- 11 Şubat 2021
- 1.484
- 5.651
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #404.541
Hoşgeldin canım bi tip 2 kolejen e başlayabilirsin menüsküs e biraz şifa olabilirArkadaşlar merhaba. Aranıza yeni katılıyorum. 36 yaşındayım evliyimiki çocuğum var biri 5 yaş diğeri 15 aylık. Halen emziriyorum şuan 62 kiloyum hedefim Doğumdan önceki 50 kiloma düşmek. Dizimde menisküs yırtığı var ilerlememesi için kilo vermem gerek. Yürürken merdiven inerken çıkarken canım çok yanıyo. Kurallarınızı okudum ama daha önce hiç zayıflama grubuna katılmamıştım. Baya cahilimUmarım hedeflerimize sağlıklı bir şekilde ulaşırız.
yaaa yeriim beni de düşünüymüüşHedef60kgolmak canıııım en bilgilerine beni bilgilendir sen müsait olduğunda. Aslında burçlara çokta dikkat etmiyordum ama takımda baya muhabbeti dönünce baya merak ettim. Mesela ben ikizler kızım oğlak çok çatışıyoruz. Oğlum kova onunla gayet iyiyiz
Doğum günlerimize de az kaldıBende bogayımyükselen aslan
Gelme gelme 30 lar çok hızlı geçiyorDoğum günlerimize de az kaldıBir ay daha 29 um ama sonra nasıl 30 a geçiş yapacağım hiç bilmiyorum
Evet canım oğlumla ben çok güleryüzlüyüz yabancılık çekmeyiz her ortama gireriz ama kızımda Bi o kadar zıt gibi bize mesela o hemen kaynaşamaz en yakınlarına bile mesafesi vardır 11 yaşına girdi artık evde küçük Bi ergenusum varyaaa yeriim beni de düşünüymüüştşk
cnm bayağı faktör var etkileyen aslında, 12 evimiz var hepsi hayatın farklı alanlarında nasıl davrandığımızı ya da nasıl mutlu olacağımızı gösteriyoartı gezegenler var
ama genel olarak ikizler de kova da hava grubudur cnm ,özgürlük seven,konuşkan ,zeki, uyumlu ve eğlenceli
oğlak ciddidir cnm,sabit burçdur dediğim dediktir hedefinden dönmez, disiplinlidir çalışkandır ailesine de düşkündür, saygı gösterir aslında cnm neden çatışıyorsunuz :) ergenlik döneminde mi
Ahh kaptanım ahh bende hala 30um diyesim geliyor ama şurda bikaç aydan 32 olucam gerçekten 30dan yukarısı sanki sende 2 yaş alıyormuşuz gibi hızlı geçiyorGelme gelme 30 lar çok hızlı geçiyor
Ne ara 34 oldum bilmiyorum her sorana şöyle bir durup söylüyorum 31 32 diyesim geliyor
Ayyy bunu yazarken düşündüm de 11 gün sonra 35 olacağım poffffffff
canım zorlama sen,onun yapısı böyle,dıştan sert durur ama kalbi temizdir ve duygusaldır belli etmek istemez, birine kırılsa düzeninin bozulacağından korkar o yüzden mesafe iyi bence iş yaşamında da başarılı olurEvet canım oğlumla ben çok güleryüzlüyüz yabancılık çekmeyiz her ortama gireriz ama kızımda Bi o kadar zıt gibi bize mesela o hemen kaynaşamaz en yakınlarına bile mesafesi vardır 11 yaşına girdi artık evde küçük Bi ergenusum var
S seyrulsefer @Suskunhanim sizleride ortak yapalım mı kızlar ne dersiniz cumaya kadar birbirinizin menü takibini spor takibini yapar yorumlarsanız sevinirim suskun eski üyemiz zaten elden geldiğince seyrulsefer sana destek olacaktır canımortaklık nedir vs birazdan listeyi paylaşacağım oradan daha net anlamış olursun
@Namaria canım bilgine
Bende herhalde soranlara uzun yıllar 29 dermişim gibi geliyorGelme gelme 30 lar çok hızlı geçiyor
Ne ara 34 oldum bilmiyorum her sorana şöyle bir durup söylüyorum 31 32 diyesim geliyor
