Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

B
Karneyi de alamadık mezun da olamadık annemlere ne dicem
Örtmenler çoğaldı valla
Beden eğitimi 3 gelse
beslenme 5 arkadaşlarla iletişim 4
Benim okulda bütün dersler hep 5 olurdu beden eğitimi 4 oradan belliymiş demek ki

Bende inşallah yazın tatile çıkarken o seviyeye gelebilirim şu an evde geçmiş yıllardan kalma atmaya kıyamadığım kıyafetlerim var ilk hedef onlara girebilmek
Benim bütün gardırobum giymediğim kıyafetle dolu 1 siyah pantolonum var kilo verene kadar onu giyeceğim herhalde almak istemiyorum yeni kıyafet

Benim bütün gardırobum giymediğim kıyafetle dolu 1 siyah pantolonum var kilo verene kadar onu giyeceğim herhalde almak istemiyorum yeni kıyafet
Hedef kilona ulaştığında alırsın bol bol şimdi alsan yine bol gelecek uzaktan eğitim var Allahtan evdeyim kıyafete ihtiyaç olmuyor

Canım eğer patates yemek istiyorsan sıcak olmasın diyetisyenim bazen ekmek yerine soguk patates salatası yiyebilirsin demişti.

Benim de niyetim bugün en azından 2 odanın camını silmekti ama yalan oldu bakalım yarına inşallah

Canım menun güzel ama su ve spor az sanki. Sen hangi bölge calısıyosun bu arada?

Canım bu menü hiç olamamış farkındasın dimi
Aynı günde
1 dilim börek
1 dilim kek
Fırın patates
Kısır

hepsi karbonhidrat , hepsi yüksek kalori , fazla yağ ve fazla şeker demek !
Sadece 1dilim kek 250-300 kaloridir ve buda 4-5 dilim ekmeğe denk geliyor üstelik ekmek olsa yağ ve şekersiz karbonhidrat olmuş olurdu ki yanında kısır var 4kaşık kısır 2dilim ekmekğe eşittir yani sadece öğlen 6-7 dilim ekmek yemiş oldun canm kahvaltıda ki börek ve patates hariç !
Patates miktar yazmamışsın ki ufak bir patates 1dilim ekmek eder yani daha böreğin detaylarına hiç girmiyorum daha ağır bir gıda zaten yok . Bugün 10dilim ekmeğe eşdeğer karbonhidrat alınmış ve ek olarak bol yağ ve şeker alınmış oldu birde o turşu ile de ödemi bolca tutmayı sağlayıp durumu taçlandırmışsın yarın ve pazartesi artı görürsen şaşma ve bence o akşam ki sağlık ve diyete de uygun güzelim balık+salata bu menü ile yazık olmuş gitmiş malesef dünde yasaklar vardı sende ben seni şimdi ne yapayım sen söyle yada sen kendine bir spor cezası kes bu cuma - cumartesiyi telafi et canım.

Son düzenleme:
Boşuna kapıda beklememişsin menüyü demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…