Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

emeği geçen herkesin agzına saglık kızlarrrrrrrrrrr

bugünkü menüm

SABAH.......nestle nesfit

ÖĞLE.......herbalife formula1

ara..........etiform pirinçpatlagı bir tane

AKŞAM......8 tane elma dilimi patates fırında 6 tane küçük inegöl köfte 4 dilim karpuz çeyrek dilim ekmek bu kadancık

Merhaba kızlar, nasılsınız? Tebrik ederim bu hafta birinci olmuşsunuz. Her şey yolundadır umarım herkes için. Yeni üyeler gelmiş takıma. Ben bu dönemi çok yoğun geçirdim malesef ikinci dönem spor yapamadım hiç. İzne ayrıldığımda beri de yediklerime dikkat etmedim hiç. Bütün güzel alışkanlıklarımı bıraktım. ama artık yürüyüşlere çıkmak istiyorum bir de tabii yediklerimi bir düzene sokmam lazım. Birazcık kilo aldım

abuuu derece yapmışım haberim yok
takımım da 1. olmuş değmeyin keyfimeee

cnm walla iş yeri açısından geçmiş olsn diim.
ay herkesin bu işyerindeki bahtszlıkları nedir bu ara yaaa...
nazar mı vardır nedir:26:

cnm ya kediye de üzüldm kıyamam masum yavruya,ben de çok etkileniyorum böle şeylerden yaa..
bişiler yeseydn cnm keşke vitaminsz kalıcaksn walla bak kendne acı

afiyet olsn kuzum ya,hakikaten nazr mı vardır nedir be yaw
ayy sayfalarda senin yazlıarın olunca noluyooo diom her seferinde haa

hoşgeldn cnm
aaa cnm koyvermeseydn ya alması pek kolay da snra çok moral bozuluyo verilen kilolar geri alınınca

tatlım çok üzüldün kedin için,ama yapılacak herşeyi yapmışsın zaten sen ( üzülme daha fazla
öğünlerinede dikkat et

tatlım kısırın bu kadar kalorili olduğunu inan bilmiyodum valla
ama düşününce aynı pilav gibi aslında bulgur sonuçta dimi ama
bu arada öğünün için azıcık şımarayım demişsin ama ben öğününde öle şımarılmış bişey görmedim valla akşam mevye yemişsin öğlenki kısırında hesaplı yemişsin zaten hiç de kötü yada kaçamaklı olmamış mönün bence

tatlım maşallah hiç bişey yememişsin valla akşama kada4r iyi açıkmadıysan

merhaba gülhancım,o zaman sana tavsiyem en kısa zamanda aramıza dön ki tekrardan sporuna ve diyetine başlayasın.sakın daha fazla kaçırma

günaydın canım takımım hepinize mutlu az kaçamaklı bir haftasonu dilerim dün akşamki menü krizini çözdüm gereği düşünüldü sayesinde bir çok tarif sahibide oldum bugün ve yarın onlardanda deneyeceğim bu sabahta 4 kaşık nesfit 3 kaşık yoğurt ile kahvaltımı yaptım öğleden sonra çıkıcam bugün en yakın arkadaşımın ikizlerinin 1 yaş günleri onların davetine katılıcaz nişanlımla orada biraz pasta vs yiyebilirim ama erken yerim sonrada başka bişey yemem büyük ihtimalle biraz geçmişe bakayım sonra işleri toparlarım hepinizi bol bol öpüyorum görüşmek üzere ...

begümcüm nişanlım geldi ya onun için bir menü hazırlamaya çabaladım et dokunur yol yorgunu diye düşündüm hafif şeyler olsun dedim ama beceremedim tabi vakitte yok neyseki dün akşamı atlattım onada sordum et pişirmedim dokunur diye ne istersin fasulyenin yanına dedim istekleri doğrultusunda yaptım bir kaç çeşit benim nişanlım sebzeyi yemekten pek saymayan etçilerden neyseki hallettik akşamı canım bu dediklerini yapardım bayıla bayılada yerdi ama işte dokunur diye korktum :97:

nedir bu takımın iş yeri sıkıntısı ya herkezde aynı Allah yardımcın olsun canım ama dikkat et kendine lütfen kedicik içinde çok üzüldüm kimbilir senin kollarında ölmüş sen ne haldesindir lütfen sağlığına dikkat et canım kedicik öldü başka kedilere yardımcı olman için senin sağlıklı olman lazım inşallah yemişsindir hemen bişeyler öpüyorum canım ...

