Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Eline sağlık canım

Haydiii canlanıyoruz nasıl kavuşacağız istediğimiz hedeflere

@whitetea ummhnisa haydi kızlar
Bu hafta t
Katılacağım kaptanım.
Cumartesi nişan var manisa ya gidicek gibiyiz. Tüm yakın akrabalarda olacak tabi Bi çoğu beni 85 kilo halimle haturlıyorlardır karşılarına şöyle 69 kiloyla çıkmak istiyorum. Biraz Motive olayım onların nasıl zayıfladın sözleriyle

Hedef60kgolmak canıııım en bilgilerine beni bilgilendir sen müsait olduğunda. Aslında burçlara çokta dikkat etmiyordum ama takımda baya muhabbeti dönünce baya merak ettim. Mesela ben ikizler kızım oğlak çok çatışıyoruz. Oğlum kova onunla gayet iyiyiz

S seyrulsefer S Suskunhanim sizleride ortak yapalım mı kızlar ne dersiniz cumaya kadar birbirinizin menü takibini spor takibini yapar yorumlarsanız sevinirim suskun eski üyemiz zaten elden geldiğince seyrulsefer sana destek olacaktır canım ortaklık nedir vs birazdan listeyi paylaşacağım oradan daha net anlamış olursun

Namaria canım bilgine

ORTAKLAR
(2 Nisan-9 Nisan)
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
  • Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
  • Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir
  • En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir

DİPNOT:
  • Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
  • Ortaklar tablosu haftalıktır.

Namaria Güncel hali canım

Canım en güzel motive sekli o zaten akrabalarının şöyle bi gözleri kamaşşın:)

Yaaa şok olacaklar şok

Nikinik gelsene ya bu kızlar beni çok üzüyor
Farkettim canim ya gelmek isterdim ama bu ara pek duzenim yok vakit ayiramayabilirim. Esim kucuk bir operasyon gecirdi raporlu evde. Bebek gibi ilgi bekliyor. Cocuk 1 di 2 oldu evde anlayacagin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…