Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Cnm mecburiyetten öyle olmuş ama hazırda hindi füme bulundurursan çeşit olabilir
Spor da süper cnm

Evet yaa ☺ 60 bile olur mu ki 70 şu an
60 çok zor ve imkansızda olabilir genetik yapıj kemik yapın vs. Devreye giriyor ki görüyorsun beli incecik diye gördüjlerimiz bile 62-64 olabiliyor yani son noktaları o zaten orda sadece kemik ve kas var 1gr yağ yok ondan tüm karın kas hatları ortada oluyor onların ama dediğim gibi belki senin kemik yapın okadarına müsaitse ki genelde kaburga kemiğini aldırarak o 58-60cm a anca ulaşılıyor ama şu var kilo başına genelde 1cm incelme oluyor 6kilo da 6cm gitse 64olur kesinlikle olursun ayrıca bir iki haftaya zaten 69olacaksın 69cm de bel gerçekten oyuk hatlı ve çok hoş durmaya başlıyor sıkı spor yaparsan kilo başına 1,5 cm de gidebiliyor canım

A canım sen bu menüyle mi savaş açtın

Haftanın son kaçamakları bunlar olsun canım yoksa cuma patlarız inan harekete geçelim

Yoksa haftaya Begonya2 vakası olur

A canım sen bu menüyle mi savaş açtın

Haftanın son kaçamakları bunlar olsun canım yoksa cuma patlarız inan harekete geçelim

Yoksa haftaya Begonya2 vakası olur
Ben bu şekil yiyince en az +1 hatta +2 filan oluyorum yani demekki herkesde aynı etki yapmıyor kek,börek kendimde ki olabilecek etkisini düşünerek korktum ama tabi bu metobolizma meselesi canım metosu iyi yakıyorsa yürüyüş ile erimişte olabilir ama ozman yorum yapacak bir şey yok zaten her menü her zaman güzel oluyor afiyet olsun der geçerim artık

muhursuzpusula canım rica etsem beni ortaklar listesinden çıkartırmısın . Orda ki ortakları takip etme ,yorum yapma vs. kurallarına uygun davranamayacağıma göre ve bildiğim yanlışları doğruymuş gibi gösterilmesinden de pek hoşnut olmayacağım için bir anlamı kalmamış oluyor hatta bana negatif etki yaratır bu şekil de bir durum ondan boşuna listede olmıyayım kendimi de yormıyayım.

Geçmiş olsun canım. Yürüyüs bence iyi oluyor vucudu yormuyor zorlamıyor. Demek sende fazla su ödem yapıyor ben de cok su içemiyorum 1.5 lt yi bile görmem canımın istemesine bıraksam:d
Canııım menün şahane pazartesi yi eksiyle karşılayacağız ne güzel
Evet evett insallah pazartesi eksi olunca cuma da iyi bir sonuc cıkıyor. Yarın iyi beslenelim pazartesi icin

Canım ortakları ben tutmuyorum, hedef listesini tutuyorum sadece Namaria Cherry Mom

Eş adayında aranacak özellikler;
Yay burcu olmaması
Tam tersi en çabuk sosyalleşen ve bunun ile birlikte yüksek enerjisi ile karşı cinste en ilgi çeken iki burçtan biri olup da tam tersine bir türlü evliliğe ve ciddi ilişkiye ikna edilemeyen bir burç oluyor kaçan kovalanıyor malum ve yay bakış açısı evlilik mi ? çocuk sahibi olmak dışında son derece gereksiz bir kurum

Yok o zaman kalsın yay olmayan bi densizle uğraştım zaten yeterince, evlenmek istemeyip beni kaybetme korkusuyla evlenme kararı alıp sonra sorumluluğa gelemeyip binbir bahaneyle bekar hayatına kaçtı neyseki başımı yakmadan kaçtıda boşanma derdim olmadı Efendi uslu bir baba nitelikli burçlu birini arıyorum duyanlar duymayanlara duyursunlar

Balık ve yay NNOOOOOOO

Yengeç burcunu tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…