mesajını aldım canım çok sağol sende benim gibi yemek yapmayı sevenlerdensin yemeyide seviyorsun sanırımki takımladasın dimi o tarifleri akşam çıkaramadım malum hazırlık yapmadığım içni ama bugün ve yarın için çok güzel tarifler var şu köfte ve patlıcanlı yapılan kebap islim kebabı diye biliyordum ismini bir arkadaşımda yemiştim çok lezzetliydi bugün onu yaparım belki çokta bayıla bayıla yer nişanlım yanınada bir kaç meze salata dediğin gibi harika bir menü çıkar ortaya dün için müthiş şanssızlık yaşadım vakit yok gece yarısı yapmışım yemek hazırlıksızım işten geç çıkıyorum vss bir sürü etken neyseki yinede hallettik aç kalmaz kimse ama işte ben özel olsun istiyorum zaten garibim bir kaçgün için geliyor yanıma ondada iyi ağırlamak istiyorum işte çok teşekkür ederim epey lezzetli tarif çıkacak yazdıklarından öpüyorum canım

Günaydınlar iyi hafta sonları kızlar...
Sabah kalktım biraz ortalığı topladım kahvalltı yaptım ütü yaptım..
Bugün sabah kahvaltıda
5 kaşık cornflakes 1/2 bardak sütle yedim
Öğlende semizotu pişircem inşallah 1 hafta olcak nerdeyse alalı dolapta çürücek artık
Bugün çok şiş hissediyorum kendimi..Kaç gündür sebze tarzı şeyler yemediğim için bağırsak düzenimi alt üst oldu..Bol su ve form çayı içicem birde..
Bu arada dünki kısır sevdamdan sonra 300 grm alarak başladım bu haftaya hadi hayırlısı...

Begümcüm aynen dediğin gibi pilav yer gibi oluyor malesef ...Yağ salça girince ister istemez şişiriyor..
Neyse cumadan yedimki önümüzdeki 6 günde telafisi olsun diye

bulgur ya şişkinlik yapmıştır canım o yüzden + çıkmışsındır stres yapma hemen

Benden de herkese tünaydın ay bi türlü yazamadım sabahtan beri bi sürü işim vardı neyse ki toparladım da şimdi rahat rahat yazayım

1.ciliğimizi ve burcuyu kutluyorum öncelikle ve herkese güzel hafta sonları diliyorum

bende dün satndart kahvaltı,öğlen 4 ç.k. Kadar z.y taze fasulye+1,5 dilim ekmek,ara:10 kadar erik,akşam 3 ç.k. Kadar tavuk sote ve 3 ç.k. Kadar bulgur pilavı+bol salata ekmek yemedim
saat 9,30 gibi uyuya kalmışım tv karşısında
saat 11 de kalktım baktım koçiş çekirdek çıtlıyo birazcık bende didikledim

bu sabahta;2 dilim ekmekle güzel standart bi kahvaltı yaptım
öğlen:az önce 4 ç.k. Kadar z.y. Semizotu yedim
ara:1 muz var yanımda
akşamada mönü aynı

birazdan pazara gidicem hem birazcık spor olur

slm hatuncuklar

sabah
5 dilim sucuk 1 yumurta ile yapılan yagsız sucuklu yumurta
kibrit kutusundan küçük peynir
2 tane zeytin
3çay kaşığı reçel(vazgeçilmezim)
domates salatalık
2 dilim ekmek

öğle
patates çorbası bir kase

akşam
tavuk ciğeri yapıcam fırında yagsız
yanında 1 dilim ekmek
yogurt
bol salata
ve karpuz düşünüyorum

selam kızlar
daha yeni kalktım desem oha der misiniz bana
gece çok geç uyudum bi türlü uyku tutmadı
sabah 5 e geliyodu nerdeyse uykuya daldığımda
öğlen 3 de kalktım
kepekli kaşarlı tost yaptım kendime
yanında da canım soğuk bişeyler istedi
evde hazır portakal suyu vardı yarı yarıya sulandırıp bi bardak içtim
bu şimdi öğle yemeği mi kahaltı mı oldu ben de bilmiyorum

afiyet olsun tatlım güzel mönü olmuş

maşallah kuzu,iyi dinlenmişsindir.tabii taktın kafaya kediciği uyuyamadın dimi gece ahh ahhh
öğle yemeği olmuş seninki direkt
bide akşam hafif bişiyler yedinmi süper geçirmiş olucan hafta sonunu

iyi dinlendim valla
evdeki böcükler rahat verseydi daha uyurdum ama
kudurdular tepemde
bugün daha iyiyim kuzu

oo maşallah iyi dinlenmişsin sevindim
bence bu ne kahvaltı ne öğle yemegi akşama yaklaşmış kız

