben şuan 60 ım ama 50 leri ben hiç görmedim hep tombuldum hep
S Suskunhanim koş koşşş zümren geldiiiiiii
Bende bende kemigim iriCanım ben hiççok çok zayıf olmadım uzun zamandır ah bi 52-53 olsam nerdee
Ben 1 ayda 8 kilo vermiştim 3 yıl önceKızlar merhaba. Aktif değilim bu aralar değişik şeyler oldu.
Benim nikah tarihi öne çekildi bazı nedenlerden dolayı bilmiyorum iyi mi oldu kötü mü
Dün gelinlikçiye sordum 1 ay önceden gel dedi yani bu ay sonu gelinliği alıyorum
Ben 2 gündür stresten sürekli yedim, bu bende hep var biliyorum çoğumuzda var belki de. Şu an tabii ki pişmanım ama geçti artık
Şu andan itibaren en ufak hata yapmamam lazım. Sadece 25 günüm var ve benim 7 kilo vermem gerekiyor. Gelinliği en azından 70 li kilolarda alıp nikahımda 75 altı olmak istiyorum. Hiç değilse obez bi görüntüm olmaz :) öyle paylaşmak istedim, dertliyim birazcık..
İnşallah canımBenim uyku düzenime bir tek if uyduÇünkü geç yatıp geç kalkan bir insanım o yüzden ancak 2 ana öğün bir ara öğün yapabiliyordum yanında Leslie yaptım güzel kilo verdim inşallah ideal kilomdayken nasip olur
Bende hep tombiştim diyetle zayıflamıştım ama bırakınca diyeti ikiye katladım kendimi
Dur oralara girme ben kıyafetin üstünden böyle olurum ama kıyafetin altı neler olur bilmiyormSporda yapsak olur mu ki Lololmaz gibi geliyor
Kim bilir belki yarin belki yarindanda yakin
Ben niye yoğum
Kuzum yapma Allah aşkına kim ki o hayır kim gerçektenSpor yapicaktim ama heves kalmadi guzel 8 bin adimim var bugün ona sayiyorum yarin sinirimi moralimi toplar yaparim insallah
İyi geceler arkadaslar
Canım güzel bi motivasyon olabilir aslında ama bayağı dikkat etmen lazımKızlar merhaba. Aktif değilim bu aralar değişik şeyler oldu.
Örtmenler toplantısı ne zaman56 mı vayy yani ben şuan 60 ım ama 50 leri ben hiç görmedim hep tombuldum hep
Aa bu yazki halimiz ya nerden bulmuşlaaaarrr deşifre olduuuukkkkkk
Dediğim gibi hedefim zaten 53 u görmek ama orda da hedefime ulaşmış olmayı önemsiyorumGünaydınnnnn
Yüzdeli zaten kuzular 54.1 kurtarıyor o yüzden seni suskuncum ama muhtemelen başkasını kurtarmaz
Mevcut kg 54.3olduğu için 54.1 hedef olursa 0,368 yüzde çıkıyor kural 0.300 idisıkıntı yok mühürsüzüm
Kötü yola düştü
Tamamdır kaptanım orda yazmama sebebim hani can çekme durumu olur mu diye yazılmıştı sanki daha önce dan yazmamıştım. 4 YK Patates salatası, yarım dilim kek, 1 dilim börek,1 kurabiye vardı.aksam kuzenime geldiğimde de iki karnıyarık yedim pilava elimi sürmedim salata yoktu yoğurt yedimOooooooo harikasınn menüde adımlarda şahaneee esracım
2000 çok kızben bugün komple yattım sanıyorum 3500 adım olmuş demek sen baya baya yatıyon :) iyi dinlenmeler canım
Menün çok güzel
Canımsonrası misafirlik... Yazsaydın yazmalıydın yani
Pazartesiye kadar ordaysan menüleri mutlaka eksiksiz alalım olur mu önemli kısımları onlar zaten kahve yumurta yaZmasanda olur
Menü şahane
Sporlar EFSANEEEEEE
Korkuyorum
56 mı vayy yani ben şuan 60 ım ama 50 leri ben hiç görmedim hep tombuldum hep
3 mil yaptm daha spor yapacaktım kızımı uyutmaya geçtim kaptanımCanlar ben sporaa kaçıyorumyapmayan varsa katılsın bana
Seni zaten zaten yeşillerdesin diye etiketlemedim kuzumBen niye yoğum
Kuzum yapma Allah aşkına kim ki o hayır kim gerçektenbaşka sıkıntısı var belli o yüzden mana arama bence cnm
Canım güzel bi motivasyon olabilir aslında ama bayağı dikkat etmen lazım
Örtmenler toplantısı ne zamanvelimizi çağırcaz mı
Hoş buldum zümrem 1.70 boy kilo 98Dediğim gibi hedefim zaten 53 u görmek ama orda da hedefime ulaşmış olmayı önemsiyorumyoksa ceza sporunu falan seve seve yaparım zaten spordan kacanin kaşığı
Kötü yola düştühadi ben misafirim de sen niye başlamadin kız
Tamamdır kaptanım orda yazmama sebebim hani can çekme durumu olur mu diye yazılmıştı sanki daha önce dan yazmamıştım. 4 YK Patates salatası, yarım dilim kek, 1 dilim börek,1 kurabiye vardı.aksam kuzenime geldiğimde de iki karnıyarık yedim pilava elimi sürmedim salata yoktu yoğurt yedim
Korkuyorumaboo korkudan bi deri bı kemik kalacağım bu gidişle
hzlsel zümrem hoşgeldin boyun kaç,kilon kaç?Ben misafirim hafta sonu, telefonla çok ilgilenmeye çalışıyorum bakamadım buralara
Hayırlısı olsun canım hakkınızda.Kızlar merhaba. Aktif değilim bu aralar değişik şeyler oldu.
Boyuna maşallahHoş buldum zümrem 1.70 boy kilo 98daha yolum çok uzun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?