Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hoşgeldin canım kaptanımız bilgilendirmeyi yapar inşaAllah

Aaaaa beeen
2.ciyim haa
MaşaAllah bize ilk 3 kişi bizim takımdan
Tebrik ederim kızlar ummhnisa @whitetea
Tebrik ederim canlarr bu hafta takım üstünde bişeyler var ama yarın bunu kıralım ve cuma ya da dereceye girelim bize bu yakışır

Hoşgeldin aramıza canım sağlıcakla istediğimiz kiloya ulaşalım hepbirlikte

Merhaba hoşgeldin

Esra bende umarım sağlıkla ulaşırsın ideal Kilona

Çok iddialıyım bildiğin gibi değil ama işte ağzım hiç boş durmuyo onu napcam bilmiyorum
Bizimde ağzımız boş durmadığı için bu mapushaneye düştük

Ama bir noktada artık durmalı haydi bugün son kaçamağın olsun yarın menülerini yazmaya başlarsın inşallah sonra ara ara kendine ödül verirsin tabi emziriyorsun madem çok katı bir diyet yapamazsın zaten

Hoşgeldin aramıza canım sağlıcakla istediğimiz kiloya ulaşalım hepbirl
Hoşgeldin canım kaptanımız bilgilendirmeyi yapar inşaAllah

Tebrik ederim canlarr bu hafta takım üstünde bişeyler var ama yarın bunu kıralım ve cuma ya da dereceye girelim bize bu yakışır

Merhaba hoşgeldin

Esra bende umarım sağlıkla ulaşırsın ideal Kilona
Hoşbuldum

Arada neler konuşuldu bilmiyorum, aranızda neler geçti onunda bilmiyorum.Uzuldum üslup konusuna gelince evet biraz azarlanir gibi hissettim ama kötüye yormak yerine beni düşündüğün için öyle yazdığını ve yazı dili olması sebebiyle belki aradaki esprileri ayırt edemediğini düşündüm lakin ola ki arzu edersen de seni etkilenmemek adına ortiligi birakabilirsin diye ekledim.Kendi adıma bir kırgınlığım yok, herkesin burda keyif içinde kilo vermesini istiyorum.Gunluk hayatta herkesin dertleri var,buraya gönüllü katılım sağlarken birbirimizin yükünü hafifletmeye, modu düşünce kaldırmaya çalışıyoruz.
Umarım tatlıya bağlanır sizin aranızdaki durum dahep birlikte inceledim,en ince biz olalım
Banlandılar en az 1 gün giremeyecekler tabi daha önce banları yoksa
Şikayet mi olmuş?
Bi de diyete yarın başlycam bugün malum Pazar günü çok kaçırdım da.
Zararın neresinden dönersek kardir,hoşgeldin

Sen ne tatlısın sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…