- 31 Temmuz 2020
- 20.410
- 60.295
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #404.341
Cnm mecburiyetten öyle olmuş ama hazırda hindi füme bulundurursan çeşit olabilirKahvalti
1 orta haslanmis patates
1 dilim ekmek
5 zeytin
salatalik
domates
Ögle (kahvalti yaptim yine yemek hazir degildi if saati gecmesin diye kahvaltiyla gecistirdim)
1 dilim ekmek
1 yumurtadan omlet
1 kk peynir
5 zeytin
Salatalik
Domates
2.5 lt su
spor 1 ve 6 numara
10 bin adim
25 dk kardio
25 dk bolgesel
Cherry Mom @Mehfam Hedef60kgolmak
Tebrikler canım bu hafta güzel bir eksi bizimdir inşallah3 Nisan cumartesi
Sabah
Ispanaklı yumurta
5 zeytin 1 dilim peynir
Ara
Sade kahve çeyrek ayva
Akşam
7 yk kereviz yemeği
2 yk kıymalı makarna
2 bardak ayran
2.5 lt su
1 saat yürüyüş
Cherry Mom @Mehfam @yarimuhendis
60 çok zor ve imkansızda olabilir genetik yapıj kemik yapın vs. Devreye giriyor ki görüyorsun beli incecik diye gördüjlerimiz bile 62-64 olabiliyor yani son noktaları o zaten orda sadece kemik ve kas var 1gr yağ yok ondan tüm karın kas hatları ortada oluyor onların ama dediğim gibi belki senin kemik yapın okadarına müsaitse ki genelde kaburga kemiğini aldırarak o 58-60cm a anca ulaşılıyor ama şu var kilo başına genelde 1cm incelme oluyor 6kilo da 6cm gitse 64olur kesinlikle olursunEvet yaa ☺ 60 bile olur mu ki70 şu an
A canım sen bu menüyle mi savaş açtınKahvaltı
Fırında patates, kabak,mantar,
Yeşil zeytin, 1 kk beyaz peynir,3 ceviz,1borek
Öğlen 4yk kısır, salatalık turşusu,salatalık,marul,1dlm kek
Akşam
Balık(fırında) ,salata
1 muz,yarım portakal
11500 adim
blonde ambition Cherry Mom @Mehfam
Ben bu şekil yiyince en az +1 hatta +2 filan oluyorum yaniA canım sen bu menüyle mi savaş açtın
Haftanın son kaçamakları bunlar olsun canım yoksa cuma patlarız inan harekete geçelim
Yoksa haftayaBegonya2 vakası olur
Geçmiş olsun canım. Yürüyüs bence iyi oluyor vucudu yormuyor zorlamıyor. Demek sende fazla su ödem yapıyor ben de cok su içemiyorum 1.5 lt yi bile görmem canımın istemesine bıraksam:dAman iyi canım bende görmeyince seni
Evet canım spor artırmam lazım ama rahatsızım o yüzden geçen hafta hiç spor yapmadım bu hafta da sanırım hafif yürüyüş tarzında olacak. Su konusunda da canım daha önce denedim ve ben suyu az içtiğimde daha iyi kilo verebildiiğimi gördüm o yüzden canım istedikçe içiyorum
Evet evett insallahCanııım menün şahane pazartesi yi eksiyle karşılayacağız ne güzel
Canım ortakları ben tutmuyorum, hedef listesini tutuyorum sadecemuhursuzpusula canım rica etsem beni ortaklar listesinden çıkartırmısın . Orda ki ortakları takip etme ,yorum yapma vs. kurallarına uygun davranamayacağıma göre ve bildiğim yanlışları doğruymuş gibi gösterilmesinden de pek hoşnut olmayacağım için bir anlamı kalmamış oluyor hatta bana negatif etki yaratır bu şekil de bir durum ondan boşuna listede olmıyayım kendimi de yormıyayım.
Pardon canım
Yetkililer yakalayııınnnnPardon canımsenin tuttuğun hedef listesi imiş ordan karıştırdım demekki peki yetkililere yönlendirmişsin zaten teşkkürler
Yetkililer yakalayııınnnn
O zaman bu benden sana gelsinkaçarım kii... kararımı verdim bir kere ben özgür olucam bireysel olucam banane
Nokta atışıO zaman bu benden sana gelsin
Eş adayında aranacak özellikler;Nokta atışıyay burcuyum ruhum böyle ben özgürüm...
Tam tersi en çabuk sosyalleşen ve bunun ile birlikte yüksek enerjisi ile karşı cinste en ilgi çeken iki burçtan biri olup da tam tersine bir türlü evliliğe ve ciddi ilişkiye ikna edilemeyen bir burç oluyorEş adayında aranacak özellikler;
Yay burcu olmaması
Tabi yarın yazmaya başlarım bendehzlsel menü ve Sporlarımızı ayrı bir sayfada yazıyoruz canım sende yarından itibaren başla istersen
Sayfamızın üst kısmındada etiketi var ayrıca
Thread '5.Takım Menü ve Spor Listeleri' 5.Takım Menü ve Spor Listeleri
Yok o zaman kalsın yay olmayan bi densizle uğraştım zaten yeterince, evlenmek istemeyip beni kaybetme korkusuyla evlenme kararı alıp sonra sorumluluğa gelemeyip binbir bahaneyle bekar hayatına kaçtı neyseki başımı yakmadan kaçtıda boşanma derdim olmadıTam tersi en çabuk sosyalleşen ve bunun ile birlikte yüksek enerjisi ile karşı cinste en ilgi çeken iki burçtan biri olup da tam tersine bir türlü evliliğe ve ciddi ilişkiye ikna edilemeyen bir burç oluyorkaçan kovalanıyor malum ve yay bakış açısı evlilik mi ? çocuk sahibi olmak dışında son derece gereksiz bir kurum
Yengeç burcunu tavsiye ederimYok o zaman kalsın yay olmayan bi densizle uğraştım zaten yeterince, evlenmek istemeyip beni kaybetme korkusuyla evlenme kararı alıp sonra sorumluluğa gelemeyip binbir bahaneyle bekar hayatına kaçtı neyseki başımı yakmadan kaçtıda boşanma derdim olmadıEfendi uslu bir baba nitelikli burçlu birini arıyorum duyanlar duymayanlara duyursunlar
Balık ve yay NNOOOOOOO
Ooooo bunu hemen not alıyorum birde aslan burcuydu galiba iyi baba olurmuş. Tamamdır yengeç aslan cepteeYengeç burcunu tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?