- 22 Mart 2019
- 10.426
- 21.670
- 398
- 28
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #404.481
Aaaaa beeenE hadi biraz moralllll
Son 8 etap bireysel analizde
ilk 3
1. @whitetea
2.Begonya2
3.ummhnisa
tebrikler kızlar tüm ekip için link aşağıda
Konu Mesajı 'Cuma Zayıflama Yarışması Takımlarının Analiz Raporları' Cuma Zayıflama Yarışması Takımlarının Analiz Raporları
Yaa çok üzüldüm şikayet mi olmuş aslında konu kapandı gibi olmuştu daBanlandılar en az 1 gün giremeyecekler tabi daha önce banları yoksa
Jet bir başlangıç olduBi de diyete yarın başlycam bugün malum Pazar günü çok kaçırdım da.
Hoşgeldin canımArkadaşlar merhaba. Aranıza yeni katılıyorum. 36 yaşındayım evliyimiki çocuğum var biri 5 yaş diğeri 15 aylık. Halen emziriyorum şuan 62 kiloyum hedefim Doğumdan önceki 50 kiloma düşmek. Dizimde menisküs yırtığı var ilerlememesi için kilo vermem gerek. Yürürken merdiven inerken çıkarken canım çok yanıyo. Kurallarınızı okudum ama daha önce hiç zayıflama grubuna katılmamıştım. Baya cahilimUmarım hedeflerimize sağlıklı bir şekilde ulaşırız.
E hadi biraz moralllll
Son 8 etap bireysel analizde
ilk 3
1. @whitetea
2.Begonya2
3.ummhnisa
tebrikler kızlar tüm ekip için link aşağıda
Konu Mesajı 'Cuma Zayıflama Yarışması Takımlarının Analiz Raporları' Cuma Zayıflama Yarışması Takımlarının Analiz Raporları
Tebrik ederim canlarr bu hafta takım üstünde bişeyler var ama yarın bunu kıralım ve cuma ya da dereceye girelim bize bu yakışır
Hoşgeldin aramıza canım sağlıcakla istediğimiz kiloya ulaşalım hepbirlikteArkadaşlar merhaba. Aranıza yeni katılıyorum. 36 yaşındayım evliyimiki çocuğum var biri 5 yaş diğeri 15 aylık. Halen emziriyorum şuan 62 kiloyum hedefim Doğumdan önceki 50 kiloma düşmek. Dizimde menisküs yırtığı var ilerlememesi için kilo vermem gerek. Yürürken merdiven inerken çıkarken canım çok yanıyo. Kurallarınızı okudum ama daha önce hiç zayıflama grubuna katılmamıştım. Baya cahilimUmarım hedeflerimize sağlıklı bir şekilde ulaşırız.
Merhaba hoşgeldinArkadaşlar merhaba. Aranıza yeni katılıyorum. 36 yaşındayım evliyimiki çocuğum var biri 5 yaş diğeri 15 aylık. Halen emziriyorum şuan 62 kiloyum hedefim Doğumdan önceki 50 kiloma düşmek. Dizimde menisküs yırtığı var ilerlememesi için kilo vermem gerek. Yürürken merdiven inerken çıkarken canım çok yanıyo. Kurallarınızı okudum ama daha önce hiç zayıflama grubuna katılmamıştım. Baya cahilimUmarım hedeflerimize sağlıklı bir şekilde ulaşırız.
Birisi şikayet etti demekkiYaa çok üzüldüm şikayet mi olmuş aslında konu kapandı gibi olmuştu da
Çok iddialıyım bildiğin gibi değilJet bir başlangıç oldu
Çok iddialıyım bildiğin gibi değilama işte ağzım hiç boş durmuyo onu napcam bilmiyorum
Hoşgeldin aramıza canım sağlıcakla istediğimiz kiloya ulaşalım hepbirl
Hoşgeldin canımkaptanımız bilgilendirmeyi yapar inşaAllah
Tebrik ederim canlarr bu hafta takım üstünde bişeyler var ama yarın bunu kıralım ve cuma ya da dereceye girelim bize bu yakışır
HoşbuldumMerhaba hoşgeldin
Esra bende umarım sağlıkla ulaşırsın ideal Kilona
Arada neler konuşuldu bilmiyorum, aranızda neler geçti onunda bilmiyorum.UzuldumNamarinin bana yazdıkları
Üst perdeden konuşuyorsun
Mağdur edebiyatı yapiyorsun
Art niyetli göstermeye çalışıyorsun
Uslubun kötü vs. Vs.
Bunları görüp bu mesajı ona atmalı idin diye düşünüyorum. Ben sana sadece buna kıralıyorum bu kadar sert sert sözlere bir şey denmemesi ...
Yoksa senin ile zaten dediğim gibi şuna kırıldım diyecegim tek lafını duymadım ve son derece tatlı dillisin zaten ben seni kırdı isem özür dilerim asla istemem böype bir şey S Suskunhanim seni de kırdı isem özür dileyeyim içimde kalmasın canım konu başka yerlere çekildiği için durum bu yoksa ortağım kim olursa olsun ben ortilikten ayrılıcaktım çünkü genel istek olarak bu durumdan istedim seninle alakalı değil sakın üstüne alınmayasın.
@Namaria sen yazdıklarında için rahat , vicdanın rahat ise birşey beklemiycem . Herksein motivesi için konuyu kapatmak istiyorum bu son yorumum.
Şikayet mi olmuş?Banlandılar en az 1 gün giremeyecekler tabi daha önce banları yoksa
Zararın neresinden dönersek kardir,hoşgeldinBi de diyete yarın başlycam bugün malum Pazar günü çok kaçırdım da.
Sen ne tatlısın senArada neler konuşuldu bilmiyorum, aranızda neler geçti onunda bilmiyorum.Uzuldumüslup konusuna gelince evet biraz azarlanir gibi hissettim ama kötüye yormak yerine beni düşündüğün için öyle yazdığını ve yazı dili olması sebebiyle belki aradaki esprileri ayırt edemediğini düşündüm lakin ola ki arzu edersen de seni etkilenmemek adına ortiligi birakabilirsin diye ekledim.Kendi adıma bir kırgınlığım yok, herkesin burda keyif içinde kilo vermesini istiyorum.Gunluk hayatta herkesin dertleri var,buraya gönüllü katılım sağlarken birbirimizin yükünü hafifletmeye, modu düşünce kaldırmaya çalışıyoruz.
Umarım tatlıya bağlanır sizin aranızdaki durum dahep birlikte inceledim,en ince biz olalım
Şikayet mi olmuş?
Zararın neresinden dönersek kardir,hoşgeldin
aynen yaa bu kadar ciddiye almaya üzülmeye ne gerek varNeden grilendi kızlar ya
Ne gerek polemiğe herkes kendi aleminde takılsın yuvarlanıp gidiyoruz işte
Nazar oldu bize kesin
Birbirlerini etmiş olabilirler muhtemelen canımŞikayet mi olmuş?
Diyeti bozmasinlar da yeter. Yarin normale dönerler olur boyle seyler.Birbirlerini etmiş olabilirler muhtemelen canım
Anlayamadın mı kızIyi enerjimi kotu enerjimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?