- 23 Mart 2016
- 30.332
- 91.109
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #404.521
Canım evet onu çıkarabilirsin
@Just a perfect day de izinli o da gitti
@Amor-a bayadır yok gelsede sağlık sorunları oluyor çok spor yapamıyor onuda çıkar istersen listeden
@hawar da mezun artık
pekala o halde özelden ayrıntılı yorum yapacak başka birini bulunuz hanfendi
ayy sürem dolmuş
Olsun bir dahaki listede çıkartırsan yeter canımayy sürem dolmuşdiyorum bu kız isveçi de bozddu napıyo
Bu hafta t
|
|
@karabiber01 |
|
C Cagrihilal1 |
|
S Suskunhanim | S seyrulsefer |
@L O L | @whitetea |
|
|
| @olvidos |
| M monarosaa |
Canım en güzel motive sekli o zatenBu hafta t
Katılacağım kaptanım.
Cumartesi nişan var manisa ya gidicek gibiyiz. Tüm yakın akrabalarda olacak tabi Bi çoğu beni 85 kilo halimle haturlıyorlardır karşılarına şöyle 69 kiloyla çıkmak istiyorum. Biraz Motive olayım onların nasıl zayıfladın sözleriyle
Yaaa şok olacaklar şokBu hafta t
Katılacağım kaptanım.
Cumartesi nişan var manisa ya gidicek gibiyiz. Tüm yakın akrabalarda olacak tabi Bi çoğu beni 85 kilo halimle haturlıyorlardır karşılarına şöyle 69 kiloyla çıkmak istiyorum. Biraz Motive olayım onların nasıl zayıfladın sözleriyle
Farkettim canim ya
Geçmiş olsun canımFarkettim canim yagelmek isterdim ama bu ara pek duzenim yok vakit ayiramayabilirim. Esim kucuk bir operasyon gecirdi raporlu evde. Bebek gibi ilgi bekliyor. Cocuk 1 di 2 oldu evde anlayacagin
Canım en güzel motive sekli o zatenakrabalarının şöyle bi gözleri kamaşşın:)
Demi demiii yolda Bile görenler soruyorlar nasıl zayıfladın bize de söyle diye. Tek Cevabım YEMEDİM oluyor biraz gıcık olmuş olabilirim tabi bu cevaplaYaaa şok olacaklar şok
Geçmiş olsun canııım Allah kolaylık versinFarkettim canim yagelmek isterdim ama bu ara pek duzenim yok vakit ayiramayabilirim. Esim kucuk bir operasyon gecirdi raporlu evde. Bebek gibi ilgi bekliyor. Cocuk 1 di 2 oldu evde anlayacagin
orman evindee peri masalında diyorum
Sagol canim.Ya oyle oldu vallaGeçmiş olsun canımAllah sanada sabır versin 2 cocukla zor olmuştur hayat haklısın
Sagolasin canimGeçmiş olsun canııım Allah kolaylık versin
Bende bogayımBenim burcum boğa yükselenim Başak ama yükselenimle alakam yokTam bir boğayım özellikle beslenme konusunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?