Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Senden cevapladım ama söylediklerim sadece sana değildi hepimiz için geçerliydi.

Ben farkındaysan senin laflarını çekipte bu lafın çok sert burda uslubun yanlış olmamalı demedim
Bu yüzden tutup namarianın laflarınınada senin lafların sert demem.. yani ikinizin laflarınıda çekip bu laflar yanlış demeyin demedim genel konuştum

Haydi kapatılm kızlar ekibede cidden ayıp oldu kafalarını şişirdik

Sabırsızlıkla bekliyorum ben hangi burçlarla anlaşırım bileyimde tanıştığım herkesin burcuna göre seen geeeel, seen yoluna devam et diyeyim
Yaaa niye öyle diyorsun yükselen çok değiştiriyor işleri sonra hayatının adamına yol vermiş olma

Yaaa niye öyle diyorsun yükselen çok değiştiriyor işleri sonra hayatının adamına yol vermiş olma
Evet kesinlille Ay burcu da aşırı etki ediyor canım 3ünü de bilip ona göre değerlendirilmeli muhursuzpusula

Sabırsızlıkla bekliyorum ben hangi burçlarla anlaşırım bileyimde tanıştığım herkesin burcuna göre seen geeeel, seen yoluna devam et diyeyim
AA öyle deme kızzz. Bir tanışın, konuşun, çay için Kısmet bu belli mi olur. Doğum tarihini yanlış biliyordur falan. Beyaz atlı prensini tepiverirsin sonra

Evet kesinlille Ay burcu da aşırı etki ediyor canım 3ünü de bilip ona göre değerlendirilmeli muhursuzpusula

AA öyle deme kızzz. Bir tanışın, konuşun, çay için Kısmet bu belli mi olur. Doğum tarihini yanlış biliyordur falan. Beyaz atlı prensini tepiverirsin sonra

Seçmenin kolay bi yolu yok mu yaa hep çetrefilli

Hımm , cnm stres de etkiliyor aslında şöyle güzel bi banyo yapabilirsin , sosyal medya detoksu yapabilirsin birkaç gün akşamları gel sadece mesela kuşum
Canım ben seni anlıyorum bayağı bilgilisin bence ve şu kadar ekmek işte yağ fazla olmuş ödem yapar diye uyarmak istedin bence beslenme koçluğu fitness koçluğu sertifikası alıpprofesyonel yardım edebilirsin insanlara sen o isteği ve yeteneği gördüm sende
Ama burda biraz free takılmak rahat olmak istiyoruz canım, diyetisyenden yardım alan da oluyor ama bayağı stresli bi iş ben de onlarcasına gittim sonu aynı
Namaria kuşum biraz alıngan mısın bu aralar? Kıyamam hele o dünkü hadsiz anlayışsız insandan sonra
Yanlış anlaşıldığı için üzülmüş fitblonde bence bi de uzun yıllar sonra adapte olmaya çalışıyor canım
@DeryaOnDiet nerde ya bir adet pozitif enerjiye ihtiyacım var
Orman evinde peri masalı yaşıyor ex ortim aah ah
2 gündür garip bir enerji var takımda dolunay mı var ne var

Eki Görüntüle 2816833
Ay evet ya kesin gezegenlerden ben de dişçiyi pahalı bulup başkasına gittim muayeneye anlaşamadık 5 dk içinde kavga çıktı bi de ben yani
Neler neler var di mi :)
Ama Namaria cım da güzel yorumlamış bana da sorru aynı kişiler ama tatmin edemiyorum demek

Arkadaşlar merhaba. Aranıza yeni katılıyorum. 36 yaşındayım evliyimiki çocuğum var biri 5 yaş diğeri 15 aylık. Halen emziriyorum şuan 62 kiloyum hedefim Doğumdan önceki 50 kiloma düşmek. Dizimde menisküs yırtığı var ilerlememesi için kilo vermem gerek. Yürürken merdiven inerken çıkarken canım çok yanıyo. Kurallarınızı okudum ama daha önce hiç zayıflama grubuna katılmamıştım. Baya cahilim Umarım hedeflerimize sağlıklı bir şekilde ulaşırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…