ben de temmuz sonu olcamAhh kaptanım ahh bende hala 30um diyesim geliyor ama şurda bikaç aydan 32 olucam gerçekten 30dan yukarısı sanki sende 2 yaş alıyormuşuz gibi hızlı geçiyor
Allaaahh markete çıktım 500 ml su içtim çişim geldi, eve varana kadar salmam inşaAllah
seve seve ortak olurum tabi. Kusura bakmayın sık sık giremiyorum çocukların birini uyuttum diğerini babasıyla markete gönderdim. Ailecek temizlik yapıyoruz
Farklı Bi çocuk olduğunu biliyoruz canım bunun farkındayız ama yetemiyoruz malesef. IQ sü yüksek zaten işte biz annelerin beklentisi biraz dacanım zorlama sen,onun yapısı böyle,dıştan sert durur ama kalbi temizdir ve duygusaldır belli etmek istemez, birine kırılsa düzeninin bozulacağından korkar o yüzden mesafe iyi bence iş yaşamında da başarılı olurbiliyosun iş ortamında herkese güvenilmez,yüzüne gülen biri arkadan dedikodu yapıp iş çevirebilir o yüzden iyi bi özellik bence cnm
erken yaşta olgunlaşır yapısal olarak zaten ve sorumluluk sahibidir endişelenme
cnm 20lerdeyken 30lar çok yaşlı geliyor ama 30 olunca her yaş gözünde eşitleniyor merak etmeBende herhalde soranlara uzun yıllar 29 dermişim gibi geliyor
Vuuu ikizler kolonisiAhh canım olabilir tabi bende kirazsaplı çay çok işe yarıyor birde aç karna çörekotu yağı istersen bunları bir dene. Bugün olmasa cuma ya o eksi gelecek merak etme
Yaa ben ikizler eşim ikizler ben nerelere gidem deyin heleeee
Ama pazartesi yollardaydım yeaaa29 mart-4 nisan tablo spor listesi :)
UYE 29 mart 31 mart 3 nisan sonuç @fitblonde 4+6 3+4+5+7 3+4+7 belmayne ----- 1 1 2 @balpamuk ------ ------- ------ @Suskunhanim 1 1 1 @DeryaOnDiet 6 1 2 @melita09 ------ ------ ----- @azaydidem ----- ------ ----- @yarimuhendis ----- 1 6 2 Hedef60kgolmak 1+2 1+6 1+2 Kendinin en iyi hali ol 6 ------- ----- 1 Begonya2 ------ ------- 2 1 @muhursuzpusula 1 1 @whitetea ------ ------ ----- @olvidos 1 ----- ------ 1 @karabiber01 1 1 @monarosaa ------ 2 2 2 @Mathildablue 4 4 4 @Namaria 1 1 2 @hawar 1 1+6 ------ 2 ummhnisa ----- ------ ----- @Cagrihilal1 4+5 1 1+6 Cherry Mom 1+3 5 2
3 gün de spor yapan @fitblonde @SuskunhanimHedef60kgolmak @Mathildablue @Cagrihilal1
tebrik ediyoruuuz
Çok geçmiş olsun canım. Acil şifalar dilerimFarkettim canim yagelmek isterdim ama bu ara pek duzenim yok vakit ayiramayabilirim. Esim kucuk bir operasyon gecirdi raporlu evde. Bebek gibi ilgi bekliyor. Cocuk 1 di 2 oldu evde anlayacagin
Merhabalar. Hoş geldin aramızaseve seve ortak olurum tabi. Kusura bakmayın sık sık giremiyorum çocukların birini uyuttum diğerini babasıyla markete gönderdim. Ailecek temizlik yapıyoruz
Gel gel canım. Su çok güzel burdaGelme gelme 30 lar çok hızlı geçiyor
Ay evde içmiştim öncesindede 500 ml içmiştim çişimide yapıp çıktm ama şuan ölüyorum 500 gr çişlerimben önceden wc olduğunu bildiğim yerlerin yakınında içerim bol su içeceksemaklında bulunsun iş hanları filan oluyo ya
free yerine ---- var kızVuuu ikizler kolonisi
Çok iyidir ikizler canım. Kendimden biliyorum
Ama pazartesi yollardaydım yeaaa
Çok geçmiş olsun canım. Acil şifalar dilerim
Merhabalar. Hoş geldin aramıza
Canım kutusun üzerinde sıcak suda kaç dakika kalması gerektiğini söylüyor 3-4 dk dan fazla tutma açılaşmaya başlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?