İyi akşamlar kızlar
Bugün sakinmiş buralar...
Bizde biraz alışveriş yaptık ev için pazara gittik derken yemek yine akşam oldu...
Akşam yemeğinde
300 gram ızgara balık
salata
1 bardak diet kola

:)

Gecede çilek ya da kayısı yerim herhalde..
Bugünde böylece bitti sayılır...

Oh maşallah güzel dinlenmişsin canım..Ara sıra iyi olur ama böyle dinlenmek rahatlamışındır biraz bence seninki öğlen yemeği olmuş onuda hafif yemişin zaten biraz yoğurt salata falan yesen günün açığını kapatmış olursun tatlım

Son düzenleme:
selamlar takımım
dün piniğe gttk bi abartmışım ki sormayın:26:
walla baya yedm yaaa
ama btn gn de ayaktaydm tabi öle de bi durum varrr

oğlan sağolsn 100metrekarelik alanda 5 km fln yol yapmşmdr

tabi piknik öğen yimee gbi oldu ve ben teeee gece12 ye kadar ackmadım,acıkınca da naptm tahmin edin bakalım
kokoreç yidimmm:26:

gece çok geç yattm ve de daha yeni kalktm
henüz kahvaltı da yapmadık,çnkü şimdi de kocam uyudu
ama ben çok acıktm walla oğlanı uyutp hemen bişiler yicem.

bakam kaç kilo çıkcam bu cuma:26:

kızlar ben cuma cumartesi pazar menülerimi yazacam herşey ok de pazar günü bruncha gittik arkadaşa orda yediklerimi bir türlü hesaplayamıyorum kızlar yarddım edermisiniz?????????

3 haziran cuma menüm:

kahvaltı:

2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği(16)
sucuklu yumurta(1)
yarım salatalık(2)
kaşar peyniri(1)
yeşil çay(0)

ara:türk kahvesi(0), beşibiryerde çay(0)

öğlen:.menemen(1 domates(6), 1 dolmalık biber(4), 1 yumurta(0), kaşar peyniri(1))

ara: yeşil çay(0), siyah çay(0), 1 dilim kaşar peyniri(1)

akşam: 1 tane haşlanmış tavuk baget(0), 1 dilim kızarmış tam buğday ekmeği(8),1 tane light üçgen peynir(0.5), form çay(0)

ara: yeşil çay

3.5 litre su
toplam:40 ünite

.......................................................................................................................

4 haziran cumartesi menüm

kahvaltı:

1 tane simit(25)
sucuklu yumurta(1)
kaşar peyniri(1)
siyah çay(0)

ara: türk kahvesi(0), beşibiryerde çay(0)

öğlen:

250 gram (1 su bardağı) yoğurt(12)
1 tane közlenmiş patlıcan(4)
az zeytinyağı(0)
az kırmızı toz biber(0)

ara: yeşil çay(0)

akşam:

kıymalı yumurta(0)
kola zero(0)
form çay(0)

ara: yeşil çay

3.5 litre su
toplam:43 ünite

.....................................................................................................................

5 haziran pazar menüm:

kahvaltı:

5-6 patates kızartması(10)
1-2 patlıcan biber kızartması(5)
4-5 kaşık patlıcanlı salata(10)
2 kaşık rus salatası(5)
salçalı sosis(2)
kaşarlı yumurta(2)
1 dilim ekmek(12)

biliyorum çok oldu ama arkadaşa bruncha gittik valla anca bu kadar tutabildim kendimi değerlere bir bakarmısınız ne kadar doğru bilmiyom???????????????

ara: türk kahvesi(0), beşibiryerde çay(0)

öğlen: yok (brunch zaten 11 buçuk gibiydi)

akşam:3 tane mangalda tavuk pirzola(0), 1 bardak kola zero(0), form çay(0)

3.5 litre su
toplam: 46 ünite

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…