Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Anlayamadın mı kız anlaman için tüm takımın banlanmasını bekleme
Az once anladim burc yorumlariyla karismis ne nedir anlamamistim hala da anlamadim da neyse. Benim derdm daha buyuk bacaklarim kopuyor oturup kalkamiyorum cok fenayim

Az once anladim burc yorumlariyla karismis ne nedir anlamamistim hala da anlamadim da neyse. Benim derdm daha buyuk bacaklarim kopuyor oturup kalkamiyorum cok fenayim
Bende öyleyim bende dün 1000 zıpladım çok fena bayadır zıplamamıştım birde bitsin diye hızlı hızlı zorladım biraz bugün Pert

Bende öyleyim bende dün 1000 zıpladım çok fena bayadır zıplamamıştım birde bitsin diye hızlı hızlı zorladım biraz bugün Pert
Aldigim butun kilo bacagima gitmis ustum inceldikçe altim daha heybetli bi hal aliyo 83 kiloyken simdikimden daha kalin bacaklarla boru paca kotlari nasil giymisim ben ya simdi giyemiyorum utaniyorum

En sevdiğim üye peki tamam diyen üye bu ara herkes asi ayol

Nasılsın monacım sana nasıl hitap edeceğiz ya nasıl gidiyor diyet
Evet pandemi herkesi gerdi malesef kimseye bişey söylenmiyor.. Tşklr iyiyim siz nasılsınız iyi gidiyor yememeye hareket etmeye çalışıyorum.. Ramazanda nasıl olcak su içmeden onu düşünmeye başladım şimdideninşallah uyarım diyete regl olcam tatlı isteğim var öyle işte çok yazdım kusura bakmayın bian başınızı şişirmeyimm.. Ümran ben monada olur hangisini söylemek isterseniz

Ay doğru Ümran diye yazmıştın halbuki değil mi canım
Siz deme ya mesafe sevmiyorum Esra de emnis de kaptan de kaptiş de başka ne diyorlar bana bi düşündüm
Ramazanda havalar serinliyor diye duydum canım genelde her zamanda serin geçiyor Allah yardım ediyor ya bir şekilde yine biter koca ay anlamayız bile

kapticim kaptim kaptişkom
O değilde namariadan tam burç bilgisi alacakken kız banlandı sende cidden talih yok
o kadar uzun konuştuk ki onla halbuki yetmiyordu yetmiyorduu

29 mart-4 nisan tablo spor listesi :)
UYE29 mart31 mart3 nisansonuç
blonde ambition 4+63+4+5+73+4+7
belmayne -----112
balpamuk -------------------
S Suskunhanim 1 1 1
DeryaOnDiet 6 12
melita09 -----------------
azaydidem ----------------
yarimuhendis ----- 1 62
Hedef60kgolmak 1+21+61+2
Kendinin en iyi hali ol 6------------1
Begonya2 ------------- 21
muhursuzpusula 1 1
@whitetea-----------------
@olvidos 1-----------1
@karabiber01 11
M monarosaa ------ 2 22
Mathildablue 4 4 4
Namaria 1 1 2
hawar 11+6------2
ummhnisa ----------------
C Cagrihilal1 4+511+6
Cherry Mom 1+352

3 gün de spor yapan blonde ambition S Suskunhanim Hedef60kgolmak Mathildablue C Cagrihilal1
tebrik ediyoruuuz

Son düzenleme:
artık sana yetmiyorum demek e şimdi sende sorun yok sorun bende de dersin
gelsin bana yalnızlığın fındıkları kekleri....
Biz ayrı dünyaların insanlarıyız, sorun sende değil bende, ben şuan ciddi bir ilişki düşünmüyorum düşünseydim emin ol sen olurdun

Başka bulamadım en klişeler bunlar

Sen benim eski değil eskimeyen aşkımsın

Eline sağlık canım

Haydiii canlanıyoruz nasıl kavuşacağız istediğimiz hedeflere

@whitetea ummhnisa haydi kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…