- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #404.301
Hoşgeldin ben de öğretmenim hedefine en kısa sürede ulaşmanı diliyorumTürkçe Öğretmeniyim inşallah ulaşabiliriz bir zamanlar 56 kilo olduğuma inanmak bile güç o kadar olamam belki ama en azından 40-42 bedene inmek hedefim
Benim okulda bütün dersler hep 5 olurdu beden eğitimi 4Karneyi de alamadık mezun da olamadık annemlere ne dicem
Örtmenler çoğaldı valla
Beden eğitimi 3 gelse
beslenme 5 arkadaşlarla iletişim 4
Hoş buldum inşallah hepimiz en kısa sürede hedeflerimize ulaşabiliriz ve sonrada koruyabilirizHoşgeldin ben de öğretmenim hedefine en kısa sürede ulaşmanı diliyorum
Benim bütün gardırobum giymediğim kıyafetle dolu 1 siyah pantolonum var kilo verene kadar onu giyeceğim herhalde almak istemiyorum yeni kıyafetBende inşallah yazın tatile çıkarken o seviyeye gelebilirimşu an evde geçmiş yıllardan kalma atmaya kıyamadığım kıyafetlerim var ilk hedef onlara girebilmek
B
Benim okulda bütün dersler hep 5 olurdu beden eğitimi 4oradan belliymiş demek ki
Hedef kilona ulaştığında alırsın bol bol şimdi alsan yine bol gelecekBenim bütün gardırobum giymediğim kıyafetle dolu 1 siyah pantolonum var kilo verene kadar onu giyeceğim herhalde almak istemiyorum yeni kıyafet
Hoşgeldin aramıza canımAynen benim aralar genelde yıllar sürüyoro yüzden bu sefer daha az aralarım olsun inşallah
İyiyim kuzum bi sıkıntı yok :) gün yogundu giremedim . Sende keyifler nasıl?
Ben 5 gün de okula gidiyorum ama boş erdim artık zayıflayıp eteklerimin elbiselerimin içine gireceğimHedef kilona ulaştığında alırsın bol bol şimdi alsan yine bol gelecekuzaktan eğitim var Allahtan evdeyim kıyafete ihtiyaç olmuyor
Canım eğer patates yemek istiyorsan sıcak olmasın diyetisyenim bazen ekmek yerine soguk patates salatası yiyebilirsin demişti.Kahvalti
1 orta haslanmis patates
1 dilim ekmek
5 zeytin
salatalik
domates
Ögle (kahvalti yaptim yine yemek hazir degildi if saati gecmesin diye kahvaltiyla gecistirdim)
1 dilim ekmek
1 yumurtadan omlet
1 kk peynir
5 zeytin
Salatalik
Domates
2.5 lt su
spor 1 ve 6 numara
10 bin adim
25 dk kardio
25 dk bolgesel
Cherry Mom @Mehfam @SanSebastianCheesecake
Öğretmem bana taktı 1 puan verse takdir geliyodu deKarneyi de alamadık mezun da olamadık annemlere ne dicem
Örtmenler çoğaldı valla
Beden eğitimi 3 gelse
beslenme 5 arkadaşlarla iletişim 4
Benim de niyetim bugün en azından 2 odanın camını silmekti ama yalan oldu bakalım yarına inşallahGünaydın kızlarrr
Bugün evde büyük temizlik başlıyor perdeler patır patır iniyor aşağıya annem hazır camları siliyorken ben de bugünün sporunu yapıp öyle koyulayım işe yoksa gün içinde peleşim çıkar daha da yapamam
Canım menun güzel ama su ve spor az sanki. Sen hangi bölge calısıyosun bu arada?3 Nisan
Sabah
1 lavaş
2kk süzme peynir
Domates maydanoz
1 yumurta
Öğle
1fincan Mocca (yeni takıntım oldu sanki)
Akşam
1lavaşla saç kavurma dan dürüm yaptım
Az cacık
Su: 1lt olmadı
Spor: 15 dk bölgesel
Cherry Mom Mathildablue
Annem 2 odanın camını sildi ben diğer odaları sildim bitirdim özellikle balkonun camları canımı aldıBenim de niyetim bugün en azından 2 odanın camını silmekti ama yalan oldu bakalım yarına inşallah
Canım bu menü hiç olamamış farkındasın dimiKahvaltı
Fırında patates, kabak,mantar,
Yeşil zeytin, 1 kk beyaz peynir,3 ceviz,1borek
Öğlen 4yk kısır, salatalık turşusu,salatalık,marul,1dlm kek
Akşam
Balık(fırında) ,salata
1 muz,yarım portakal
11500 adim
blonde ambition Cherry Mom @Mehfam
Ayyy bendeeeeeeeeeBende takla bile atamadığım için düşük not aldığımı hatırlarım
Boşuna kapıda beklememişsin menüyü demekkiCanım bu menü hiç olamamış farkındasın dimi
Aynı günde
1 dilim börek
1 dilim kek
Fırın patates
Ve kısır
hepsi karbonhidrat , hepsi yüksek kalori , fazla yağ ve fazla şeker demek !
Sadece 1dilim kek 250-300 kaloridir ve buda 4-5 dilim ekmeğe denk geliyor üstelik ekmek olsa yağ ve şekersiz karbonhidrat olmuş olurdu ki yanında kısır var 4kaşık kısır 2dilim ekmekğe eşittir yani sadece öğlen 6-7 dilim ekmek yemiş oldun canm kahvaltıda ki börek ve patates hariç !
Patates miktar yazmamışsın ki ufak bir patates 1dilim ekmek eder yani daha böreğin detaylarına hiç girmiyorum daha ağır bir gıda zaten yok . Bugün 10dilim ekmeğe eşdeğer karbonhidrat alınmış ve ek olarak bol yağ ve şeker alınmış oldu birde o turşu ile de ödemi bolca tutmayı sağlayıp durumu taçlandırmışsınyarın ve pazartesi artı görürsen şaşma ve bence o akşam ki sağlık ve diyete de uygun güzelim balık+salata bu menü ile yazık olmuş gitmiş malesef dünde yasaklar vardı sende ben seni şimdi ne yapayım sen söyle yada sen kendine bir spor cezası kes bu cuma - cumartesiyi telafi et canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?