Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hoşgeldin canım bi tip 2 kolejen e başlayabilirsin menüsküs e biraz şifa olabilir

yaaa yeriim beni de düşünüymüüş tşk
cnm bayağı faktör var etkileyen aslında, 12 evimiz var hepsi hayatın farklı alanlarında nasıl davrandığımızı ya da nasıl mutlu olacağımızı gösteriyo artı gezegenler var
ama genel olarak ikizler de kova da hava grubudur cnm ,özgürlük seven,konuşkan ,zeki, uyumlu ve eğlenceli
oğlak ciddidir cnm,sabit burçdur dediğim dediktir hedefinden dönmez, disiplinlidir çalışkandır ailesine de düşkündür, saygı gösterir aslında cnm neden çatışıyorsunuz :) ergenlik döneminde mi

Doğum günlerimize de az kaldı Bir ay daha 29 um ama sonra nasıl 30 a geçiş yapacağım hiç bilmiyorum
Gelme gelme 30 lar çok hızlı geçiyor
Ne ara 34 oldum bilmiyorum her sorana şöyle bir durup söylüyorum 31 32 diyesim geliyor

Ayyy bunu yazarken düşündüm de 11 gün sonra 35 olacağım poffffffff

Evet canım oğlumla ben çok güleryüzlüyüz yabancılık çekmeyiz her ortama gireriz ama kızımda Bi o kadar zıt gibi bize mesela o hemen kaynaşamaz en yakınlarına bile mesafesi vardır 11 yaşına girdi artık evde küçük Bi ergenusum var

Ne ara 34 oldum bilmiyorum her sorana şöyle bir durup söylüyorum 31 32 diyesim geliyor

Ahh kaptanım ahh bende hala 30um diyesim geliyor ama şurda bikaç aydan 32 olucam gerçekten 30dan yukarısı sanki sende 2 yaş alıyormuşuz gibi hızlı geçiyor

canım zorlama sen,onun yapısı böyle,dıştan sert durur ama kalbi temizdir ve duygusaldır belli etmek istemez, birine kırılsa düzeninin bozulacağından korkar o yüzden mesafe iyi bence iş yaşamında da başarılı olur biliyosun iş ortamında herkese güvenilmez,yüzüne gülen biri arkadan dedikodu yapıp iş çevirebilir o yüzden iyi bi özellik bence cnm
erken yaşta olgunlaşır yapısal olarak zaten ve sorumluluk sahibidir endişelenme

Bende herhalde soranlara uzun yıllar 29 dermişim gibi geliyor

Ahh kaptanım ahh bende hala 30um diyesim geliyor ama şurda bikaç aydan 32 olucam gerçekten 30dan yukarısı sanki sende 2 yaş alıyormuşuz gibi hızlı geçiyor
ben de temmuz sonu olcam aynen yaa
Allaaahh markete çıktım 500 ml su içtim çişim geldi, eve varana kadar salmam inşaAllah
ben önceden wc olduğunu bildiğim yerlerin yakınında içerim bol su içeceksem aklında bulunsun iş hanları filan oluyo ya
seve seve ortak olurum tabi. Kusura bakmayın sık sık giremiyorum çocukların birini uyuttum diğerini babasıyla markete gönderdim. Ailecek temizlik yapıyoruz
hzlsel canım hoşgeldiniz ben de burcu, menü spor listeleri sayfasında ilk postta tablo var numaralı sporlar, onları yapanları takip ediyorum bu hafta alışın haftaya sizi de eklerim

Farklı Bi çocuk olduğunu biliyoruz canım bunun farkındayız ama yetemiyoruz malesef. IQ sü yüksek zaten işte biz annelerin beklentisi biraz da

Vuuu ikizler kolonisi
Çok iyidir ikizler canım. Kendimden biliyorum
Ama pazartesi yollardaydım yeaaa
Farkettim canim ya gelmek isterdim ama bu ara pek duzenim yok vakit ayiramayabilirim. Esim kucuk bir operasyon gecirdi raporlu evde. Bebek gibi ilgi bekliyor. Cocuk 1 di 2 oldu evde anlayacagin
Çok geçmiş olsun canım. Acil şifalar dilerim
seve seve ortak olurum tabi. Kusura bakmayın sık sık giremiyorum çocukların birini uyuttum diğerini babasıyla markete gönderdim. Ailecek temizlik yapıyoruz
Merhabalar. Hoş geldin aramıza

ben önceden wc olduğunu bildiğim yerlerin yakınında içerim bol su içeceksem aklında bulunsun iş hanları filan oluyo ya
Ay evde içmiştim öncesindede 500 ml içmiştim çişimide yapıp çıktm ama şuan ölüyorum 500 gr çişlerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…